Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χθες και σήμερα η απόλυτη νέκρα!!!Δύο πουλιά την κάθε μέρα είδαμε τα δύο εκτός βολής κσι τα δύο στον ξάδερφό μου αλλά δεν κατάφερε να καρπωθεί κανένα!!!Τελευταίο πρωινό αύριο και το μεσημέρι επιστροφή!!!Μακράν η χειρότερη χρονιά για τα περάσματα φασσας στην Άρτα!!!

Καλημερα σε ολους απο την μαρτυρικη Ηπειρο!

3ημερο κυνηγι φασσας......με λιγα λογια...κλαμα!
Αν και καθε μερα βλεπαμε 10 τουλαχιστον κοπαδια....αυτα πετουσαν στον Θεο. Μικρα σχετικα κοπαδια..τα οποια μαλλον ειναι ντοπιαρικα...και εχουν φαει τοσο τουφεκιδι...οπου πλεον δεν πετανε σε υψος καλης βολης.

Μιλωντας με Ζακυνθινους που εχουν πιασει καρτερια απο τις 14/10.....φετος τα μπασιματα ειναι απελπισια στην Ηπειρο.

Αυτα...γιατι πρεπει να ετοιμαστω για την επιατροφη! Τα υπολοιπα....αυριο!
Λένε την μισή αλήθεια.....

Ορεινός βαλτός και σήμερα το πρωί με τον αδερφό μου και την καρλα να μας βοηθάει αρκετά κοπαδακια που είδαμε αλλά δεν μας πήραν καθόλου πήρε μια ο ΑΔΕΡΦΟΣ μου και την βρήκε η καρλα πήραμε και καμία 15ρια τσίχλες αν ασχολούμασταν από το πρωί μαζί τους θα είχαμε πιάσει όριο!!Η καρλα εδώσε ρέστα σήμερα έκανε απορτ σε όλες δεν χάσαμε καμία!!53965397οπλο beretta al391 teknys τσοκ briley lm και browning evolve fusion τσοκ μαμά 3* φυσίγγια ιδιογομωση με c7 στα 31 γρ νο7 1/2!!

Ορεινός βαλτός και σήμερα το πρωί με τον αδερφό μου και την καρλα να μας βοηθάει αρκετά κοπαδακια που είδαμε αλλά δεν μας πήραν καθόλου πήρε μια ο ΑΔΕΡΦΟΣ μου και την βρήκε η καρλα πήραμε και καμία 15ρια τσίχλες αν ασχολούμασταν από το πρωί μαζί τους θα είχαμε πιάσει όριο!!Η καρλα εδώσε ρέστα σήμερα έκανε απορτ σε όλες δεν χάσαμε καμία!!View attachment 5396View attachment 5397οπλο beretta al391 teknys τσοκ briley lm και browning evolve fusion τσοκ μαμά 3* φυσίγγια ιδιογομωση με c7 στα 31 γρ νο7 1/2!!
Μπράβος σας....!!

Άλλη μια φασσούλα (η 3η στη σούμα) σήμερα!!! Την "ξεκρέμασα" μετά βίας από ένα ψηλωμένο 30άρι κοπάδι...!

Πάλι με το FOB, 35g. επιχαλκωμένα σκάγια Νο 5 (διάμετρος σκαγιού 3,00 χιλ.). Παρεμπιπτόντως, με βάση το ελληνικό και ιταλικό μεγεθολόγιο σκαγιών, τα 3,00 χιλ. αντιστοιχούν για την ακρίβεια στο νούμερο 4μισό, αλλά για όλους τους υπόλοιπους Ευρωπαίους είναι το νούμερο 5...)

μουζακι καρδιτσας..ελαχιστα πραγματα κ αυτα ψηλωμενα..
Μετά απο ηλιοθεραπεία αρκετών ημερών και ευκαιριακές βολές σε ντοπιάρες σε αριθμούς 2-10 πουλιά (βολές είπαμε, οχι καταβολές και αίματα :(, για να είμαστε ειλικρινείς), σημερα εθεάθηκαν 4 μεγάλα κοπάδια δυτικά Γρεβενων με κατεύθυνση προς νότια.
Μεγάλα μεν (500+) ψηλά δε.
2-3 μικρά κοπαδάκια απο 5-30 πουλια μας έδωσαν ΜΕΝ ευκαιρία για βολή, απέδωσαν ΔΕ μηδέν πουλιά .no.

