Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα
Για μένα ο σωστοσ φασσοκυνηγος που σέβεται τον κόπο του για να βρει τα πουλιά δεν αφήνει αποδείξεις της παρουσίας του στον τόπο. Έτσι διατηρεί και το περιβάλλον καθαρό. Μπάσιμο τσιχλασ χθες προχθεσ μόνο μερικές πιασμένες συνεχεια σε θερισμένα καλαμπόκια για καμία φασσα ούτε την είδα πάλι καλά που υπάρχουν και πολλά μάλιστα αγριοπεριστερα και έκανα μερικές τουφεκιές, Β.Εύβοια
Β.Ευβοια? Απο που εισαι φιλε?

Κάτω . Σήμερα το απόγευμα φάνηκαν . Όχι πολλά όμως . Αύριο σκέφτομαι να πάω πάνω . Βρέχει πάνω κι το σκέφτομαι ...
Για τα μερη που λέμε επανω,δεν εχει βροχή Νίκο .Ανέβα μπας και τις πετύχεις τις καριόλες πριν το ΣΚ.

Καλό μήνα φασσαδες κάμπος σερρων με ψιλόβροχο το πρωι κινήθηκαν λίγα πουλάκια πήρα στο χέρι 4 και έχασα και 2 δεν είχα παρει το τέρας μαζί μου σημερα!!View attachment 5595οπλο beretta a 350 τσοκ kicks full φυσίγγι ΑΟ νο4!!
Κατι κάνεις .my man.

Εχθές έκανα κι εγώ τη δεύτερη έξοδο για φέτος μιας και κυρίως ασχολούμαι με το κυνήγι του αγροιοχηρου και δε μένει χρόνος. Λίγα πράγματα, είδα καμιά δεκαριά πουλιά να παίζουν απέναντι μου, στο καρτερι μου μια πέρασε και τη κατέβασα. Φυσίγγι ιδιογωμοσης νο6 32γρ
Το ίδιο εργαλείο έχουμε πούπουλο φοβερή καραμπίνα

Καλό μήνα φασσαδες κάμπος σερρων με ψιλόβροχο το πρωι κινήθηκαν λίγα πουλάκια πήρα στο χέρι 4 και έχασα και 2 δεν είχα παρει το τέρας μαζί μου σημερα!!View attachment 5595οπλο beretta a 350 τσοκ kicks full φυσίγγι ΑΟ νο4!!
Ωραίος ο Κώστας !!!!! ....έφυγε ο @Alex76 και ξανάρθαν τα πουλιά .sarcastic.
αν μπορείς πήγαινε μεσημέρι προς απόγευμα .....ίσως τις βρεις στο φαγητό....

αρχισε το ροκανισμα παλι!αυτα ειναι!

το να ριξεις στο σωρο και να μην πεσει καμια το σκέφτεσαι??? Δυα φαρμακεια χαπια δεν θα σε φτανουν για να κοιμηθεις το βραδυ .vert funny.
Μην γελάτε καθόλου έχω δει σε κοπάδι 500αρι να αδειάζουν 2 καραμπίνες και να μην πέφτει τίποτα!!

Status
Not open for further replies.
Back