Υλικά για ιδιογόμωση

Τα σκοπευτικα ειναι το βασανο. Στα κυνηγετικα ειμαστε πιο τσιγκουνηδες .very happy.
Δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς Βίκτορα, είναι γιατί μας αρέσει η ποιότητα και όχι η ποσότητα....sarcastic.

*Το ίδιο έλεγα και σ' ενα ξάδερφό μου-τα παλιά καλά χρόνια στην Κέρκυρα- όταν στο τέλος του καλοκαιριού έχανα το στοίχημα για το ποιος θα πάρει τις περισσότερες γκόμενες....hit..sarcastic.

Πώς σας φενεται αυτήhttp://www.skroutz.gr/s/7046101/OEM-YO-J275.html?from=recommendations για πυριτιδα και αυτή http://b.scdn.gr/images/sku_main_images/008376/8376227/20160217143717_fuzion_fz1100.jpeg για τα σκάγια; πια η γνώμη σας!;
Μυρο αυτές να παρεις , απαγορευεται αυστηρως και δια ροπαλου να ζυγιζεται πυριτιδα σε ζυγαρια με μεγαλο ευρος ζυγισματος , και το μυστικο είναι να τσεκαρεις συνεχεια το καλιμπραρισμα της

Παιδια εχει κανεις μπουκαλες πυριτιδας και σκαγιων για μηχανη MEC;Υπαρχει καμια πατεντα΄;Ευχαριστω.

Παιδια εχει κανεις μπουκαλες πυριτιδας και σκαγιων για μηχανη MEC;Υπαρχει καμια πατεντα΄;Ευχαριστω.
Δυο μπουκαλια απο coca cola 1.5lt και θα κανεις τη δουλεια σου!!

Μπουκαλια coca cola του 1 λιτρου,τα τρως λιγακι στο στομιο για να βιδωνη καλυτερα.αν θες τα κοβεις περιπου6-8 ποντους απο το στομιο και με λαμαρινα φτιαχνεις δυο λαμες που τις βαζεις σταυρωτα με ενα κενο 1 ποντου (κατα το υψος) για σταθεροποιηση τις ροης και τις πιεσης.η φτιαχνεις ενα Λ με τη λαμαρινα και το βαζεις στο ιδιο σημειο.προσοχη πρεπε να αφησεις περιπου ενα ποντο κενο γυρο απο τη κατασκευη σου για σταθερη ροη.αν θες κανεις μια τρυπα στη κορυφη τις μπουκαλας και τη κλεινης με φελο ψαρεματος.....αν παλι θες ενωνεις τις μπουκαλες με ταινια προσαρμοζεις και μια μηχανη κουρεματος και εισαι αρχοντας στο θεμα ροης.....

Για την πυριτιδα εγω βαζω γυαλινο μπουκαλι απο αμπελισιους, ειναι λιγο μανικι επειδη δεν μπορεις να προσθεσεις πυριτιδα αλλα δεν κολαει η πυριτιδα και δεν εχεις θεματα με στατικο ηλεκτρισμο
Χμ εδιαφερον σακη.....βιδωνη η μπουκαλα; Μπορεις να βαλεις καμια φωτο;

Καλησπέρα και από εμένα πήρα από Σούπερ Μάρκετ Καλλίθεα σήμερα μπουκάλι νερού από Νορβηγία με επωνυμία ISBRE ενός λίτρου βιδώνει σχεδόν τέλεια και΄δεν είναι τόσο κωνικό σαν της κόκα κόλας. Ευχαρίστω του
ς παραπάνω φίλους .

Last edited:
Καλησπέρα και από εμένα πήρα από Σούπερ Μάρκετ Καλλίθεα σήμερα μπουκάλι νερού από Νορβηγία με επωνυμία ISBRE ενός λίτρου βιδώνει σχεδόν τέλεια και΄δεν είναι τόσο κωνικό σαν της κόκα κόλας. Ευχαρίστω του
ς παραπάνω φίλους .
Που φτασαμε νερο απο Νορβηγια........hair.

Μια ερωτηση βρε παιδια, πχ ενα σκοπευτικο φυσιγγι 28γρμ εχει 5 ευρω λιανικη, απο αυτα -23% ΦΠΑ = 3,85 , απο αυτη την τιμη πρεπει να βγαλει ο μαγαζατορας (τουλαχιστον 0,5 ευρο / κουτι) και αλλο τοσο πιστευω ο παραγωγος. Μιλωντας για μια μικρη βιοτεχνια , που δεν αγοραζει τονους υλικα ... αυτο σημαινει οτι το κουτι βγαινει του παραγωγου 2,5-3 σκαρτα ευρο ΣΩΣΤΑ???

Κοιτα το ΦΠΑ το πληρωνει ο τελικος αποδεκτης , αρα ο πελατης ..οποτε μια φορα αφαιρειτε ...οποτε εστω κ με τα 0,5 καθαρο κερδος ΄..... και παλι 3 euria MAX πολυ φθηνο βγαινει χονδρικη .... να μπαινουν μεσα ΔΕΝ γινετε ....και τα μαθηματικα λενε παντα την αληθεια!

Όταν βλέπουμε διάφορα στην τιμή από το ένα κατάστημα στο αλλο της τάξης του 1-1.50€ , όχι δεν βγάζουν μόνο 0.50€ στο κουτί. Το biturbo το έχω πάρει και 8.50€ και 10€.

Back