Οπισθοχωρήσαμε με μικρές απώλειες σε φυσιγγια αλλα στο ντορβά, σιτεμένο όρεινο κρέας (είχε δοθεί η σχετική παραγγελιά .sarcastic.).
Εύχομαι σε οσους ειναι έξω τις επόμενες μέρες, .hunter.επιτυχίες.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ fgr

Μια σκαρτη βδομάδα στα Γιαννενα και στα βουνά της Ηπείρου !
Εξορμήσεις παρέα με τους πατριωτες από το forum καποιες Εξοδους και τον αδερφό όταν τα καταφερνε κ αυτός με τις υποχρεώσεις του.

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να βρεθούμε με όλα τα παιδιά λόγο απρόοπτων κ ασθενειών !
Στο επόμενο μου ταξίδι ;)

Τα «μπασίματα» περιορισμένα και με ελάχιστες ευκαιρίες για τουφεκιές ..
τις πρώτες μέρες είδαμε κάποια κοπάδια μικρά αλλά τις επόμενες περισσότερο παίζαν πιασμένα πουλιά παρά μπασιματιαρικα !
Τουφεκισα δυο φορές κοπάδι που πέταγε οριακά σε απόσταση βολής αλλά δεν είχα καμία τύχη με αυτά !!

Από την παρέα ίσος στάθηκα λίγο ποιο τυχερός , κατάφερα να τουφεκίσω με αξιώσεις 4 πουλιά και πήρα 3 χαλαζία κορίτσια μονοτουφεκια τα δυο ! Η δεύτερη φασα ήταν αρχοντική κ απολαυστική βολή .. μια εισερχόμενη ψηλομενη!
Εσκασε με το ανοιχτό μου νέο Teague και με c7 34 ν6 ρελιαστο που ρίχνω σχεδόν πάντα στην φασα .

Νομίζω πάντως ότι δεν μου πάνε τα μπασίματα .. προτιμώ ποιο χειμωνιάτικα , τα πιασμένα πουλιά που γυνοβολανε :)

13E402DD-AF83-4274-9DE9-4A5AC760A21F.jpeg29692F05-7790-46A9-BCE1-7A417AB7DC76.jpegFA9F34E4-135D-4377-B65F-EBA798DC6828.jpeg

Ορεινός βαλτός και σήμερα το πρωί με τον αδερφό μου και την καρλα να μας βοηθάει αρκετά κοπαδακια που είδαμε αλλά δεν μας πήραν καθόλου πήρε μια ο ΑΔΕΡΦΟΣ μου και την βρήκε η καρλα πήραμε και καμία 15ρια τσίχλες αν ασχολούμασταν από το πρωί μαζί τους θα είχαμε πιάσει όριο!!Η καρλα εδώσε ρέστα σήμερα έκανε απορτ σε όλες δεν χάσαμε καμία!!View attachment 5396View attachment 5397οπλο beretta al391 teknys τσοκ briley lm και browning evolve fusion τσοκ μαμά 3* φυσίγγια ιδιογομωση με c7 στα 31 γρ νο7 1/2!!
.bye2..terror.

Με αυτα που ειδα...αλλα και ακουσα 3 μερες....μαλλον την λενε ολοκληρη! Απο Μολυβδοσκεπαστο..μεχρι και Αριστη...οπου και βρεθηκαμε....τα ιδια ακουσαμε και ειδαμε!
Ετσι, με τοσο κόσμο που είναι μαζεμένος εκει πανω ,τι πουλιά να κάνεις. Άλωστε η εξαίρεση δεν ειναι κανόνας

Μια σκαρτη βδομάδα στα Γιαννενα και στα βουνά της Ηπείρου !
Εξορμήσεις παρέα με τους πατριωτες από το forum καποιες Εξοδους και τον αδερφό όταν τα καταφερνε κ αυτός με τις υποχρεώσεις του.

