Αφου δεν σου ρθε καμία Τουφεκιά στον κωλο..Πάμε σ ενα βουνό να παίξουμε την φασσα και τον κυνηγό ;
Οπως τοτε που παίζαμε τον κυνηγό με το αγριογούρουνο . Θυμάσαι ;![]()
Αφου δεν σου ρθε καμία Τουφεκιά στον κωλο..Πάμε σ ενα βουνό να παίξουμε την φασσα και τον κυνηγό ;
Οπως τοτε που παίζαμε τον κυνηγό με το αγριογούρουνο . Θυμάσαι ;![]()
Ρίξε λίγα παραπάνω γραμμάρια κρύο έχει χαχαΚαλημερα παιδια καναμε μια αρχη σημεραView attachment 5299
Ωραίος ο αλεπούδιαρης χρόνια πολλά και για τη γιορτή σου!!Πολύς κόσμος σήμερα .Αστραποβολουσαν οι Ράχες απο τα αυτοκινητα και οι επιλογές λιγες και σε δύσκολα σημεία.
Ο δρομος χάλια απο τις νεροφαγιές ,οπότε έπεσε ποδαρόδρομος.
Μια τριάδα φάνηκε ατις 8 και ξαναγύρισε γυρω στις 8.30.
Ισα που προλαβα και τουφέκισα την μια που λοξοδρόμησε.
Το formula το οποιο είπα να δοκιμάσω ,αν και μια ντουφεκια γυρω στα 40 με 45μ μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε.
Στη συνεχεια νεκρα και οταν στις 10 ανοιγω το κινητπ να παρω τον Χρηστο να μαθω ν μπηκαν πουλια απο Γιάννενα , ξαφνικα ακουω το γνωριμο σφύριγμα των φτερων των ξέκωλων που περνούσαν στα 30μ αριστερα μου πανω απο τις βελανιδιές. Ενταξει ,αφου γλύτωσε το κινητο,όλα καλά.
Αυτα και τιποτα αλλο για σήμερα.
![]()
Καταρχήν Δημήτρη χρόνια σου πολλά.. Να χαίρεσαι την εορτή σου και εύχομαι πάντα υγεία και ευτυχία. Το συγκεκριμένο το πήρα και εγώ να το δοκιμάσω σε καμία φασσα κοντινή ή σε καμία τσιχλα χοντρουλσ (κυργιαρινα). Και τα ταίρια της φιλεΠολύς κόσμος σήμερα .Αστραποβολουσαν οι Ράχες απο τα αυτοκινητα και οι επιλογές λιγες και σε δύσκολα σημεία.
Το formula το οποιο είπα να δοκιμάσω ,αν και μια ντουφεκια γυρω στα 40 με 45μ μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε.
Στη συνεχεια νεκρα και οταν στις 10 ανοιγω το κινητπ να παρω τον Χρηστο να μαθω ν μπηκαν πουλια απο Γιάννενα , ξαφνικα ακουω το γνωριμο σφύριγμα των φτερων των ξέκωλων που περνούσαν στα 30μ αριστερα μου πανω απο τις βελανιδιές. Ενταξει ,αφου γλύτωσε το κινητο,όλα καλά.
![]()
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα έκλαψα ρε
Μπράβο Δημήτρη, τη κοιμησες μια χαρά τη γαλάζια.Πολύς κόσμος σήμερα .Αστραποβολουσαν οι Ράχες απο τα αυτοκινητα και οι επιλογές λιγες και σε δύσκολα σημεία.
![]()
Ήταν όμορφο το όπλο και ζύγωσαν να το δουν για τελευταία φορά. Καίει καρδιές το άτιμο ...
Οτι εχω ριχνω ρε το πρωι καλα ειναι μια τη φορα καλα ειναι για να εχουμε κι αλλες μερες αλλα κατι καβαλιωτες παλι που βρεθηκαν εδω και τη πηγαν τη τριαρα γωνα παλι εδω ειναι και που θα πεσει το πουλι πετανε πανω απο ποταμι ρε και πευτουν μεσα τι να το κανω περιμενω οπια παει προς τα εξω για να μπωρω να παρω και το πουλι γιατι το λαμπραντορ παει μας αφησεΡίξε λίγα παραπάνω γραμμάρια κρύο έχει χαχα
Μπράβο ρε Τόλη τις ροκανιζεις!!!
Υπομονή ρε φίλε μου μακάρι να βρεις άλλο σκυλάκι να στις φέρνει.........καλά καψοφυιγγαδες έχουμε μπολικους εδώ χαχαΟτι εχω ριχνω ρε το πρωι καλα ειναι μια τη φορα καλα ειναι για να εχουμε κι αλλες μερες αλλα κατι καβαλιωτες παλι που βρεθηκαν εδω και τη πηγαν τη τριαρα γωνα παλι εδω ειναι και που θα πεσει το πουλι πετανε πανω απο ποταμι ρε και πευτουν μεσα τι να το κανω περιμενω οπια παει προς τα εξω για να μπωρω να παρω και το πουλι γιατι το λαμπραντορ παει μας αφησε
Μπραβο ρε φιλε. Εκει τις κρύβετε τις ξεκωλιάρες και δεν τις βρίσκουμε ;