Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ερώτηση προς όλους αύριο πάω κάπου που πιο πολλές πιθανότητες είναι να περάσουν μακριά αλλά και κάποιες κοντά έχω 3 τσοκ να βάλω 1 για μακριά τι λέτε???? Και αν κάποιες περάσουν κοντά έχω ελπίδες με άσσο
Το σφιχτό βαραει και κοντα,το ανοιχτό δεν βαραει μακρυά!

Ερώτηση προς όλους αύριο πάω κάπου που πιο πολλές πιθανότητες είναι να περάσουν μακριά αλλά και κάποιες κοντά έχω 3 τσοκ να βάλω 1 για μακριά τι λέτε???? Και αν κάποιες περάσουν κοντά έχω ελπίδες με άσσο
Τον άσσο (1*) και τελείωσες....

Ούτε χτες το πρωί, ούτε και σήμερα το πρωί φάνηκε περασματιάρα φάσσα από το φασσοκάρτερο...!
Αύριο θα είναι η τελευταία μου βολά εκεί. Του χρόνου πάλι...
Ελπίζω έστω αυτήν την αυριανή, τελευταία φορά μου στο καρτέρι, να μου στείλει η Θεά Άρτεμις μία ακόμη φάσσα επάνω μου, για να κλείσω τα φασσοπεράσματα του '19 ιδανικά κι "ονειρεμένα"...!

Εγώ θα έβαζα το τριάρι Μήτσο. Ή το πολύ το δυάρι. Όχι τον άσσο, διότι παρουσιάζει υπερσυγκεντρωτικότητα, δηλαδή πολύ πυκνό και φονικό κέντρο, αλλά, απ' την άλλη, "αδύναμη" περιφέρεια... Το τριάρι τσοκ (κυρίως), αλλά και το δυάρι παρουσιάζουν σαφώς μεγαλύτερη ομοιογένεια και ομοιομορφία στην κατανομή... Και μην ξεχνάς πως το τριάρι τσοκ είναι ικανό να καταβάλει (με ποιοτικά φυσίγγια) το θήραμα μέχρι και τα 45-50 μέτρα...! Ε πόσο παραπάνω πια...? Πιστεύω θα είσαι κομπλέ σ' αυτή την απόσταση...

Αν εχεις δουλέψει άσσο και νιώθεις "άνεση", τοτε ασσο χωρις δευτερη σκέψη. Αν παλι δεν νιώθεις οτι μπορείς να κεντράρεις τόσο στα πουλια, βαλε το 3ρι, τουλαχιστον στα κοντινά να εισαι λίγο πιο σίγουρος(οχι οτι δεν θα πάρεις και μακρινα).

Εγω θα εβαζα τσοκ ** και θα διαλεγα να εχω μαζι μου δυο ειδων φυσιγγια ,ενα να ανοιγει γρηγορα και ενα πιο συγκεντρωτικο,οπως και να χει σου ευχομαι να ασπρισει κατω ο τοπος ..απο τα πουπουλα!!

Εγώ θα έβαζα το τριάρι Μήτσο. Ή το πολύ το δυάρι. Όχι τον άσσο, διότι παρουσιάζει υπερσυγκεντρωτικότητα, δηλαδή πολύ πυκνό και φονικό κέντρο, αλλά, απ' την άλλη, "αδύναμη" περιφέρεια... Το τριάρι τσοκ (κυρίως), αλλά και το δυάρι παρουσιάζουν σαφώς μεγαλύτερη ομοιογένεια και ομοιομορφία στην κατανομή... Και μην ξεχνάς πως το τριάρι τσοκ είναι ικανό να καταβάλει (με ποιοτικά φυσίγγια) το θήραμα μέχρι και τα 45-50 μέτρα...! Ε πόσο παραπάνω πια...? Πιστεύω θα είσαι κομπλέ σ' αυτή την απόσταση...
Σωστά φίλε μου ευχαριστώ

Εγω θα εβαζα τσοκ ** και θα διαλεγα να εχω μαζι μου δυο ειδων φυσιγγια ,ενα να ανοιγει γρηγορα και ενα πιο συγκεντρωτικο,οπως και να χει σου ευχομαι να ασπρισει κατω ο τοπος ..απο τα πουπουλα!!
Ευχαριστώ αδερφέ μου να είσαι καλά αν και για ντοπιαρεσ πάω δεν έχω δει μπασιμο ακόμα αλλά πετάνε ψυλα λόγο καλοκαιριασ δεν ξέρω για αυτό ρώτησα για τσοκ

Ευχαριστώ αδερφέ μου να είσαι καλά αν και για ντοπιαρεσ πάω δεν έχω δει μπασιμο ακόμα αλλά πετάνε ψυλα λόγο καλοκαιριασ δεν ξέρω για αυτό ρώτησα για τσοκ
αμα πετανε ψηλα θα πας σε ασσο η και 2 αστρα και ν5 και ν4.

Το καλύτερο τσοκ για φασσα είναι το IM . Προσωπική γνώμη .

Τελικά και σήμερα στο φασσοκάρτερο δεν φάνηκε κάτι το σπουδαίο, απλώς ένα πολύ ψηλωμένο ζευγάρι...
Εχτές όμως, νωρίς το μεσημεράκι (~12:00) και όταν είχα φύγει εγώ από το καρτέρι, πέρασε ένα 50άρι κοπάδι μακριά από το καρτέρι μου (ευτυχώς γιατί δεν ήμουν εκεί εκείνη την ώρα)...! Αυτό μου το γνωστοποίησε σήμερα το πρωί ο βετεράνος συγκυνηγός μου κάθε χρόνο στα φασσοπεράσματα, ο οποίος το είδε με τα μάτια του και όλη την πορεία του, αλλά δυστυχώς, ούτε κι αυτός μπόρεσε να το ντουφεκίσει...
Άραγε κάτι μπορεί να έχει μείνει πίσω ακόμη, και ίσως έχουν σκοπό να περάσουν τις επόμενες ημέρες οι υπόλοιπες... Ωστόσο, εγώ αν θα ξαναπάω στο φασσοκάρτερο, θα είναι το Σ/Κ, διότι από αύριο επιστροφή στην εργασία...

Απογευματινό σήμερα , είδα 6 φασσες . Κάθισαν σε ένα δέντρο στα 40 μέτρα . Το σκέφτηκα ...ρίχνω σε μια , με χαιρετήσαν όλες κι έφυγαν ... Σκέφτομαι σοβαρά να μην ξαναπάω μέχρι την άλλη εβδομάδα . Πολύ χάλια φέτος .
Μεχρι να φυγει ο καιρος και να βαλει κανενα βορια τσαμπα κοπο κανεις

Status
Not open for further replies.
Back