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να βρεθούμε με όλα τα παιδιά λόγο απρόοπτων κ ασθενειών !
Στο επόμενο μου ταξίδι ;)

Τα «μπασίματα» περιορισμένα και με ελάχιστες ευκαιρίες για τουφεκιές ..
τις πρώτες μέρες είδαμε κάποια κοπάδια μικρά αλλά τις επόμενες περισσότερο παίζαν πιασμένα πουλιά παρά μπασιματιαρικα !
Τουφεκισα δυο φορές κοπάδι που πέταγε οριακά σε απόσταση βολής αλλά δεν είχα καμία τύχη με αυτά !!

Από την παρέα ίσος στάθηκα λίγο ποιο τυχερός , κατάφερα να τουφεκίσω με αξιώσεις 4 πουλιά και πήρα 3 χαλαζία κορίτσια μονοτουφεκια τα δυο ! Η δεύτερη φασα ήταν αρχοντική κ απολαυστική βολή .. μια εισερχόμενη ψηλομενη!
Εσκασε με το ανοιχτό μου νέο Teague και με c7 34 ν6 ρελιαστο που ρίχνω σχεδόν πάντα στην φασα .

Νομίζω πάντως ότι δεν μου πάνε τα μπασίματα .. προτιμώ ποιο χειμωνιάτικα , τα πιασμένα πουλιά που γυνοβολανε :)

View attachment 5432View attachment 5433View attachment 5434
Μπράβο παίχτη, ομορφιές !

Ετσι, με τοσο κόσμο που είναι μαζεμένος εκει πανω ,τι πουλιά να κάνεις. Άλωστε η εξαίρεση δεν ειναι κανόνας

Αν τα πουλια που ειδα...περνουσαν λιγο πιο χαμηλα.....θα ειχα ενα χαμογελο σαν του τζοκερ! Ο κοσμος δεν μας επηρέασε καθόλου! Ο τοπος ειναι τοσο μεγαλος...τα περασματα παρα πολλα....που χωραει τοσους...και αλλους τοσους! Μονο και να ηξερες ποσα πουλια περασαν ατουφεκιστα...επειδη δεν υπηρχε κοσμος στα καρτερια!

.congrats. .congrats. .congrats. .congrats.
Εσεις μην χαιρεστε τζαμπα. . . . .
για την Σερραια ειναι τα παλαμακια .sarcastic.

Καλημερα κι απο δω.
Τελευταία εξοδος προς το παρών αφου το μεσημέρι αναχωρω .
Αντε να δούμε και σημερα.
Αντε να σε δω και σημερα...θα περιμενω τσαμπι ολοκληρο... .shake hands.
Τελευταια μερα πρεπει να σου κανουν το χατηρι οι καριολες!!!

Αντε να σε δω και σημερα...θα περιμενω τσαμπι ολοκληρο... .shake hands.
Τελευταια μερα πρεπει να σου κανουν το χατηρι οι καριολες!!!
Δεν ελπιζω σε κατι καλύτερο Αλεξ. Εδω ειναι μετρημένα κουκιά και τα τσαμπια εδω ανήκουν σε βαθυ παρελθον.
Το κακό ειναι οτι δεν έδειξε σημαδια που να σε κάνουν να ελπίζεις οτι η αυριανή μερα θα εχει καλο μπασιμο. Αναμενώμενο βεβαια με τα οσα βλέπουμε εδω και χρονια.
Αλλωστε περισσότερο ήρθα για βόλτα και γιατι το ήθελαν η γυναικα κι ο μικρος και οχι με σκοπό τα "ανύπαρκτα"μπασιματα.
Τελος παντων ας απολαύσουμε κι αυτο το πρωινό και το ξημέρωμα με τις τοσες όμορφες εικονες με οτι μας χαρίσει και ας ελπισουμε σε κατι καλύτερο προς τα τελη Νοεμβρη που θα εχω 15 μερες περιπλάνησης .

Status
Not open for further replies.
Back