Υλικά για ιδιογόμωση

Σημερα η psb1για αλλοι μια φορα έδωσε ρεστα δυο φυσηγγια μεσα στην γρια μου:) το προτο διασπορασ 1,85×33 με μαυροπουλοσ 18.και το δευτερο με 1,75×33 z2m.πατσαβουριασαν δυο τρυγονια.παρα την υγρασία 90%.18βαφμουσ.τελικά τησ γριασ μου τησ αρεσουν πολυ η ισπανιδεσ:)
 
Καλορίζικη Θεοφραστε , σε μαγικό κόσμο μπήκες φίλε, τώρα θα γεμιζεις ότι θέλεις και όπως το θέλεις.

Καλοριζικη θεοφραστε,Καλά και ασφαλή γεμίσματα...well done.
Τάσο άντε να παίρνουμε και μεις σειρά φίλε.
 
Ευχαριστώ παιδιά, εσύ Κωστή με το 20αρακι αν δεν είχες την Αμερικανική αφορά θα είχες ήδη αρχίσει.sarcastic.
Το χω σκοπό Θεο μια mec Junior αλλά όλο αναβάλλω την αγορά, την μια σκέφτομαι ότι θα τα θαλασσωσω την άλλη που θα βρίσκω υλικά για 20άρι δεν έχει και κανένα στο νησί να με ξεστραβωσει μέχρι να πάρω το κολαι.
 
Θεόφραστε Καλορίζικη ρε φιλε! Το εχεις παρει γενικα ζεστά αποτι βλεπω, μέτρα όπλου, σκοπευτήριο, ιδιογομωση! Ειναι πολυ ευχάριστο αυτο, μακάρι να βρίσκεις και τον απαιτούμενη χρονο! Και που σαι αν δεν βγάλεις στραβό φυσίγγι δεν θα βγάλεις ουτε ίσιο ;)
 
Μην τη φοβαστε την ιδιογομωση. Ουτε ακριβα εργαλεια θελει, ουτε τιποτα. Ξεκινας με το ταπεινο ρελιαστηρι και μια ζυγαρια, και αναλογως προχωρας.
Εγώ θα ξεκινήσω όταν θα μπορέσω να ασχοληθώ με το στάδιο που μαγκωνει και με εκείνο που ξεμαγκωνει....yelling....δεν μπορώ τα ημίμετρα, γι'αυτό κάθομαι φρόνιμος για την ώρα. :cool:
Θεό φτιάξε τα καψουλια σου :)
 
Αυτο που ειπε και πιο πανω ο Βικτωρας..δεν θες πολλα εργαλεια για να κανεις την δουλεια σου..εγω προσωπικα τα ειχα ολα τα σταδια για το κλεισιμο σε αστερι..πλεον το μονο που εχω ειναι ενα καλο στροφειο που κανω αψοα την δουλεια μου για στρογγυλο ρελι και τερμα..και γεμιζω απο δραμια μεχρι και τσιχλα
 
Back
Top