Ερώτηση προς όλους αύριο πάω κάπου που πιο πολλές πιθανότητες είναι να περάσουν μακριά αλλά και κάποιες κοντά έχω 3 τσοκ να βάλω 1 για μακριά τι λέτε???? Και αν κάποιες περάσουν κοντά έχω ελπίδες με άσσο
Το σφιχτό βαραει και κοντα,το ανοιχτό δεν βαραει μακρυά!Ερώτηση προς όλους αύριο πάω κάπου που πιο πολλές πιθανότητες είναι να περάσουν μακριά αλλά και κάποιες κοντά έχω 3 τσοκ να βάλω 1 για μακριά τι λέτε???? Και αν κάποιες περάσουν κοντά έχω ελπίδες με άσσο
Τον άσσο (1*) και τελείωσες....Ερώτηση προς όλους αύριο πάω κάπου που πιο πολλές πιθανότητες είναι να περάσουν μακριά αλλά και κάποιες κοντά έχω 3 τσοκ να βάλω 1 για μακριά τι λέτε???? Και αν κάποιες περάσουν κοντά έχω ελπίδες με άσσο
Εγώ θα έβαζα το τριάρι Μήτσο. Ή το πολύ το δυάρι. Όχι τον άσσο, διότι παρουσιάζει υπερσυγκεντρωτικότητα, δηλαδή πολύ πυκνό και φονικό κέντρο, αλλά, απ' την άλλη, "αδύναμη" περιφέρεια... Το τριάρι τσοκ (κυρίως), αλλά και το δυάρι παρουσιάζουν σαφώς μεγαλύτερη ομοιογένεια και ομοιομορφία στην κατανομή... Και μην ξεχνάς πως το τριάρι τσοκ είναι ικανό να καταβάλει (με ποιοτικά φυσίγγια) το θήραμα μέχρι και τα 45-50 μέτρα...! Ε πόσο παραπάνω πια...? Πιστεύω θα είσαι κομπλέ σ' αυτή την απόσταση...Ερώτηση προς όλους αύριο πάω κάπου που πιο πολλές πιθανότητες είναι να περάσουν μακριά αλλά και κάποιες κοντά έχω 3 τσοκ να βάλω 1 για μακριά τι λέτε???? Και αν κάποιες περάσουν κοντά έχω ελπίδες με άσσο
Αν εχεις δουλέψει άσσο και νιώθεις "άνεση", τοτε ασσο χωρις δευτερη σκέψη. Αν παλι δεν νιώθεις οτι μπορείς να κεντράρεις τόσο στα πουλια, βαλε το 3ρι, τουλαχιστον στα κοντινά να εισαι λίγο πιο σίγουρος(οχι οτι δεν θα πάρεις και μακρινα).Ερώτηση προς όλους αύριο πάω κάπου που πιο πολλές πιθανότητες είναι να περάσουν μακριά αλλά και κάποιες κοντά έχω 3 τσοκ να βάλω 1 για μακριά τι λέτε???? Και αν κάποιες περάσουν κοντά έχω ελπίδες με άσσο
Εγω θα εβαζα τσοκ ** και θα διαλεγα να εχω μαζι μου δυο ειδων φυσιγγια ,ενα να ανοιγει γρηγορα και ενα πιο συγκεντρωτικο,οπως και να χει σου ευχομαι να ασπρισει κατω ο τοπος ..απο τα πουπουλα!!Ερώτηση προς όλους αύριο πάω κάπου που πιο πολλές πιθανότητες είναι να περάσουν μακριά αλλά και κάποιες κοντά έχω 3 τσοκ να βάλω 1 για μακριά τι λέτε???? Και αν κάποιες περάσουν κοντά έχω ελπίδες με άσσο
Εγώ θα έβαζα το τριάρι Μήτσο. Ή το πολύ το δυάρι. Όχι τον άσσο
Σωστά φίλε μου ευχαριστώΕγώ θα έβαζα το τριάρι Μήτσο. Ή το πολύ το δυάρι. Όχι τον άσσο, διότι παρουσιάζει υπερσυγκεντρωτικότητα, δηλαδή πολύ πυκνό και φονικό κέντρο, αλλά, απ' την άλλη, "αδύναμη" περιφέρεια... Το τριάρι τσοκ (κυρίως), αλλά και το δυάρι παρουσιάζουν σαφώς μεγαλύτερη ομοιογένεια και ομοιομορφία στην κατανομή... Και μην ξεχνάς πως το τριάρι τσοκ είναι ικανό να καταβάλει (με ποιοτικά φυσίγγια) το θήραμα μέχρι και τα 45-50 μέτρα...! Ε πόσο παραπάνω πια...? Πιστεύω θα είσαι κομπλέ σ' αυτή την απόσταση...
Ευχαριστώ αδερφέ μου να είσαι καλά αν και για ντοπιαρεσ πάω δεν έχω δει μπασιμο ακόμα αλλά πετάνε ψυλα λόγο καλοκαιριασ δεν ξέρω για αυτό ρώτησα για τσοκΕγω θα εβαζα τσοκ ** και θα διαλεγα να εχω μαζι μου δυο ειδων φυσιγγια ,ενα να ανοιγει γρηγορα και ενα πιο συγκεντρωτικο,οπως και να χει σου ευχομαι να ασπρισει κατω ο τοπος ..απο τα πουπουλα!!
αμα πετανε ψηλα θα πας σε ασσο η και 2 αστρα και ν5 και ν4.Ευχαριστώ αδερφέ μου να είσαι καλά αν και για ντοπιαρεσ πάω δεν έχω δει μπασιμο ακόμα αλλά πετάνε ψυλα λόγο καλοκαιριασ δεν ξέρω για αυτό ρώτησα για τσοκ
Το καλύτερο τσοκ για φασσα είναι το IM . Προσωπική γνώμη .Ερώτηση προς όλους αύριο πάω κάπου που πιο πολλές πιθανότητες είναι να περάσουν μακριά αλλά και κάποιες κοντά έχω 3 τσοκ να βάλω 1 για μακριά τι λέτε???? Και αν κάποιες περάσουν κοντά έχω ελπίδες με άσσο
Μεχρι να φυγει ο καιρος και να βαλει κανενα βορια τσαμπα κοπο κανειςΑπογευματινό σήμερα , είδα 6 φασσες . Κάθισαν σε ένα δέντρο στα 40 μέτρα . Το σκέφτηκα ...ρίχνω σε μια , με χαιρετήσαν όλες κι έφυγαν ... Σκέφτομαι σοβαρά να μην ξαναπάω μέχρι την άλλη εβδομάδα . Πολύ χάλια φέτος .
Σε ποιο νομό Ηλία? Και τα ταίρια της..
Πως τα βλέπεις Ηλία ήρθαν καινούργια πουλιά ;