Υλικά για ιδιογόμωση

Να την κάνω πιο περίπλοκη την ερώτηση. 2% ή 5% αντιμόνιο ή επιχαλκωμένα ή επινικελωμένα.

Τα επιχαλκωμενα.....ειναι μονο για μοστρα....Εγω τα εχω απορριψη....
Εαν εχεις σκαγια με 5% αντιμονιο...δεν χρειαζεσαι επινικελωμενα....Μονο στην εμφανιση διαφέρουν !!!

Kαλημέρα Νίκο!:)

Βεβαίως την πέτυχε ο "Μάγειρας"! ;)... αλλα είναι και προοδευτικότερη από την ενδυκνυόμενη για την γόμωση σε βάρος σκαγιών , και έτσι έχει προφανώς και μικρότερες πιέσεις , λιγότερη ανάκρουση , και καλύτερες ταχύτητες...

Υποθέτω με σχετικά δυνατό καψούλι έτσι?

Ναι Καπτεν μου ....Οπως τα λες..... !!!!! :)

Τα επιχαλκωμενα.....ειναι μονο για μοστρα....Εγω τα εχω απορριψη....
Εαν εχεις σκαγια με 5% αντιμονιο...δεν χρειαζεσαι επινικελωμενα....Μονο στην εμφανιση διαφέρουν !!!
Καλημέρα Νίκο!:)

Ναι!!! ...εγώ δεν έβρισκα και πήρα τα νίκελ. Αν βρεις καλής ποιότητας 5% αρκούν!

Υ.Γ: για τα νίκελ , όσοι προτίθενται να αγοράσουν , να έχουν και στο πίσω μέρος του μυαλού τους , οτι ελλοχεύει και ο κίνδυνος να πέσουν στην "λούμπα", τα σκάγια να είναι 5% αλλα απλά "βαμμένα"(οχι σωστή επικάλυψη), η να μην είναι καν 5% και με σωστή επικάλυψη...η εν γενεί "μούφα"!!!....sarcastic.

Καλημέρα Νίκο!:)

Ναι!!! ...εγώ δεν έβρισκα και πήρα τα νίκελ. Αν βρεις καλής ποιότητας 5% αρκούν!

Υ.Γ: για τα νίκελ , όσοι προτίθενται να αγοράσουν , να έχουν και στο πίσω μέρος του μυαλού τους , οτι ελλοχεύει και ο κίνδυνος να πέσουν στην "λούμπα", τα σκάγια να είναι 5% αλλα απλά "βαμμένα"(οχι σωστή επικάλυψη), η να μην είναι καν 5% και με σωστή επικάλυψη...η εν γενεί "μούφα"!!!....sarcastic.

Δεν τα απερριψα τυχαια......την εφαγα την φολα...και εβαλα μυαλο....Η επιχαλκωση εμενε επανω στα χερια
μου....
Ειδα και επαθα να ξεβαψω τα χερια μου....
Αι σιχτιρ ειπα .....και δεν τα επιασα στα χερια μου Καπτεν !!!
Ασε που ηταν και ''βουτυρο'' Κερκύρας !!!! :confused:

Θα τα στειλεις ΤΩΡΑ.....Και κλεισμενα σε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ καλυκες....
Εαν τα στειλεις τελος Μαρτη....τα αποτελεσματα θα εχεις με την εναρξη της σεζον !!!
Κανε το κουμαντο σου.... ;)
Στα στελνω αυριο που θα εχω ρεπο....στειλε διευθυνση στο viber

Αν κλείσεις με ρελιαστο και θέλεις ταχύτητες 365 με 380 μέτρα/ δ,( Ίσως οι πιο ενδεδειγμένες για μέχρι 35μετρα ), αυτός ο συνδυασμός βγάζει πιο σταθερά φυσίγγια και τα πάνε το ίδιο καλά και οι πολύ κοντές κάννες.

Αν κλείσεις με ρελιαστο και θέλεις ταχύτητες 365 με 380 μέτρα/ δ,( Ίσως οι πιο ενδεδειγμένες για μέχρι 35μετρα ), αυτός ο συνδυασμός βγάζει πιο σταθερά φυσίγγια και τα πάνε το ίδιο καλά και οι πολύ κοντές κάννες.
Λευτέρη Καλησπέρα!:)

Να υποθέσω λόγω του μεγάλου βάρους γόμωσης (με πυρίτιδα Χ 24 καίμε 28 γρ.) , σε συνδυασμό με συνηθώς χαμηλό καψούλι και ρελι , η πυρίτιδα κάνει όλη την δουλειά με πολύ καλή καύση και δίνει την σταθερότητα?

