Υλικά για ιδιογόμωση

8 μετρα γιατι;για να παρει την σφαιτικοτητα το σκαι;ορεξη να χεις βασικα και γινεται η δουλεια..προσωπικα αν ειχα τον χρονο χρονο δεν θα με χαλαγε να βγαζω την φορα ενα τσουβαλακι σκαγια

8 μετρα γιατι;για να παρει την σφαιτικοτητα το σκαι;ορεξη να χεις βασικα και γινεται η δουλεια..προσωπικα αν ειχα τον χρονο χρονο δεν θα με χαλαγε να βγαζω την φορα ενα τσουβαλακι σκαγια
Ακριβως μιλτο γιααυτο το λογο θελουμε το υψος.πολυ κοπος για ενα τσουβαλι

Εχω δει εναν τροπο που δεν χρειαζεται καθολου υψος απο το φουρνακι..απλα στα μπεκ βαζεις απο κατω σε συγκεκριμενη κλιση ενα ειδικο πανι δεν θυμαμαι ακριβως τι και τα σκαγια με το που πεφτουν κυλανε απλα ακουμπανε πανω στο υφασμα αυτο και στρογγυλευουν..θα βρω που το ειδα και τι χρησιμοποιουν και θα το γραψω

Εχω δει εναν τροπο που δεν χρειαζεται καθολου υψος απο το φουρνακι..απλα στα μπεκ βαζεις απο κατω σε συγκεκριμενη κλιση ενα ειδικο πανι δεν θυμαμαι ακριβως τι και τα σκαγια με το που πεφτουν κυλανε απλα ακουμπανε πανω στο υφασμα αυτο και στρογγυλευουν..θα βρω που το ειδα και τι χρησιμοποιουν και θα το γραψω
Το ολο μυστικο ειναι στην κλιση και στη θερμοκρασια του ψυκτικου υγρου που πρεπει να παραμενη σταθερη......μολις ειναι ετοιμα αναλαμβανει η μπετονιερα να τα τελειοποιηση;)το πανι δεν νομιζω να κανει δουλεια....

Μια παρεα απο 3-4 ατομα μπορει να τα καταφερη....για νουμερα 7-8-9 τα 8 μετρα υψος ειναι αρκετα...κυκλοφορητης νερου,ψυγειο αυτοκινητου με θερμοστατη σε συγκεκριμενη θερμοκρασια,μπολικο ψυκτικο υγρο
8 μετρα πηγαδι φιλε εχει η Ρεμινγκτον , υπαρχει και με πρεσα συστημα , αλλα το πιο σωστο είναι αυτό , πηγαδι και υψος , τελεια σφαιρικοτητα

Αν είχε κανενα αξιόλογο ιδιογωμοτη στα μέρη μου δεν θα περίμενα τίποτα..:)
Αλλα έτσι τι να την κάνω?να την πάρω κ να μου λένε να κλείνω με σιλικόνη?.hair.
Για να λέω ολα αυτά..Εχω δει πολλά...sarcastic.
Τασο .. αμα γεμίζεις 40 γραμμάρια για τσίχλες.... ο μάστορας θελει και λιγο σιλικόνη για στούμπωμα... χαχαχαχα αλλα και ενα κατσαβιδάκι στην τσέπη για να βγάζεις τους κάλυκες ... καλά τα λέω ?
.sarcastic..sarcastic.

Τασο .. αμα γεμίζεις 40 γραμμάρια για τσίχλες.... ο μάστορας θελει και λιγο σιλικόνη για στούμπωμα... χαχαχαχα αλλα και ενα κατσαβιδάκι στην τσέπη για να βγάζεις τους κάλυκες ... καλά τα λέω ?
.sarcastic..sarcastic.
.very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny.
Φίλε δεν έκατσες πολύ,αλλιώς θα πηγεναμε σπίτι του ,ειλικρινά δεν θα σου έμενε αντερο από τα γέλια!!
Α και που σε καραμπίνα 3,5αρα μαγκνουμ για έξτρα αντοχη,Γιατί έχει σπάσει ενα δυο όπλα παλαιότερα...vert funny..vert funny.
Πήρα το βιβλίο του χατζιωτη μου λέει αλλα δεν έμεινα ευχαριστημένος γιατί δεν τραβάνε οι συνταγές του...very happy..very happy..very happy.

