Υλικά για ιδιογόμωση

Που θα παει ολα θα γινουν....αρκει να εχει ορεξη η παρεα...παντως τα 8 μετρα το ψυγειο κυκλοφορητες,μπετονιερες μπεκ υπαρχουν...που θα παει θα χειμωνιαση να οργανωθουμε λιγακι
Θα μου την δαν. να ριξω ενα μπετουδακι. Καταλαβα. θα μου ζαλ. ολλο το χειμονα το κεφαλι να κανουμε σκαγια.sarcastic..sarcastic..vah.

8 μετρα πηγαδι φιλε εχει η Ρεμινγκτον , υπαρχει και με πρεσα συστημα , αλλα το πιο σωστο είναι αυτό , πηγαδι και υψος , τελεια σφαιρικοτητα
ΑΥΤΕΣοι μαλ..... που μας πουλανε για σκαγια ειναι πρεσαριστα. Για αυτο ειναι σαν αυγα..hair.

Με μισο κιλο θα σε παρω παρεα πανω να σας μαθω τα μυστικα του βαλτου κ του Long range shooting... .yelling. Με ενα κιλο, θα μαθω κ στο κουμπαρακι σου που απο οτι εχω καταλαβει δεν πρεπει να το εχει κ πολυ κ δωρο κ απο ενα κουτι φυσιγγια στον καθενα, να δειτε τι παει να πει ιδιογομωση... .hair..yelling..yelling..crying smile..crying smile..love1.

εχω εγω την s ρε... τι θελεις ???? θελω να φτιαξουμε κανα 3 ιντσο για δοκιμη.... να στη στειλω να τη ζυμωσεις??

γιατι δεν θα ξαναφερει την S??

αμα ειναι πες μου να ριξω μερικα τελεφουκεν να τη βρουμε απο αλλου.

εχω εγω την s ρε... τι θελεις ???? θελω να φτιαξουμε κανα 3 ιντσο για δοκιμη.... να στη στειλω να τη ζυμωσεις??

γιατι δεν θα ξαναφερει την S??

αμα ειναι πες μου να ριξω μερικα τελεφουκεν να τη βρουμε απο αλλου.
Θα τη φερει μαλλον ξανα την Ssss με τιμη ιδια με το χρυσαφι....οποτε ξεχαστε τις πολλες δοκιμες με 3ιτστα.yelling..yelling.υπαρχει και ετοιμη συνταγη αν θελετε.sarcastic.μαζι με την εγγονη τις.my man.

υπαρχει και ετοιμη συνταγη αν θελετε.sarcastic.μαζι με την εγγονη τις.my man.
Κυριε Γρηγορη, για λιγα φυσιγγακια που θελω δεν μου λεει κατι η ακριβοτερη τιμη κ αξιολογωντας την πειρα σας πανω στην συγκεκριμενη κυρια κ στα 3ιντσα θα σας προτιμησω... :) Υπαρχουν κατι σκαγακια αντιμονιου που ψαχνουν ¨σπιτι¨... .my man.
Ειδες στο σεις και στο σας σου μιλαω για να σε καλοπιασω... .sarcastic.

Κυριε Γρηγορη, για λιγα φυσιγγακια που θελω δεν μου λεει κατι η ακριβοτερη τιμη κ αξιολογωντας την πειρα σας πανω στην συγκεκριμενη κυρια κ στα 3ιντσα θα σας προτιμησω... :) Υπαρχουν κατι σκαγακια αντιμονιου που ψαχνουν ¨σπιτι¨... .my man.
Ειδες στο σεις και στο σας σου μιλαω για να σε καλοπιασω... .sarcastic.
Σκετη τη θες η μαζι με την εγγονη της.my man.

Παιδιά θα ακριβύνουν κι άλλο τα υλικά, ειδικά η μπαρούτι; Πόσο περίπου άμα ξέρουμε. Μ92S δεν βρίσκω πουθενά :(

Θα τη φερει μαλλον ξανα την Ssss με τιμη ιδια με το χρυσαφι....οποτε ξεχαστε τις πολλες δοκιμες με 3ιτστα.yelling..yelling.υπαρχει και ετοιμη συνταγη αν θελετε.sarcastic.μαζι με την εγγονη τις.my man.

oυτως η αλλιως τη κανονικα τι 3ιντσα σχεδον ιδια ποσοτητα μπαρουτης βαζουμε!!!.buy buy.οποτε κοστος ειναι σχεδον το ιδιο...απλα ν δουμε αν κανει μεγαλυτερη ''φασαρια'' στα 3ιντσα....με καταλαβαινεις ετσι?

Σε 3ιτσα σιγουρα κανει ποιο πολυ φασαρια απο ολες τις πλευρες και να το δεις....ξεκινηστε απο οσο βαζετε στα 37 και σταδιακα ανεβητε μεχρι εκει που θελετε.προσεχτε λιγο το πατημα;)

Back