Προϋποθέτει όμως ο "μάγειρας" να ξέρει τα όρια της(βασικά την ελαστικότητα της), και περισσότερη προσοχή από το ανάποδο ( με πυρίτιδα Χ 28 να κάψουμε 24 γρ.) , νομίζω...οχι οτι και αυτό δεν εγκυμονεί κινδύνους...τι λες?

Λευτέρη Καλησπέρα!:)

Να υποθέσω λόγω του μεγάλου βάρους γόμωσης (με πυρίτιδα Χ 24 καίμε 28 γρ.) , σε συνδυασμό με συνηθώς χαμηλό καψούλι και ρελι , η πυρίτιδα κάνει όλη την δουλειά με πολύ καλή καύση και δίνει την σταθερότητα?

Προϋποθέτει όμως ο "μάγειρας" να ξέρει τα όρια της(βασικά την ελαστικότητα της), και περισσότερη προσοχή από το ανάποδο ( με πυρίτιδα Χ 28 να κάψουμε 24 γρ.) , νομίζω...οχι οτι και αυτό δεν εγκυμονεί κινδύνους...τι λες?
Το να καψεις μια πυριτιδα×24 ΑΠΟ ΤΑ 24 στα 28gr (ορια γομωσης της) θελει σωστη προεργασεια.....αρχικα 0,5 φορτωμα απο το συνηθες....χαμηλο καψουλι, μαλακη βυσματωση κ τελος οχι παραβιασμο στο κλεισιμο (πατημα)....γνωμη μου....

Το να καψεις μια πυριτιδα×24 ΑΠΟ ΤΑ 24 στα 28gr (ορια γομωσης της) θελει σωστη προεργασεια.....αρχικα 0,5 φορτωμα απο το συνηθες....χαμηλο καψουλι, μαλακη βυσματωση κ τελος οχι παραβιασμο στο κλεισιμο (πατημα)....γνωμη μου....
Δεν το έχω κάνει ... αλλα βάση των 365-380 μέτρων που έθεσε ως όριο ο Λευτέρης ( και νομίζω πολύ σωστά! ), εγώ αρχικά δεν θα την φόρτωνα ίσως καν, τα λοιπά τα ίδια...

Υ.Γ...στα γραμμάρια τους οι Χ24 συνήθως βγάζουν μεγάλες ταχύτητες, και παρά ταύτα οι πιέσεις δεν είναι αμελητέες...οπότε...

Η πυρίτιδα που έχω είναι η psb 6 έχω φτιάξει για πρακτική σκοποβολή 28 γραμμάρια νούμερο σκαγιών 7 καψουλι ισχυρό πυρίτιδα 1.40 τάπα άκουιλα 22 χιλιοστών αστεροειδες κλείσιμο 5 σταδίων
Μόλις μου τελειώσει θα πάρω την psb 5 που είναι για 28 γραμμάρια

Η πυρίτιδα που έχω είναι η psb 6 έχω φτιάξει για πρακτική σκοποβολή 28 γραμμάρια νούμερο σκαγιών 7 καψουλι ισχυρό πυρίτιδα 1.40 τάπα άκουιλα 22 χιλιοστών αστεροειδες κλείσιμο 5 σταδίων
Απο που προμηθευεσαι την psb 5 Σταυρο...;;;

Γιάννη ή κυρία αιτία που κάνει μία σειρά από προσεκτικά γεμισμένα φυσίγγια να βγάζουν διαφορετικές ταχύτητες είναι τα σκαμπανεβασματα στην καύση. . Αν σε όλη την σειρά οι χρόνοι είναι πολύ κοντά ,και δεν μας προδώσει το καψυλιο, ακόμη και με αρκετά διαφορετικές μέγιστες πιέσεις θα έχουμε πολύ μικρές διαφορές στην ταχύτητα. Πρακτικά όταν η συνταγή είναι κοντά στο χαμηλό όριο των σκαγιων και πιέσεων κατά κανόνα προκύπτει ανομοιομορφια.

Αν κάποιος ξέρει έχω πυρίτιδα 24 γραμμαρίων μπορώ να γεμίσω 28 γραμμάρια;

Απο την στιγμη που εχεις κλεισει την 24ρα στα 28 γραμμαρια.....ποιος ο λογος της ερωτησης σου ???:oops:

Back