Υλικά για ιδιογόμωση

Ηλια, αλλαξε η συσκευασια του Κενταυρου, ισως γιαυτο
Τι να πω φιλε μου ασ επερνε μισο ευρο οχι 1,50ευρ. ξεκινησαμε την ιδιογομωση για Οικονομία και μερακη.αν είναι να το πληρωνο στο κοκκαλο οχι ρε φιλε δεν συμφερη στα τσιχλοφυσηγγα τουλάχιστον με τα δικα μου οικονομικά..off topic.sorry

Τι περιμένεις;
Αν είχε κανενα αξιόλογο ιδιογωμοτη στα μέρη μου δεν θα περίμενα τίποτα..:)
Αλλα έτσι τι να την κάνω?να την πάρω κ να μου λένε να κλείνω με σιλικόνη?.hair.
Για να λέω ολα αυτά..Εχω δει πολλά...sarcastic.

Το μεγαλο εξοδο ειναι τα σκαγια. Εκει ειναι το ζουμι, τα 2-3 ευρω παραπανω η πυριτιδα δεν παιζει σημασια
Να ηξερες μονο ποσοι ιδιογομοτες εχουν προσπαθησει να φτιαξουν σκαγια......μιλαμε 2-2,5ευρο κατω στο κουτι

Ακουω προσφορα για αυτη που τελειωνει σε....S..sarcastic.
Με μισο κιλο θα σε παρω παρεα πανω να σας μαθω τα μυστικα του βαλτου κ του Long range shooting... .yelling. Με ενα κιλο, θα μαθω κ στο κουμπαρακι σου που απο οτι εχω καταλαβει δεν πρεπει να το εχει κ πολυ κ δωρο κ απο ενα κουτι φυσιγγια στον καθενα, να δειτε τι παει να πει ιδιογομωση... .hair..yelling..yelling..crying smile..crying smile..love1.

Να ηξερες μονο ποσοι ιδιογομοτες εχουν προσπαθησει να φτιαξουν σκαγια......μιλαμε 2-2,5ευρο κατω στο κουτι
Έχει τύχει να δω σκαγια( βάζα και βάζα..) από παλιούς ηλικιωμενους ιδιογωμοτες που ήταν μυτερά σαν σουβλια,κόσκινο η σουρωτήρι και από κάτω νερό..
Πολυ ταλαιπωρία για το τίποτα,ο ένας καθόταν με κοφτακι κ έκοβε τις μύτες(!!!!!!)

Με μισο κιλο θα σε παρω παρεα πανω να σας μαθω τα μυστικα του βαλτου κ του Long range shooting... .yelling. Με ενα κιλο, θα μαθω κ στο κουμπαρακι σου που απο οτι εχω καταλαβει δεν πρεπει να το εχει κ πολυ κ δωρο κ απο ενα κουτι φυσιγγια στον καθενα, να δειτε τι παει να πει ιδιογομωση... .hair..yelling..yelling..crying smile..crying smile..love1.
Φιλος το εχουμε ξαναπει εγω δεν σηκωνω ποτε μου αν δεν ειναι 25-30 μετρα οποτε τα long range shooting δεν μου πανε ουτε τα θελω....οσο για τα φυσιγγια θα με κανεις να κατουρηθω απο τα γελια μεσημεριατικαhot sun1.vert funny..vert funny.κατσε με τη MB36 και λιγο οικονομια στης δοκιμες για προβλεπω θα πεσει πολυ πεινα.crying smile.

Έχει τύχει να δω σκαγια( βάζα και βάζα..) από παλιούς ηλικιωμενους ιδιογωμοτες που ήταν μυτερά σαν σουβλια,κόσκινο η σουρωτήρι και από κάτω νερό..
Πολυ ταλαιπωρία για το τίποτα,ο ένας καθόταν με κοφτακι κ έκοβε τις μύτες(!!!!!!)
Τασο δεν μιλαμε για κοσκινα η σουρωτηρια.......

Η κατασκευη σκαγιων εχει πολυ ψαξιμο και δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να φτιαξεις..σιγουρα γλυτωνεις μεγαλα εξοδα..εχω δει ορισμενα βιντεο κατασκευης σε σκαφες με τρυπες για τις εξοδους του λιωμενου μολυβδου απο μπεκ αυτα για το υγραεριο

.hair..hair..hair..hair..hair..hair..hair..hair..hair..guitar..shoot..ha ha ha..eat..evil..violin..fishing..freezing cold..freezing cold.

Η κατασκευη σκαγιων εχει πολυ ψαξιμο και δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να φτιαξεις..σιγουρα γλυτωνεις μεγαλα εξοδα..εχω δει ορισμενα βιντεο κατασκευης σε σκαφες με τρυπες για τις εξοδους του λιωμενου μολυβδου απο μπεκ αυτα για το υγραεριο
Έπειτα ειναι και το άλλο..Με τι τρόπο θα σκληρύνουν τα σκαγια..
Σκέτο μολύβι δεν νομίζω να έχει την απαραίτητη σκληρυνση.

Αυτο δεν ειναι και τοσο δυσκολο να γινει..καλαι που χρησιμοποιουν οι υδραυλικοι σκληραινει τα σκαγια..επισης υπαρχει και ενας τροπος ψησιματος που σε συγκεκριμενη θερμοκρασια ανεβαζει brinel το μολυβι

Μια παρεα απο 3-4 ατομα μπορει να τα καταφερη....για νουμερα 7-8-9 τα 8 μετρα υψος ειναι αρκετα...κυκλοφορητης νερου,ψυγειο αυτοκινητου με θερμοστατη σε συγκεκριμενη θερμοκρασια,μπολικο ψυκτικο υγρο

Back