Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Tι κοντινές λέτε ρε παιδια...δείτε λίγο τα βιντεάκια κ μετά πείτε Μ αν είναι κοντά η μακρυά...ο τύπος είναι πολύ σωστός κ φυσικά απ' τα καλύτερα βίντεο με shotkam...κ τα γραμμάρια που παίζει είναι πολύ σωστά κ για το όπλο που έχει αλλά κ για το μέρος που κυνηγάει...

Last edited:
Καλησπέρα .
ρε πατριώτη .. ανατρίχιασα ειλικρινά .. για μερικά δευτερόλεπτα νόμιζα οτι η φωτό είναι απο χωριό μου !
άγρια ομορφιά τα βουνά μας !! την άλλη Δευτέρα πρώτα ο θεός θα σκαρφαλώνω κ εγω σε αυτά:)

Αφου λοιπον αυτη την φορα εκανες παραθεση στο ποστ μου θα σου απαντησω...
Γιατι απο οτι βλεπω θες να ακους τα ιδια κ τα ιδια κ σου αρεσει συνεχεια να αναβεις τα αιματα..

30γρ στην φάσα;
Και 30,και 25, και 28,και 40 και 50 και οτι αγαπαει η καρδια του ειναι ελευθερος να τα αγορασει κ να τα χρησιμοποιησει κ λογος δεν μας πεφτει αφου αυτα τον ευχαριστουν...

Πρέπει με κάποιον τρόπο να του πούμε ότι η τσίχλα θέλει 32..... fgr
Γραψε του στα σχολια να δοκιμασει τα ισπανικα imperial 32γρ που εριξες στην τσιχλα κ σου αρεσαν.....

Last edited:
Γραψε του στα σχολια να δοκιμασει τα ισπανικα imperial 32γρ που εριξες στην τσιχλα κ σου αρεσαν.....
Εννοείται, ότι είναι ωραίο, το λέμε....:)
Δοκιμάζουμε τα πάντα και καταλήγουμε.
Σαν το 28αρι τίποτα!

8 παρα έπεσε η πρώτη, πριν καν κάτσω στο καρτέρι.
Πέρασε άλλο ένα κοπάδι καμία 50ρια κ ένα κοπάδι γύρω στα 20 φασσοπεριστερα, σαν σαιτες.
Τσίχλες αρκετές ως τις 9 παρά...
Περάσανε και τα πρώτα κοτσίφια.

72587265_964555250565555_2359508840325578752_o.jpg

Αφου λοιπον αυτη την φορα εκανες παραθεση στο ποστ μου θα σου απαντησω...
Γιατι απο οτι βλεπω θες να ακους τα ιδια κ τα ιδια κ σου αρεσει συνεχεια να αναβεις τα αιματα..

Και 30,και 25, και 28,και 40 και 50 και οτι αγαπαει η καρδια του ειναι ελευθερος να τα αγορασει κ να τα χρησιμοποιησει κ λογος δεν μας πεφτει αφου αυτα τον ευχαριστουν...

Χρυσοστομο θ σε λεω οχι Ανασταση!!!!

Status
Not open for further replies.
Back