Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Επιστροφή από το καθιερωμένο 5 ήμερο στη Θράκη λοιπόν. Πάντα περνάμε σούπερ, φέτος όμως μας κάνανε τη χάρη και τα πουλάκια, ειδικά το πέρασμα της Κυριακής θα μας μείνει αξέχαστο.
Να είμαστε όλοι καλά να χαιρόμαστε το χόμπυ μας!
Ρε παιδιά πως ανεβάζω βιντεάκια; 140-160 mb είναι το καθένα και μου λέει ότι είναι πολύ μεγάλα για να ανεβουν...

Επιστροφή από το καθιερωμένο 5 ήμερο στη Θράκη λοιπόν. Πάντα περνάμε σούπερ, φέτος όμως μας κάνανε τη χάρη και τα πουλάκια, ειδικά το πέρασμα της Κυριακής θα μας μείνει αξέχαστο.
Να είμαστε όλοι καλά να χαιρόμαστε το χόμπυ μας!
Ρε παιδιά πως ανεβάζω βιντεάκια; 140-160 mb είναι το καθένα και μου λέει ότι είναι πολύ μεγάλα για να ανεβουν...
YouTube, μετά βάζεις το λινκ εδώ

Τωρα που φαγανε τουφεκιδι η φασσες μονο οταν τις ζορισει ο καιρος ξανα θα παρουμε πουλια μεχτι τοτε ενα κανενα αντε δυο αλλα μη πατε στης κουρνιες και τα διωχνετε μακρυα κακο στον εαυτο σας θα κανετε

Καλήμερα απο την ψηλότερη κορυφή της Ελλάδας ....
Τα σημερινά νέα είναι πως άφθονες μετακινήσεις από "γκαραβελια η μαυροπούλια" μιλάμε κατά χιλιάδες
Σήμερα είδα και το πρώτο ζευγαράκι από καλημανες
Είδα και μια τσίχλα .. Εντύπωση μου έκανε ένα κοπάδι φασσες (30-40) που έπαιζαν σε άλλη μεριά οπου τόσα πουλιά και από εκείνη την μεριά πρώτη φορά βλέπω στις 6 μέρες σερί που πηγαίνω ... Θαρρώ πως είναι καινούργια τα πουλιά ...Άρχισαν να μπαίνουν σιγά σιγά ...
Απο μικροπουλια η μετανάστευση οδεύει πολύ καλά .. Μένει να έρθουν τα δικά μας είδη που μας ενδιαφέρουν..
Δυο ήρθανε στο καρτέρι μου με την μια να με ακολουθεί.. Δυστυχώς η κάμερα δεν μπόρεσε να τραβήξει την επιτυχία άλλα σας αφήνω δυο καρέ έτσι για την γεύση που λέμε :)

Ειδομεν αυριο ( αν και το νιωθω για κουλουρακι )

52625263

Για πες τι εννοει ο ποιητής; Γιατί έχω ακούσει διάφορα κατά καιρούς.
Κλείνεις τη μαλακία που λέγεται κινητό γιατί όπως και να χει σου αποσπά την προσοχή .Μια το φόρουμ ,μια το φατσοβιβλίο,μια τα ξέκωλα και ξαφνικά σε έχουν καβαλήσει τα γαλάζια ξέκωλα και δεν το εχεις καταλάβει . .sarcastic.

Σήμερα το πρωί φανήκανε 2 κοπαδάκια (το ένα 20άρι, το άλλο 10άρι) και 2 ζευγαράκια (τα οποία μάλλον ξεκόπηκαν από τα προαναφερθέντα κοπαδάκια)... Δυστυχώς κανένα δεν ζύγωσε για ντουφεκιά...! Το 1ο ζευγαράκι ερχότανε ντουγρού επάνω μου σε καλό ύψος, αλλά ενοχλήθηκε από κάτι (ίσως αντελήφθησαν τον άμεσο κίνδυνο) και έστριψαν "γλυκά" εκτός βεληνεκούς... Δεν πειράζει, συνεχίζουμε...!

Εφοδιάστηκα και με μια καταπληκτική μάσκα προσώπου για κάλυψη και είμαστε έτοιμοι!!!!!

View attachment 5267
Πάμε σ ενα βουνό να παίξουμε την φασσα και τον κυνηγό ;
Οπως τοτε που παίζαμε τον κυνηγό με το αγριογούρουνο . Θυμάσαι ; .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back