Συμβιβαζεσαι με ότι έχει φίλε μου και ελπίζεις για το καλύτερο!!!!
Τι να καψω ρε Τελη? Μετρημενα στα δαχτυλα ειναι τα πουλια...αν δεν βαλει κρυο δεν βλεπω προκοπη...
Συμβιβαζεσαι με ότι έχει φίλε μου και ελπίζεις για το καλύτερο!!!!
Τι να καψω ρε Τελη? Μετρημενα στα δαχτυλα ειναι τα πουλια...αν δεν βαλει κρυο δεν βλεπω προκοπη...
Αλλη φορα θα λεω cheeeeese...για να βγαινω χαμογελαστος...Μόνο που τον θελω λίγο πιο χαμογελαστό.Τον φοβούμαι ετσι. Ειναι λίγο απο Τσακ Νόρις και Κλιντ Ιστγουντ .![]()
Μπράβο Αλεξ . Ρουφεν τσίπουρο το βράδυ , την άλλη μέρα ιδρώτας κι κομμένα τα γόνατα !!Πηγα σημερα αργα τη βολτα μου γιατι χθες εμπλεξα με κατι τσιπουρα και γενικα δεν υπαρχει κινηση απο πουλια.
Σταθηκα βεβαια πολυ τυχερος σημερα και πηρα 3 καριολες αλλα την μια δεν μπορεσα να τη βρω γιατι δεν την πηραν καλα οι τουφεκιες και επεσε παρα πολυ μακρια, πηγα εψαξα αλλα πουθενα, αφαντη η κυρια...
Αφου ημουν τυχερος ειπα να το τραβηξω σερι και να κατσω και το απογευμα, αποτελεσμα πολυ περπατημα σε δυσβατο μερος με μερικες τεραστιες ανηφορες και τα πουλια μετα τις τουφεκιες που εκανα στις 11+ εξαφανισμενα.
Ιδρωτας στο φουλ και φοβερη κουραση μπας ριξω καμια τουφεκια το απογευμα αλλα εμεινα με τη χαρα...δεν πειραζει και οι δυο στο χερι καλα ειναι, ελπιζω μεχρι το αλλο ΣΚ να μπουνε πουλια αλλα χλωμο το βλεπω με το καλοκαιρι που εχουμε...εχει στριμωγμα απο αυριο στη δουλεια αρα δεν εχει εξοδους μεχρι το ΣΚ.
View attachment 5905
Φίλε μανιακε σε νιώθω γιατί κ εγω ίδια περίπτωση...Μακρυά γυναίκα και δύο παιδιά...Μπαμπάς μόνο κάποια Σαββατοκυριακα.Μεσοβδομαδα ελεύθερος..Τετάρτη χρονιά φέτος..Κατά τα άλλα πάνω από όλα υγεία...σόρρυ για το εκτός θέματος..επιστροφή στη φάσσα...Ρε μεγάλε τι είναι αυτά που Λες.
Εσυ δουλεύεις 5 6 μερες την εβδομάδα. Και εχεις να φας, να πας την οικογένεια
Σου βόλτα την κοπέλα σου. Εδω στην επαρχία Ο άλλος παει στο βουνο για να μην σκέφτεται που θα βρει τα λεφτα να πληρώσει..ρωτά στην επαρχία πόσα μεροκάματα κάνουν την εβδομάδα οι περισσότεροι κανένα και τους ταΐζουν τα παπουδια. Οι καλύτεροι κάνουν 2 με 3 και έχουν να πάνε για καφέ κ να πάρουν τσιγάρα.
Και να σε πω για μένα. Εγώ έχω την δουλειά μού μόνιμη πάω κυνήγι... Αλλά ξέρεις κάτι δεν εχω το πιο σημαντικό κοντά μού. Την γυναίκα μού και το παιδί μου 20 μηνών. Είναι 500 χιλιόμετρα μακριά. Ο καθένας μας τραβάει το δικό του Γολγοθά. Οπότε κόψε τις παπαριες.
