Σου εύχομαι να τελειώσουν σύντομα....πυριτιδες μονο σφραγισμενες πια....τις χυμα τις αποφευγω.
Ποιες παιρνεις και ειναι μονο σφραγισμενες;
Σου εύχομαι να τελειώσουν σύντομα....πυριτιδες μονο σφραγισμενες πια....τις χυμα τις αποφευγω.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Αντεύχομαι... το καλύτερο είναι αυτό, και το πιο ασφαλές....Σου εύχομαι να τελειώσουν σύντομα....πυριτιδες μονο σφραγισμενες πια....τις χυμα τις αποφευγω.
Ποιά η διαφορά της συσκευασμένης πυρίτιδας με τη χύμα;;Σου εύχομαι να τελειώσουν σύντομα....πυριτιδες μονο σφραγισμενες πια....τις χυμα τις αποφευγω.
Ξέρεις με σιγουριά τι έχει μέσα, που κατασκευάζεται, λοτ, και τα λοιπά...Ποιά η διαφορά της συσκευασμένης πυρίτιδας με τη χύμα;;
Ναι έχει ακουστεί και αυτό.. όπως και άλλη ποιότητα υλικού συγκεντρωτηρα...Υπάρχει περίπτωση να έχουν άλλη ποιότητα πυριτιδες οι μεγάλες εταιρείες από αυτές που πουλάνε για τους ιδιογωμοτες;;;;;;;;;;
Kαι αυτο....αλλα υπαρχει περιπτωση να μην αποθηκευονται σωστα και απο τα εκαστοτε σημεια πωλησης.Υπάρχει περίπτωση να έχουν άλλη ποιότητα πυριτιδες οι μεγάλες εταιρείες από αυτές που πουλάνε για τους ιδιογωμοτες;;;;;;;;;;
πριν απο μερες πηρα ενα κουτι για δοκιμες,ανοιξα καμμια δεκαρια και βρηκα μια πυριτιδα που μοιαζει με την psb1,αλλα μαλλων προκειτα για ch6x36 της cheddite,χωρις να ειμαι σιγουρος,η πυριτιδα ειχε βαρος 1,81-1,82.Πολυ συγκεντωτικο για την εποχη,με 23-25 βαθμους κανονικες συγκεντρωσεις και κατω απο 10σκαγια διαφορα απο τουφεκια σε τουφεκια στη συγκεντρωση,παρα πολυ σταθερο, με της πρωτες 4 που εχω μετρηση ως τωρα,το καψιλιο cx2000,και το κυαθιο τζιοβαννι,η τουλαχιστον μοιαζει.Mporei na mou pei kapoios ti piritida exei to fisiggi condor 36gr. Dorkas
Το Condor 36 είναι με βύσμα Giovani και πυρίτιδα PSB 2..Mporei na mou pei kapoios ti piritida exei to fisiggi condor 36gr. Dorkas
σωστα psb2 .Το Condor 36 είναι με βύσμα Giovani και πυρίτιδα PSB 2..
Και θα σε παρακαλούσα να γράφεις φίλε μου με ελληνικά (μικρά) γράμματα....![]()
Ειναι 80γρ (2 φισιγγια δηλ. σαν βαρος.) βλητικα δεν ξερω πως ειναι συμφερει η οχι το σκεφτομαι για παπι κ χηνεςΘα έχεις όλη την ώρα το αριστερό χέρι να ανοίγεις κ να κλείνεις τσοκ. Πολύ βάρος στην άκρη της κάνης. Προσωπική μου γνώμη ακατάλληλο για χρήση
Τήν νέα PSB2 έχει στο 1.82 Κώστα ; Ποιό ύψος επίσης Giovani ?Το Condor 36 είναι με βύσμα Giovani και πυρίτιδα PSB 2..
Και θα σε παρακαλούσα να γράφεις φίλε μου με ελληνικά (μικρά) γράμματα....![]()
Λάμπη Ροζ σκούρο ήταν... κ νομίζω με Giovani 18...Τήν νέα PSB2 έχει στο 1.82 Κώστα ; Ποιό ύψος επίσης Giovani ?