.very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny.
Φίλε δεν έκατσες πολύ,αλλιώς θα πηγεναμε σπίτι του ,ειλικρινά δεν θα σου έμενε αντερο από τα γέλια!!
Α και που σε καραμπίνα 3,5αρα μαγκνουμ για έξτρα αντοχη,Γιατί έχει σπάσει ενα δυο όπλα παλαιότερα...vert funny..vert funny.
Πήρα το βιβλίο του χατζιωτη μου λέει αλλα δεν έμεινα ευχαριστημένος γιατί δεν τραβάνε οι συνταγές του...very happy..very happy..very happy.

οχι ρε γαμώτο... χαχαχα μιλάμε για ντοκιμαντέρ ο άνθρωπος .
αλη μια αφορμή να ξανα ερθω στο νησί:)

8 μετρα πηγαδι φιλε εχει η Ρεμινγκτον , υπαρχει και με πρεσα συστημα , αλλα το πιο σωστο είναι αυτό , πηγαδι και υψος , τελεια σφαιρικοτητα
Που θα παει ολα θα γινουν....αρκει να εχει ορεξη η παρεα...παντως τα 8 μετρα το ψυγειο κυκλοφορητες,μπετονιερες μπεκ υπαρχουν...που θα παει θα χειμωνιαση να οργανωθουμε λιγακι

Λοιπον, το ολο εγχειρημα ειχε γινει καπου στα μεσα του 80. Φαντασου ενα μικρο μεταλλικο δοχειακι, βαζαμε λιγο λιωμενο μολυβι, ο μπαμπας εριχνε ενα απαλο χτυπημα με ενα κατσαβιδι στα χειλη, και επεφτε μια μικρη ποσοτητα σε ενα δοχειο με λαδι μηχανης για να μη ζεσταινεται ευκολα. Η ολη μαγκια οπως μου χε πει ο πατερας μου ειναι να καταφερεις να κανεις τοσο μικρουλες τρυπες ωστε το σκαγι που θα πεσει να ειναι περιπου 7-8 μιας και τοσο μας ενδιεφερε. Επισης θυμαμαι οτι οι τρυπουλες δεν επρεπε απλα να γινουν, αλλα το σκευος να ισιωθει ωστε να εξαλειφθουν τα δοντακια που αφηνε καθε τρυπα.

Επειτα ειχε ενα αυτοσχεδιο (παλι) κοσκινο, και τα κοσκινιζαμε, συνηθως βγαζοντας και λιωνοντας παλι οσα ειχαν ουρες. Επιπονη διαδικασια, αλλα ειχε τη πλακα της. Καπου εχω ακομα κανα 2κιλο, δεν τα ριχνω ομως, τα κρατησα πλεον για ενθυμιο

Tασο αυτα που δεν μπορεις να κανεις ειναι δοκιμες,και ειδικα φυσσιγγια αν δεν γεμιζεις,τα αλλα για γενικη χρηση και αν δεν εχουν σωστες συγκεντρωσεις για νορμαλ αποστασεις η δουλεια γινεται.Ποσοι εκαναν ονοματα με σκορποφυσσιγκια τους,που στην πραγματικοτητα ηταν για μπεκατσες,παρολο που ακομα και τα σκαγια ηταν λαθος πολλες φορες.

Που θα παει ολα θα γινουν....αρκει να εχει ορεξη η παρεα...παντως τα 8 μετρα το ψυγειο κυκλοφορητες,μπετονιερες μπεκ υπαρχουν...που θα παει θα χειμωνιαση να οργανωθουμε λιγακι
εχετε προχωρησει , μπραβο , και μπετονιερα ετοιμη , δεν παιζεστε ρε μαγκες

Back