ΥΓ... Άφησε την δουλειά σου, έλα επαρχία και θα πας άφθονο κυνήγι....
Υγρασία~Sipe σα να λέμε...Αυριο θα της τημησο αντε να δουμε τη θα δουμε.κυνηγι στον ψιλορειτη 1500 μετρα υψομετρο με υγρασεια φουλ το πρωη
Αυριο θαδο η psb2 αν μασησηΥγρασία~Sipe σα να λέμε...
εύχομαι να που κάνουν τη χάρη...
Αναμένουμε...Αυριο θαδο η psb2 αν μασηση
Αφου γυρισες εστω με μια καριολιτσα παλι καλα να λες...φυσιγγι τσοκ δεν μας ειπες ομως;;;;Μια βόλτα στα φασσοκαρτερα που προτιμώ αλλά η έλλειψη γαλάζιων πρωτόγνωρη για την εποχή. Ζήτημα να είδαμε 40 πουλιά (σχεδόν όλα μακριά) πρωί απόγευμα. Αν δν πέσει η θερμοκρασία να μπουν πουλιά δν γινεται τπτ. View attachment 5958View attachment 5959
κτυπησες και μια και το παιζεις θλιμενη χηραΜια βόλτα στα φασσοκαρτερα που προτιμώ αλλά η έλλειψη γαλάζιων πρωτόγνωρη για την εποχή. Ζήτημα να είδαμε 40 πουλιά (σχεδόν όλα μακριά) πρωί απόγευμα. Αν δν πέσει η θερμοκρασία να μπουν πουλιά δν γινεται τπτ. View attachment 5958View attachment 5959
Αυριο θαδο η psb2 αν μασηση
Μπράβο Άλεξ !!!...κάνε προπόνηση τώρα με τα λίγα, για να είσαι έτοιμος μετά που θα μπουν τα πουλιάΠηγα σημερα αργα τη βολτα μου γιατι χθες εμπλεξα με κατι τσιπουρα και γενικα δεν υπαρχει κινηση απο πουλια.
Σταθηκα βεβαια πολυ τυχερος σημερα και πηρα 3 καριολες αλλα την μια δεν μπορεσα να τη βρω γιατι δεν την πηραν καλα οι τουφεκιες και επεσε παρα πολυ μακρια, πηγα εψαξα αλλα πουθενα, αφαντη η κυρια...
Αφου ημουν τυχερος ειπα να το τραβηξω σερι και να κατσω και το απογευμα, αποτελεσμα πολυ περπατημα σε δυσβατο μερος με μερικες τεραστιες ανηφορες και τα πουλια μετα τις τουφεκιες που εκανα στις 11+ εξαφανισμενα.
Ιδρωτας στο φουλ και φοβερη κουραση μπας ριξω καμια τουφεκια το απογευμα αλλα εμεινα με τη χαρα...δεν πειραζει και οι δυο στο χερι καλα ειναι, ελπιζω μεχρι το αλλο ΣΚ να μπουνε πουλια αλλα χλωμο το βλεπω με το καλοκαιρι που εχουμε...εχει στριμωγμα απο αυριο στη δουλεια αρα δεν εχει εξοδους μεχρι το ΣΚ.
View attachment 5905
500χλμ αυθημερόν 2 άτομα με καρπωση 1 πουλί δν τα λες και επιτυχία. Αναμένουμε το γύρισμα του καιρουκτυπησες και μια και το παιζεις θλιμενη χηρα!και στα ταιρια της
![]()
Ρουμελιωτη με το μαμά 3***αρι κάπου στα 40μ. Σκέφτομαι να το γυρίσω στις συνήθειες σου (μόνιμα φουλ τσοκ) μπας και κατεβάσουμε καμιά μακρινή γτ κοντά δν βλέπω να τις ζυγωνουμε.Αφου γυρισες εστω με μια καριολιτσα παλι καλα να λες...φυσιγγι τσοκ δεν μας ειπες ομως;;;;![]()
Έκανες δουλίτσα Νικόλα,πολύ καλός!