Φυσικά δικαιούται ο καθένας να έχει τις απόψεις του. Αυτό που ΔΕΝ δικαιούται είναι να γίνεται δογματικός και να αποδίδει την ερώτηση για κυνηγετικά μέρη (σε επίπεδο νομών!!!) σε δήθεν απροθυμία να τα ανακαλύψει κάποιος μόνος του!! Εγώ πχ που φεύγω από το σπίτι μου στις 8 το πρωί και γυρνάω στις 10 το βράδυ (και ενίοτε και 11 και 12 και 1 και 2 το πρωί) και περνάω πολλά ΣΚ με το εταιρικό laptop αγκαλιά και κάθομαι στο καρτέρι με το εταιρικό κινητό και τσεκάρω και απαντώ στα emails μου, παρόλο που βρίσκομαι σε άδεια, είναι φυσικό να ρωτήσω για κυνηγετικά μέρη (αν ρωτήσω, παρόλο που ποτέ δεν το έχω κάνει), επειδή ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΩ να τα ανακαλύψω και ΌΧΙ επειδή βαριέμαι ή τσιγκουνεύομαι βενζίνη και ξενοδοχεία.
Κάποιοι λένε ότι το κυνήγι στην Ελλάδα είναι το προνόμιο των ΕΠΑΡΧΙΩΤΩΝ και των ΑΡΓΟΣΧΟΛΩΝ. Με βάση τις τοποθετήσεις που κάποιοι έχετε κάνει πιο πριν, για σκεφτείτε, το δέχεστε;
Κάποιοι λένε ότι το κυνήγι στην Ελλάδα είναι το προνόμιο των ΕΠΑΡΧΙΩΤΩΝ και των ΑΡΓΟΣΧΟΛΩΝ. Με βάση τις τοποθετήσεις που κάποιοι έχετε κάνει πιο πριν, για σκεφτείτε, το δέχεστε;