Ο συγκεκριμένος είναι καλό παιδί αλλά φοβάται σε τέτοια γιατί δεν έχει ιδέα με το άθλημαΩραίο το φιλαράκι μακάρι όλοι να βρίσκαμε τέτοιους μπελάδες.
Ο συγκεκριμένος είναι καλό παιδί αλλά φοβάται σε τέτοια γιατί δεν έχει ιδέα με το άθλημαΩραίο το φιλαράκι μακάρι όλοι να βρίσκαμε τέτοιους μπελάδες.
οτι πρεπει ολα τα υλικα για νοσταλγους παλιων ιδιογομοτωνΚαλησπέρα στο team. Επειδή δεν βρίσκω άλλο θέμα θα κάνω εδώ τις ερωτήσεις μου. Πήγα σήμερα να βοηθήσω ένα φίλο να αδειάσει το παλιό μαγαζί με κυνηγετικα του παππού του που το κληρονόμησε για να το ενοικιάσει και βρηκαμε μέσα σε ξύλινα κιβώτια μεταλικους τενεκέδες σφραγισμενους στο καπάκι με ένα σαν πισσοχαρτο ήταν γεμάτους με σκάγια διαφόρων διαμέτρων και 1 τενεκέ χωρίς να γράφει καποια ονομασία γεμάτο πυρίτιδα. Καλά μιλάμε και για πλήθος από καλυκες, συγκεντρωτηρες και μάλλινες τάπες και διάφορα άλλα, θα ήθελα να μάθω αν αυτή η πυρίτιδα λειτουργεί κανονικά ή αν πρέπει να την δοκιμάσουμε; και αν ξέρει κάποιος το όνομα της, πήρα ένα δείγμα και θα σας ανεβάσω φωτογραφία. Να σημειώσω ότι το μαγαζί είναι κλειστό εδώ και 18 χρόνια και δεν υπάρχει ίχνος υγρασίας μεσα
Κάθεσαι που κάθεσαι.....Γέμισε κανένα για την έναρξη της 15ης Σεπτεμβρίου....
Κάθεσαι που κάθεσαι.....Γέμισε κανένα για την έναρξη της 15ης Σεπτεμβρίου....![]()
![]()
Έχεις εκτυπωτική μηχανή Άρη;; Πολύ όμορφη δουλειά φίλε!!!
Έχω φίλε μου ναι,σε ευχαριστώ πολύΈχεις εκτυπωτική μηχανή Άρη;; Πολύ όμορφη δουλειά φίλε!!!![]()
ποσο στοιχηζει μαζη με της σταμπεςΈχω φίλε μου ναι,σε ευχαριστώ πολύ![]()
300€ την είχα πάρει από το φύση εβερ παπαδοκοτσολης, μαζί με 2καρτελες στάμπες νούμερα και άλλα πολλά, μελάνια, ακριβή φίλε μου αλλά αξίζει τα λεφτά της με το παραπάνω όταν δεις το αποτέλεσμα της στα χέρια σουποσο στοιχηζει μαζη με της σταμπες
Εχει ο ρουμελιοτηςΜε την ευκαιρια..Δεκαετια 90 υπηρχαν οι fiocchi hellas σε διαφορα χρωματα κ υψη μεταλλου που εκτος των ιδιογωμοτων τους γεμιζαν κ καποιες βιοτεχνιες..Αραγε τους βγαζει ακομα η fiocchi με την παπια πανω στο φυσιγγι??
View attachment 3091
Εχει..αλλα απο ποτε τα εχει ειναι το θεμα..απο την εποχη που γεμιζε ο πατερας του με αυτους..Εχει ο ρουμελιοτης
Δεν υπάρχει σαν εταιρία εδώ και χρόνια. Ανακύκλωνε μπαταρίες και διάφορα άλλα. Το έχουμε ξανά αναφέρει σε προηγούμενα ποστ.http://evroslead.gr/el-gr/προϊοντα/σκαγια.aspx
Από εδώ μπορουμε να αγορασουμε λιανική ή οχι; Γνωρίζουμε ποιότητα;