Μισοκιλο είναι, δεν έχεις δουλέψει την granular; η έχει αλλάξει συσκευασία;Eυχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση. Κιλο ειναι η συσκευασια ή μισοκιλο;
Λογικά Βίκτορα θα είναι λόγο της καινούργιας νομοθεσίας, που υπάρχει αρχείο με αντιστοίχιση πυρίτιδας με τον αγοραστή οπότε έχει και όλες αυτές τις πληροφορίες πάνω που δεν είχα δει σε παλαιότερες συσκευασίες.Δεν την εχω δουλεψει καθολου, και προσωπικα μαλλον θα αργησω κιολας-αν τη δουλεψω και ποτε. Οχι οτι τη θεωρω κακο υλικο, αλλα εχω αρκετες για 30-32 γρ που θελω να ξεστοκαρω πρωτα.
Βασικα ηθελα περισσοτερο να δω την συσκευασια της πυριτιδας, που ειναι καινουρια. Παλιοτερα ηταν σε ενα στρογγυλο πλαστικο βαζακι
Το εχω εγω,για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο σε σχεση με το αντιστηχο κινεζικο που κανει 115-120 ευρο.αν θες να ρελιαζεις με αυτο φτιαξε ενα σιδερενιο στοπ,κεντραρε και σταθεροποιηςε τη βαση του με τεσσερις ντιζες,και αλλαξε το μοχλο που κατεβαζει τη κεφαλη με εναν ποιο μακρυ...εγω το πηρα για να τρυπαω βεργες ψαροντουφεκου που ειναι παρα πολυ σκληρο ατσαλι,τα υπολυπα μεταλλα με ενα καλο τρυπανι χαμηλες στροφες και λαδι τα τρυπαει χαλαρα.κατα τη γνωμη μου αξιζει να το αγορασει καποιος για μαστρορεματα η για ρελιασματαπαιδια το τριπανι απο τα Lidl το εχει καποιος τριπαει η μονο για ρελιασματα και ψευτοδουλειες κανει???
Για δουλειες που κανουμε ερασιτεχνικα στις αποθηκες μας ειναι καλο....αν θες να τρυπισεις σκληρα σιδερα καλο θα ειναι να μην κατεβαζεις πολυ το τσοκ που εχει για να αποφυγεις τους κραδασμους....εγω του εχω κανει 4 φορες αποςβεςη με τις βεργες που εχω φτιαξει για μενα και φιλους μουΓια δουλειες το θελω ,για τα φυσσιγγια εχω κανει 1 πρεσακι δικο μου μιαζει με τις μηχανες του Νικου φιλε Βενετατο σ ευχαριστω θα το παρω την δευτερα![]()
Μια φωτο με την μοτιφα που της εκανες αν σου ειναι ευκολοΓια δουλειες που κανουμε ερασιτεχνικα στις αποθηκες μας ειναι καλο....αν θες να τρυπισεις σκληρα σιδερα καλο θα ειναι να μην κατεβαζεις πολυ το τσοκ που εχει για να αποφυγεις τους κραδασμους....εγω του εχω κανει 4 φορες αποςβεςη με τις βεργες που εχω φτιαξει για μενα και φιλους μου
αυτος εισαι.μπηπελα.καθ που να τα ρηξης να δεις τη κανουνΟ Γιάννης είναι Δάσκαλος με Δ κεφαλαίο! Γειά σου Γιανναρε.......Εδω είμαστεimages hosting
image upload without registration
uploading pictures
post images ο Γιάννης 6:20 το πρωί ήταν στο σπίτι μου,μετά τον καφέ ξεκίνησε το μάθημα! Πρωί πρωί για να πάμε και στις δουλειές μας.Γιάννη σ ευχαριστώ πολύ για όλα!
Αυτό ακριβώς ήθελα να κάνω Αρι,γιαυτό ζήτησα τις ακριβείς διαστάσεις.Ναι Μυρο σωστο ηταν... Απο εκει κ περα μιας κ ξεκινας τωρα την ιδιογομωση καλο θα ειναι να υιοθετησεις εσυ μια κλιμακα κ να κατατασεις τα σκαγια που θα παιρνεις συμφωνα με αυτη...
Εγω ας πουμε εχω υιοθετησει την παραπανω που εβαλε ο Χρηστος, κ ετσι οταν αγοραζω σκαγια δεν με ενδιαφερει τι γραφει το τσουβαλι η η χωρα προελευσης τους αλλα μονο η διαμετρος τους...
Οατν δηλαδη τα σκγια ειναι 2,9 χιλιοστα, για μενα ειναι 5αρια κ ετσι σημειωνω στα δοχεια τους, δεν με ενδιαφερει αν ο κατασκευαστης τα ονομαζει 4αρια, 6αρια, Γιωτα, Μαρια κτλ... Αυτο γινεται για να μην χανεις το μπουσουλα κ να εισαι παντα ακριβης...
Ναι θα βοηθουσε θεωρητικα Χρηστο... Μια αλλη ιδεα που χρησιμοποιειται κ δουλευει καλα, ειναι στον πατο του συγκεντρωτηρα να βαζεις ενα φελλο απο Cal.20 παχους 2-3 χιλ μεταβαλλοντας φυσικα αν χρειαζεται κ το υψος του συγκεντρωτηρα για να βγαινει η ογκομετρια... Ο φελος λειτουργει σαν ενα επιπλεον αμορτισερ μειωνοντας το φαινομενο της καταπονησης των σκαγιων του πατου του συγκεντρωτηρα... Μια αλλη λυση ειναι η χρηση μπαφερ που πργαματικα βγαζει τους συγεκντρωτηρες σαν καινουργιους κ χωρις δειγμα σκαγιου επανω...διαβάζοντας το άρθρο που έβαλε ο Γιάννης απο τα Χανιά #946
έκανα την σκέψη για εσάς που γεμίζεται ... αν το μεγαλύτερο πρόβλημα της παραμόρφωσης των σκαγιών είναι τα σκάγια που βρίσκονται στον πάτο του βύσματος ...
δεν θα ήταν μια καλή ιδέα πχ για ένα φυσίγγι 30γρ , τα πρώτα 10γρ σκάγια να είναι με 5% αντιμόνιο και τα υπόλοιπα 20γρ κανονικά !
θα βοηθούσε αυτό στην διατήρηση της σφαιρικότητας των σκαγιών ?
**σημειώνω οτι δεν εχω καμία σχέση με ιδιογόμωση ... αν και "φλερτάρω " με την ιδέα αρχίσω κάποια στιγμή
Θεωρητικα μπορεις αλλα τα στροφεια απο τις χειροκινητες μηχανες ειναι φτιαχμενα για λιγες στροφες. Εγω τουλαχιστον οσες δοκιμες εχω κανει δεν με εχει ικανοποιησει το αποτελεσμα, καταπονουν πολυ το πλαστικο σε τοσες στροφες. Σε χαρτινο δεν εχω δοκιμασειΌσοι έχετε ρελιάστρα χειρός, είναι εύκολο να βγει το αξονάκι με το στροφείο και να προσαρμοστεί σε δράπανο χωρίς να χαλάσει κάτι; Δηλαδή να έχεις 2 σε ένα και χειρός και μηχανική.