Υλικά για ιδιογόμωση

Δεν υπαρχει αντικαταστατρια της παλιας jk6 bofors και οχι της cheddite..οπ ς αναφερθηκε ηρθε ελλαδα η ch6 αλλα 32αρα οποτε δεν εχει καμια σχεση με τα βαρη της jk6..εγω θα σου προτεινα να ασχοληθεις σαν αντικατασταση της με την Α1spesiale..ακουγεται παρα πολυ οτι ειναι σχεδον ιδιες αλλα θα πρεπει πρωτα να τη δοκιμασεις χωρις να την συσχετισεις με τις δοσολογιες της jk6

Φίλε Θαλή δεν λένε τα καλύτερα λόγια μεγάλη μερίδα Ιταλών κυνηγών. Η ch6 δεν είναι αντιγραφή της jk6/b ασχέτως αν το μάρκετινγκ την προτείνει. Τα δεδομένα των δοκιμών αυτών λένε ότι η μόνη πυρίτιδα που ταιριάζει είναι η ισπανική psb2 με δεύτερη την f2X36 της B&P. Οι Ιταλοί θεωρούν ανεπίσημα ότι πραγματικός συνεχιστής της jk6/b είναι η psb2

Last edited by a moderator:
Φίλε Θαλή δεν λένε τα καλύτερα λόγια μεγάλη μερίδα Ιταλών κυνηγών. Η ch6 δεν είναι αντιγραφή της jk6/b ασχέτως αν το μάρκετινγκ την προτείνει. Τα δεδομένα των δοκιμών αυτών λένε ότι η μόνη πυρίτιδα που ταιριάζει είναι η ισπανική psb2 με δεύτερη την f2X36 της B&P. Οι Ιταλοί θεωρούν ανεπίσημα ότι πραγματικός συνεχιστής της jk6/b είναι η psb2
Της παλιας jk6 της σουηδικης..οχι αυτης της που παραγει η cheddite..οντως πιστευω και γω οτι η psb2 βγηκε για να καλυψει το κενο της οπως και με τις 36αρες της b&p f2 mb και fblue

Last edited by a moderator:
Ναι Μίλτο την σουηδική εννοούσα.
Πυριτιδαρα απο τις λιγες..ωστοσο το ειπα και πιο πανω οτι η παλια jk6 ειναι σχεδον ιδια με την Α1 speciale το ακουω πολυ τον τελευταιο καιρο και στα ιταλικα φορουμ το ιδιο

Ευχαριστώ Νικολή, πολύ χρήσιμα όλα αυτά. Δεν τα ήξερα.
Συνταγές όμως με psb2 δε γνωρίζω καθόλου.

Πυριτιδαρα απο τις λιγες..ωστοσο το ειπα και πιο πανω οτι η παλια jk6 ειναι σχεδον ιδια με την Α1 speciale το ακουω πολυ τον τελευταιο καιρο και στα ιταλικα φορουμ το ιδιο
Σε πιστεύω δεν έτυχε να το δω, έχω ακούσει τα καλύτερα αλλα δεν την έχω ρίξει ποτέ.
Ευχαριστώ Νικολή, πολύ χρήσιμα όλα αυτά. Δεν τα ήξερα.
Συνταγές όμως με psb2 δε γνωρίζω καθόλου.
Αν ζητήσεις από τα παιδιά εδώ που γεμίζουν κατι θα σου πουν γιατί εγώ δεν γεμίζω.

Σε πιστεύω δεν έτυχε να το δω, έχω ακούσει τα καλύτερα αλλα δεν την έχω ρίξει ποτέ.
Την Α1 σπεσιαλ ουτε εγω και γαργαλιεμαι πολυ αλλα ποσες ακομα να παρω..φετος λεω να ασχοληθω πολυ με τις ισπανικες την psb2 την ξερω αλλα θελω psb1 για αντικατασταση της mb32

Αυτο δεν θα γίνει ποτε, σε καμία περίπτωση η mb 32 ειναι αναντικατάστατη η PSB1 σε νορμαλ καιρούς ολα καλα οταν αρχίσουν τα δύσκολα θελει πολυ ψάξειμο και αλλα κόλπα για να μην σε κρεμάσει
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο οτι δεν την αντικαθιστα..απλα τωρα που δεν θα εχουμε εισαγωγη οση mb32 ειχα θα μπει στο μπαουλο σαν ενθυμιο αλλα πρεπει να χω να παιζω και με μια αναλογη..θα την βρω και την psb1 που θα παει..δυσκολο στα μερη που κυνηγαω με υγρασιες που φτανουν το 100% αλλα κατι θα γινει

Κάποτε κάποιος έλεγε βάλε Σιπε
Εγω θα ελεγα βάλε και γκρανουλαρ
Αυτος ο καποιος που το λεγε με κολλησε και μενα..sipe ριχνω ανηλλειπως εδω και 8 χρονια και δεν την αλλαζω..και γκρανουλαρ ριχνω..απλα επειδη δεν καθομαι στα αυγα μου θελω να δω και τι πουλια πιανουν οι ισπανιδες σε αυτες τις συνθηκες

Αυτος ο καποιος που το λεγε με κολλησε και μενα..sipe ριχνω ανηλλειπως εδω και 8 χρονια και δεν την αλλαζω..και γκρανουλαρ ριχνω..απλα επειδη δεν καθομαι στα αυγα μου θελω να δω και τι πουλια πιανουν οι ισπανιδες σε αυτες τις συνθηκες
Κρατά μικρο καλάθι

PSB 2 υπάρχει αλλα σπέσιαλ δεν το ξέρω. Για της mb μην ψάχνεται αντικατάσταση γιατί αυτές ειναι μια κατηγορία μόνες τους
Τωρα για της ισπανικές καλό κουράγιο σε όσους φίλους ασχοληθούν και δεν βγάζω την ουρά μου απο έξω γιατί σε μερικά χρονια θα πρέπει να ασχοληθώ εντατικά μαζι τους. Προσπάθησα και με την PSB1 εκει κατι έγινε αλλα με την 2 με τιποτα ούτε στο 12αρι ούτε στο 20αρι. Αυτή που με ευχαρίστησε ήταν η csb 5 στο δωδεκαρι που έκαψα ένα μισοκιλο στης τσιχλες, δεν με ταλεπορισε στο να της το βρω και την δούλευε πολυ καλα το ογκομετρηκο της mec 650n. Εχω στο μυαλό μου την csb2 να δοκιμάσω ποιο πολυ για το εικοσαρι.

Back