Σε χουμε καταλαβει....Τεκνο-σιπε θελο εγω.ελεγα φετος να μην παρο αλες να καψο της παλιες αλα ο κολος δεν αφηνη![]()
Σε χουμε καταλαβει....Τεκνο-σιπε θελο εγω.ελεγα φετος να μην παρο αλες να καψο της παλιες αλα ο κολος δεν αφηνη![]()
Έχει παραλλάβει πυρίτιδες;;;Καναμε την παραγκελια μας στον κενταυρο ,mb32 ενα κιλο... α1 δεν εχει σεμπτεβριο μαλλον.....συγκ.και κουτακια χαρτινα ..και λιγους Καλυκες τ2 fiocchi..για αρχη να φτιαξουμε κυχλοφυσηγγα γιατι εχω μονο 2 κουτια
Τι θέλεις παλι κ. Κώστα.....Έχει παραλλάβει πυρίτιδες;;;
Ρώτησες μήπως ποιές έχει διαθέσημες αυτή τη στιγμή;;;
Λίγο συμπλήρωμα από τη CH sexy...Τι θέλεις παλι κ. Κώστα.....![]()
Μη ξεχαστούμε και για λίγο σιδεροφαγο S4...Λίγο συμπλήρωμα από τη CH sexy...![]()
Οχι κωστο μονο για την α1 ρωτησα τους ηπαν απο σεπτεβριο αλλα δεν ξερουν ακρηβως ποτε..Έχει παραλλάβει πυρίτιδες;;;
Ρώτησες μήπως ποιές έχει διαθέσημες αυτή τη στιγμή;;;
Π@@@@@ s4 τρως και τα σιδερα...Μη ξεχαστούμε και για λίγο σιδεροφαγο S4...![]()
Στέφανε ,αν κατάλαβα καλά, απλά πρέπει να βιδωσεις μια ντιζα μ6 στο στροφείο τόσο ώστε να μη περισσεύει από κάτω και να βιδωσεις από πάνω ένα παξιμάδι για στοπ.View attachment 31492View attachment 31493
Με ήρθαν σήμερα οι ρελιάστρες και το αστέρι.Είδα ότι την κλίση στη πατούρα την έχει από δεξιά προς αριστερά.
Τα δουλεύω υποχρεωτικά αριστερόστροφα με το δράπανο;
Θα πρέπει να περάσω τη βίδα από τη μεριά της πατούρας, αφού έχω τροχίσει το κεφάλι της τόσο όσο να μην το παίρνει μέσα;
Και από πίσω ένα παξιμάδι για να σφίγγει και να δουλεύει αμφίδρομα; Ευχαριστώ.
https://kmmb.gr/product/ketses/#desc9bfb-ad55
Το εχει δοκιμασει κανεις; Στη φωτογραφεια δειχνη εξαιρετικο υλικο
Για σκετο λεω κ γω ουτε κερια ουτε λιγδες......Ναι...το εχω δοκιμασει στα χιλιοστα....δουλευει εξαιρετικα.....αλιπαστο...ακερωτο...!!!
Για σκετο λεω κ γω ουτε κερια ουτε λιγδες......
Αυτο με τα χιλιοστα δεν το καταλαβα;;;
Απο τιμη κ Νικο θυμασαι;
Ο κετσες που εχω δουλευει μονο σε σαντουιτς, ειναι πολλη μαλακος για να τον στησεις μονο του . Αυτος στης φωτο δειχνη πιο στηβαρος
Καπου ειχα διαβασει ο Γιαννης απο Κρητη ειχε παρει καλο υλικο.Σακη....εκανα το εξης λαθος....Εδωσα μεγαλη αρχικη παραγγελια...χωρις να γνωριζω το υλικο...
Οταν εκλεισα το τηλεφωνο το καλο σκεφτηκα...και ξανα πηρα και αλλαξα την παραγγελια....
Και αυτος θεωρησε καλο να μου ''πιασει'' τον κωλο....και το εκανε...
Μου στοιχισε το κορδονι 2χ2 εκατοστα του ενος μετρου 37 ευρω με μεταφορικα!!!
Η τιμη του...δεν θυμαμαι καλα....αλλα εχω την εντυπωση οτι μου ειχε πει 18 ευρω το μετρο στο 2χ2.
Να ξερεις δεν κοβεται με σγρομπια και σφυρι.....θελει σγρομπια σε δραπανο...
Εαν παρεις....θα παρεις των 10 χιλιοστων παχος....και οχι των 20 χιλιοστων που πηρα εγω...
Νομιζα οτι θα κοβεται ευκολα....και εκανα μεγαλο λαθος!!!
View attachment 31516
Ο κετσες ειναι ειναι κωλο-υλικο θελει τεντομα σε πλακα να τον πιασεις κ υστερα να τον τρυπισεις σε κορδονι οπως τον πηρες ειναι ακομα πιο δυσκολο.Σακη....εκανα το εξης λαθος....Εδωσα μεγαλη αρχικη παραγγελια...χωρις να γνωριζω το υλικο...
Οταν εκλεισα το τηλεφωνο το καλο σκεφτηκα...και ξανα πηρα και αλλαξα την παραγγελια....
Και αυτος θεωρησε καλο να μου ''πιασει'' τον κωλο....και το εκανε...
Μου στοιχισε το κορδονι 2χ2 εκατοστα του ενος μετρου 37 ευρω με μεταφορικα!!!
Η τιμη του...δεν θυμαμαι καλα....αλλα εχω την εντυπωση οτι μου ειχε πει 18 ευρω το μετρο στο 2χ2.
Να ξερεις δεν κοβεται με σγρομπια και σφυρι.....θελει σγρομπια σε δραπανο...
Εαν παρεις....θα παρεις των 10 χιλιοστων παχος....και οχι των 20 χιλιοστων που πηρα εγω...
Νομιζα οτι θα κοβεται ευκολα....και εκανα μεγαλο λαθος!!!
View attachment 31516
Ο κετσες ειναι ειναι κωλο-υλικο θελει τεντομα σε πλακα να τον πιασεις κ υστερα να τον τρυπισεις σε κορδονι οπως τον πηρες ειναι ακομα πιο δυσκολο.
Κακως χαλασες αυτες τις σγρομπιες εχει πανφθηνες στο e-bay απο κινα
View attachment 31519
Αψογος κ κατατοπιστικοτατος! ως συνηθως ευχαριστωΣακη μου , δεν τις χαλασα....Αυτες τις πηρα απο Θεσσαλονικη....ειναι πολυ καλη ποιοτητα....κοβουν ομορφα
ακομα και με λιγες στροφες στο δραπανο!!!
Αυτος ο κετσες μου εδωσε καλυτερες συγκεντρωσεις και κατανομες απο την ταπα FSF με το ιδιο σεταπ.
Ειναι πολυ καλο υλικο....χαλαλι τα χρηματα και ''παιδεμα'' στο κοψιμο φιλε !!!!!![]()