Υλικά για ιδιογόμωση

Διάβασα στο facebook οτι τέκνα τελος προς το παρόν. Οκτώβρη και αν. Δεν ξερω αν ισχύει βεβαια.

Δυο πραγματα μπορουν να συμβουν....εαν ''συμβουλευεσαι '' το F/B.
1ον . Εαν εχεις μαλλια.....καραφλιαζεις....στο πι και φι !!!
2ον. Εαν εισαι καραφλος....σε κανουν με μαλλια....!!!! :D

Και γι'αυτον τον λογο δεν εχω F/B. :)

Εκανα δυο διδυμάκια για δοκιμή με το 1* (18.2) του baikal με (NS και Cheddite) mb32 1.80x28 ν6 με μάλλινη και λίγο βρωμαλευρο!

Αρη αυτο ειναι κοντρα δοση φιλε....Το ειχε αναφερει ο συνονοματος σου ο Αρης ( καλαματα ).
Δεν θυμαμαι σε ποιο θεμα.....Αλλα ειχε δικιο για την ταχυτητα που ελεγε....
Εγω το μετρησα ( οχι με μαλλινη....με Αγκουιλα24 ) και εδωσε V1,5-431m/s :)

Αρη αυτο ειναι κοντρα δοση φιλε....Το ειχε αναφερει ο συνονοματος σου ο Αρης ( καλαματα ).
Δεν θυμαμαι σε ποιο θεμα.....Αλλα ειχε δικιο για την ταχυτητα που ελεγε....
Εγω το μετρησα ( οχι με μαλλινη....με Αγκουιλα24 ) και εδωσε V1,5-431m/s :)
Ναι κ. Νίκο αυτό ακριβώς, εκανα αυτό που μου είχε γράψει ο Άρης αλλά με μάλλινη, μένει να δοκιμαστούν! :)

Ρελιαστό τη GP στα 33 κ 34gr Βίκτωρα.
Σε αστέρι γουρλώνει τα μάτια σε αυτές τις γομώσεις....θέλει δουλειά.
500gr έχω ακόμη....:(
500 γραμμάρια είναι λίγη ρε....στείλε μου την εμενα να στη φυλάξω...αμαρτία να την ξοδέψεις .yelling.

Ρελιαστό τη GP στα 33 κ 34gr Βίκτωρα.
Σε αστέρι γουρλώνει τα μάτια σε αυτές τις γομώσεις....θέλει δουλειά.
500gr έχω ακόμη....:(
Κωστα, ρελιαστο θελω στα 30-31γρ. Εχω και αλλες για αυτη τη δουλεια, αλλα νομιζω πως για την τσιχλα το ταβανι ειναι τα 32, και ισως και κεινα να ειναι υπερβολη. Γενικως ειμαι σε μια διαδικασια ξεστοκαρισματος, δε βοηθαει και η εμφανιση θηραματων δυστυχως σ'αυτο

Καναμε την παραγκελια μας στον κενταυρο ,mb32 ενα κιλο... α1 δεν εχει σεμπτεβριο μαλλον.....συγκ.και κουτακια χαρτινα ..και λιγους Καλυκες τ2 fiocchi..για αρχη να φτιαξουμε κυχλοφυσηγγα γιατι εχω μονο 2 κουτια
Τσιχλες να χει....

Back