Μπράβο Κώστα...θερίζει το anaconda mid !!!Πρωινό για τα κοριτσι παλι σημερα μετα τη χθεσινή βροχή κατι έγινε παλι,7 στο χέρι και μια ουκρανεζα χαμένη!!View attachment 4249View attachment 4250οπλο beretta a350 τσοκ anaconda mid φυσίγγι ΑΟ ΝΟ6!!![]()
Εισαι πολυ ωραιος και μετρας, ωραιο το μαλλινο; οχι το πουλοβερ...Εγώ σήμερα, είπα να μην χαλάσω τα σκυλιά της διπλανής παρέας που κυνηγούσαν λαγό και αρκέστηκα σε ....μία μικρούλαView attachment 4322
Να υποθεσω ότι σου αρέσουν οι μικρούλες ;Εγώ σήμερα, είπα να μην χαλάσω τα σκυλιά της διπλανής παρέας που κυνηγούσαν λαγό και αρκέστηκα σε ....μία μικρούλαView attachment 4322
Γειά σου ρε Κωστή.....Εγώ σήμερα, είπα να μην χαλάσω τα σκυλιά της διπλανής παρέας που κυνηγούσαν λαγό και αρκέστηκα σε ....μία μικρούλαView attachment 4322
Καλό το Fantom feltro 34g !!!Εισαι πολυ ωραιος και μετρας, ωραιο το μαλλινο; οχι το πουλοβερ...![]()
....πως με καταλαβαίνεις ΔημήτρηΝα υποθεσω ότι σου αρέσουν οι μικρούλες ;
Καλη αρχή Κωστα .
Γειά σου Κώστα....έχουμε παράδοση εμείς στο καλό φυσίγγιΓειά σου ρε Κωστή.....
Φυσίγγια πατρίδας....![]()
Ξεκίνησες τα νούμερα από τώρα...Πρωινό για τα κοριτσι παλι σημερα μετα τη χθεσινή βροχή κατι έγινε παλι,7 στο χέρι και μια ουκρανεζα χαμένη!!View attachment 4249View attachment 4250οπλο beretta a350 τσοκ anaconda mid φυσίγγι ΑΟ ΝΟ6!!![]()
Το λέρωσες το πανωφόρι και θα φωνάζει η γυναίκαΕγώ σήμερα, είπα να μην χαλάσω τα σκυλιά της διπλανής παρέας που κυνηγούσαν λαγό και αρκέστηκα σε ....μία μικρούλαView attachment 4322
ΩραιοςΠρωινό για τα κοριτσι παλι σημερα μετα τη χθεσινή βροχή κατι έγινε παλι,7 στο χέρι και μια ουκρανεζα χαμένη!!View attachment 4249View attachment 4250οπλο beretta a350 τσοκ anaconda mid φυσίγγι ΑΟ ΝΟ6!!![]()
μπραβο κωστα, τον ιδιο συνδιασμο εχω κ εγω, κ απο αυτα που βλεπω απο σενα φτιαχνομαι...Πρωινό για τα κοριτσι παλι σημερα μετα τη χθεσινή βροχή κατι έγινε παλι,7 στο χέρι και μια ουκρανεζα χαμένη!!View attachment 4249View attachment 4250οπλο beretta a350 τσοκ anaconda mid φυσίγγι ΑΟ ΝΟ6!!![]()
στρουνοι σου κανουνε????Καμμια μεγααααλη κοπαδια ειδε κανενας; 50+;
Μωρε και οι στρουνοι και οι καονοι ειναι μια χαρα.στρουνοι σου κανουνε????![]()
οτι κανει ο Αι ΛιαςΜωρε και οι στρουνοι και οι καονοι ειναι μια χαρα.
Γλαροσουπα να γιομισουμε![]()
Και οι κεραιες τιποτα;οτι κανει ο Αι Λιας
εκει θα γινει η σφαγη...Και οι κεραιες τιποτα;
Σε τρωει ο πισινος για κεραιες ε;εκει θα γινει η σφαγη...![]()