Πρεπει να ειναι πολυ ωραια αυτα τα "ανηφορικα" καρτερια οταν τα πουλια ερχονται απο κατω...
Πρεπει να ειναι πολυ ωραια αυτα τα "ανηφορικα" καρτερια οταν τα πουλια ερχονται απο κατω...
Πολυ γρηγορα φυσιγγια ,βαζει ελαχιστη προσκοπευση.Τους εχω ξαναδει πρεπει να ειναι Τουρκοκυπριοι.Πρεπει να ειναι πολυ ωραια αυτα τα "ανηφορικα" καρτερια οταν τα πουλια ερχονται απο κατω...
AVCI 31gr No6 νομίζω είναι και κοντινές οι αποστάσεις που ντουφεκάει αν δεν κανω λάθος.Πολυ γρηγορα φυσιγγια ,βαζει ελαχιστη προσκοπευση.Τους εχω ξαναδει πρεπει να ειναι Τουρκοκυπριοι.
Αυτά ρίχνει στα περισσότερα του βίντεο... Κ δε φασσες κ στις κουρούνες .. είναι δυνατό τουφέκι ο τύπος...Κάπου είδα στο βίντεο και ένα 30γραμμαρια Νο 5.
ρε πατριώτη .. ανατρίχιασα ειλικρινά .. για μερικά δευτερόλεπτα νόμιζα οτι η φωτό είναι απο χωριό μου !
30γρ στην φάσα;Πρεπει να ειναι πολυ ωραια αυτα τα "ανηφορικα" καρτερια οταν τα πουλια ερχονται απο κατω...
Και 30,και 25, και 28,και 40 και 50 και οτι αγαπαει η καρδια του ειναι ελευθερος να τα αγορασει κ να τα χρησιμοποιησει κ λογος δεν μας πεφτει αφου αυτα τον ευχαριστουν...30γρ στην φάσα;
Γραψε του στα σχολια να δοκιμασει τα ισπανικα imperial 32γρ που εριξες στην τσιχλα κ σου αρεσαν.....Πρέπει με κάποιον τρόπο να του πούμε ότι η τσίχλα θέλει 32..... fgr
Εννοείται, ότι είναι ωραίο, το λέμε....Γραψε του στα σχολια να δοκιμασει τα ισπανικα imperial 32γρ που εριξες στην τσιχλα κ σου αρεσαν.....
Φυσικά , κουβεντούλα χρειάζεται, όχι πείσματα και εγωισμοί!Αφου λοιπον αυτη την φορα εκανες παραθεση στο ποστ μου θα σου απαντησω...
Σαν το 28αρι τίποτα!
Χρυσοστομο θ σε λεω οχι Ανασταση!!!!Αφου λοιπον αυτη την φορα εκανες παραθεση στο ποστ μου θα σου απαντησω...
Γιατι απο οτι βλεπω θες να ακους τα ιδια κ τα ιδια κ σου αρεσει συνεχεια να αναβεις τα αιματα..
Και 30,και 25, και 28,και 40 και 50 και οτι αγαπαει η καρδια του ειναι ελευθερος να τα αγορασει κ να τα χρησιμοποιησει κ λογος δεν μας πεφτει αφου αυτα τον ευχαριστουν...
Γραψε του στα σχολια να δοκιμασει τα ισπανικα imperial 32γρ που εριξες στην τσιχλα κ σου αρεσαν.....
Λιπτον τσαγακι στην οπτιμα με 28?Μας εχεις ζαλισει τα μεζεα με τα 28 και πας τα Gorilla Red και τα Imperial κοπιδι...![]()
Αυτά ρίχνει στα περισσότερα του βίντεο... Κ δε φασσες κ στις κουρούνες .. είναι δυνατό τουφέκι ο τύπος...