Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
1 μετα τηλ η γυναικα τν καλυτερη ωρα δλδ με ψαχνει ο γιος μου και καλα να των παω παιδηκη χαρα εγω φταιω που της λενε ουκρανεζες
Χαχαχα αυτές οι γυναίκες είναι αχ χαχα κάτι ξέρω και δεν θέλω Μπέλα στο κεφάλι μου βλέπω τι τραβάει και ο πατέρας μου από την μανα μου χαχα .vert funny.

Τολη τα champion με τη g3000 πως πανε συγκριτικα με τα προηγουμενα που ηταν με μβ32?
Γαζωνουν παντα g3000 ειχαν μβ δεν ξερω αν ειχαν αλλα θα ταν λογο ελειψης περισι προπερσι νομιζω που ειχαν ολοι προβλημα

Γαζωνουν παντα g3000 ειχαν μβ δεν ξερω αν ειχαν αλλα θα ταν λογο ελειψης περισι προπερσι νομιζω που ειχαν ολοι προβλημα
Ειχες προβλημα γτ εγω δν παρατηρησα κατι εχω καταλειξει στο να μη σκαλιζω τα φυσιγγια αμα σκωτωνουν πλεων γτ κανει κακο στην ψυχολογια

Toλη τα 34αρια τα γεμιζε με μβ32 στο 1.70χ33.5 ....λεω για μια 5ετια πισω..

Απ το μπαλκονι η περιμανουν να τους παρει καπιος απ το χερι ??? Χαχα
ΧΑ αχαχα πολύ πιθανό περιμένουν που θα ακουστούν πουλάκια για να πάνε ετοιματζιδες τους λέω εγω κάτι τέτοιους....για αυτό που είπες ότι κοιτάνε και εδώ δηλαδή πέφτει κατασκοπεία εε

Status
Not open for further replies.
Back