Όμορφα, μερακλίδικα κοντινά πλάνα σε όπλα και θηράματα, αλλά το παλληκαράκι με το cynergy... ολίγον τι ατζαμής...!!!
Επειδή βάζει όλες τις ντουφεκιές του, πετυχημένες και μη, δεν σημαίνει ότι είναι ατζαμήςΌμορφα, μερακλίδικα κοντινά πλάνα σε όπλα και θηράματα, αλλά το παλληκαράκι με το cynergy... ολίγον τι ατζαμής...!!!![]()
Φιλαράκι πιο πολύ σου πάει η φάσσα απ' το λαγόΜακρινές βολές με την δεξιά κάννη, 32γρ νο7 μάλλινη τάπα classica nsi.
![]()
![]()
![]()
Φιλαράκι πιο πολύ σου πάει η φάσσα απ' το λαγό
![]()
Βαρα παιχτηηη!!!!Μακρινές βολές με την δεξιά κάννη, 32γρ νο7 μάλλινη τάπα classica nsi.
![]()
![]()
![]()
Ρίξε μου ένα ξεμάτιασμα να φύγουν οι φάσσες από την Κρήτη να έρθουν εκεί .... δεν βλέπω τους λαγούςΒαρα παιχτηηη!!!!
Αμεσως Νικολη, αντε να δουμε μπας και μας βαλεις λαγο αυριοΡίξε μου ένα ξεμάτιασμα να φύγουν οι φάσσες από την Κρήτη να έρθουν εκεί .... δεν βλέπω τους λαγούς![]()
Η λύση ειναι μόνο μία φιλαράκι και την ξέρεις .Ρίξε μου ένα ξεμάτιασμα να φύγουν οι φάσσες από την Κρήτη να έρθουν εκεί .... δεν βλέπω τους λαγούς![]()
Δώσε πόνο Νικοληηηηη!!!Μακρινές βολές με την δεξιά κάννη, 32γρ νο7 μάλλινη τάπα classica nsi.
![]()
![]()
![]()
Μπραβο Νικολη!!! Τις γαζωζες!!Μακρινές βολές με την δεξιά κάννη, 32γρ νο7 μάλλινη τάπα classica nsi.
![]()
![]()
![]()
Πειραματίζομαι ποσο μακριά ρίχνει η μπροστά σκανδάληΝικολή το δάκτυλο στην πίσω σκανδάλη έχε το παίκτη μου....![]()
Καθόμουν σήμερα στο καρτέρι του λαγού κάτω από ψηλές βελανιδιές. Για μισή ώρα περνούσαν φάσσες σε κοπάδι 6-8 πουλιά χαμηλά όχι πάνω από 20μ, δεν κοίταζα γιατί ήμουν συγκεντρωμένος στο έδαφος. Σκεφτόμουν ότι ειμαι στον χώρο τους για φαγητό και κάνουν σβούρες πάνω απο κεφάλι μου. Κάποια στιγμή ενώθηκαν όλες μαζί και έπιαναν ένα γήπεδο του μπάσκετ σε υπερβολικά χαμηλό ύψος πάνω απο τις ελιές, ακόμα και ο μεγάλος αδερφός σχολίασε τον πρωτοφανή αριθμό των πουλιών διότι βρισκόμαστε κοντά στο χωριό και στον κάμπο του όπου υπάρχουν αγρότες, κυνηγοί, τουρίστες για καμία ξεπέτα στην φύση με αυτοκίνητα στους αγροτικούς δρόμους. Δεν ξέρω πως λειτουργούν οι φάσσες αλλα μου φαίνονται θαρραλέα πουλιά.
Παρα τα φασσες και λαγούς και πήγαινε στη ξεπετα για κάνα.......τρίο......τουρίστες για καμία ξεπέτα στην φύση με αυτοκίνητα