NIKOS ORFANIDIS
Banned
μπεκατσα ουτε ειδα φετος ουτε ακουσα
Ποτέ μα ποτέ δεν μπορεί κάποιος να αντιγράψει ακριβώς μια γόμωση. Να την πλησιάσει μπορεί. Άσχετα αν είναι εργοστασιακό ή χειροποίητο.Πολύ ωραία όλα τα παραπάνω. Μαθαίνουμε κάποια πράγματα και εμείς οι άσχετοι με την ιδιογομωση. Να ρωτήσω όμως κάτι που μου έχει τύχει και πάντα μιλώντας εμπειρικά;
Ζητώντας από έναν φίλο να μου προτείνει μια συνταγή, για ένα φυσιγγι απευθυνόμενο για κυνήγι υδροβιων, μου έστειλε κάποια φυσίγγια ιδιογόμωσης να τα δοκιμάσω και να του πω ποιο θα μου άρεσε να γεμίσουμε. Έτσι και έγινε, κατέληξα σε ένα φυσιγγι που έδειχνε να με καλύπτει σε θέματα κατανομων και διατρισης.
Όταν ενημερώθηκα την συνταγή, τα φυσίγγια παραγγελθηκαν σε βιοτεχνη αλλα διαπίστωσα ότι οι καταβολές τους στο πεδίο δεν ήταν οι αναμενόμενες. Τα φυσίγγια ελέγχθηκαν και ήταν ακριβώς όπως τα είχαμε παραγγείλει τόσο από βάρος υλικών, όσο και ογκομετρικά (ύψος κλεισίματος 6 πτυχων αστεροειδους ). Ο φίλος μου πρότεινε να τα πάρει όλα και να μου να περάσει από πάνω με το δικό του στροφειο ρελιάσματος.
Τα φυσίγγια μεταμορφώθηκαν μετά από αυτή την επέμβαση. Τα πουλιά πλέον πάθαιναν "πατατράκ" , ενώ πριν μπορεί να πέφτανε αλλά με το ζόρι, έχοντας πολλά αίματα, ζωντανά και χαμένα.
Πως εξηγείται κάτι τέτοιο αν δεν παίζει ρόλο το ρελι και οι διαφορετικοί τύποι στροφείων;
Αυτό είναι η Ιδιογόμωση ρε παιδιά.
Φτιάχνω κάτι για μένα με τον δικό μου μοναδικό τρόπο και ο οποίος ΔΕΝ αντιγράφεται.
Μεράκι θέλει και όρεξη για ψάξιμο
615,686....Καλημέρα παιδιά....τα καψυλια neroxin και AA της winchester τι ισχύει έχουν?κάτι σαν το cx2000?
Δλδ κατάλληλα για καλοκαίρι καλύτερα γιαννη?615,686....
Ειναι καταλληλα για αναλογα στησιματα!Δλδ κατάλληλα για καλοκαίρι καλύτερα γιαννη?
Οχι τελείως λαθοσισχυει αυτο με τα καψουλια , οτι το καλοκαιρι με ζεστη δεν βαζουμε ισχυρα cx2000 και 688 , αλλα καψουλια χαμηλης ισχυος , οπως το 686 , το 615 , και το cx 1000 , η οχι ,