Υλικά για ιδιογόμωση

Χθές βράδυ στο τσάκ δέν παρουσίασα το set up φωτιά GM3 .asking..asking.
Σήμερα σε 4 τσίχλες έκανε overkill ......
616 1.50 x31 ν.9 aquila 22 Eξι πτυχών .
Ακούω συμβουλές τι να του κάνωωωωωωωωω.hair..hair.
Σηγα μην δουλεψη εκει στηστην 1,60χ32 ακει αρχηζη να δουλευη

Καπιος ειπε οτι θα φερει την F2χ32 που εαν την φερει θα την γεμηζω το ιδιο με την ΜΒ32 'οπως το εκανα παλια και ειχα τα ιδια αποτελεσματα μια και δεν εχουν καμια διαφορα μεταξη τους , ειναι σαν να ειναι ιδιες , μονο στο χρωμα αλλαζουν

Ειχε ακουστει οτι θα φερει ο Φαντομ, αλλα δεν εχω ακουσει ξανα κατι παραπανω. Με την ελλειψη της ΜΒ, και αν αποφασισει να φερει και αλλες της baschieri μονο κερδος θα εχει, καθως θα αποκτησει πελατες που ως τωρα δεν ψωνιζαν.

Καλό αυτό που λες Βικτωρ αλλα το ποσοστό κέρδους ειναι μεγαλύτερο στης ισπανικες

Συμφωνω, αλλα δεν ειναι ολα κερδος, ειδικα για οσους γεμιζουν που κοιτανε και τη σταθεροτητα. Γιατι αν ηταν ετσι, παιρνεις μια Ισπανικη πυριτιδα, και εναν φτηνοκαλυκα και τελειωσες. Οσοι γεμιζουν χαλαρα δεν το κανουν για μειωση κοστους, αλλιως ναι, ειναι μονοδρομος οι Ισπανικες χωρις να ειναι κακα υλικα φυσικα.

Ειχε ακουστει οτι θα φερει ο Φαντομ, αλλα δεν εχω ακουσει ξανα κατι παραπανω. Με την ελλειψη της ΜΒ, και αν αποφασισει να φερει και αλλες της baschieri μονο κερδος θα εχει, καθως θα αποκτησει πελατες που ως τωρα δεν ψωνιζαν.
Nα προσθεσω ότι αν εφερνε και κανένα νικελ η 5% αντιμονουχο, θα ητανε σούπερ. Τωρα μπορει καποιος να θελει να παρει κανονικα και σκληρα σκαγια, οποτε αναγκαστηκα παει αλλου

σωστα , το εχω σκοπο του χρονου τον αυγουστο να παρω σκαγια με 5% αντιμονιο 7αρια για τα αγριοπεριστερα που ειναι σκληρα πουλια , εαν εχει θα παρω απο εκει , εαν οχι θα ψαξω αναγκαστηκα απο αλλου
Νικόλα γιατί δεν δοκιμάζεις και τα επινικελωμενα.

Back