Φου φου...1-2... Γιάννης ακούει?Μαθαίνω ότι μπήκαν φάσσες από Λαμία μεριά ...
Αν ημουν κι εγω Σακη στα μερη σας θα εβλεπες τι θα εκανα...αλλο να βλεπεις 12 πουλια να τουφεκας 6 και να εχεις 5 στο χερι κι αλλο να ριχνεις 2 κουτια φυσιγγια.που να δης εδω πανω τι κανη ο φιλος,,kostas bak μεγαλες κηδιες,,,αυτες που εχης ειρθανε σαν αρχη για την κηδιααα![]()
Που εμαθες; προς Δομοκο;Μαθαίνω ότι μπήκαν φάσσες από Λαμία μεριά ...
Από Μπράλο μέχρι Τιθορέα.Που εμαθες; προς Δομοκο;
Το δικανο ειναι zabala;900 υψομετρο
3 βαθμοι στις 10 το πρωι
Κατω παγος
24 γρ ν9 1/2
Πες μας τώρα ότι δεν έχεις καλά μέρη και εσύ να τρελαθώ!!! Που άλλες χρονιές κάναμε κηδείες.Αν ημουν κι εγω Σακη στα μερη σας θα εβλεπες τι θα εκανα...αλλο να βλεπεις 12 πουλια να τουφεκας 6 και να εχεις 5 στο χερι κι αλλο να ριχνεις 2 κουτια φυσιγγια.
Για να κανεις νουμερα πρεπει να εχει και πουλια, με τα ψιχουλα οι 5 ειναι θριαμβος οχι απλα επιτυχια...
Αλλος τοπος Σερρες κι αλλο εδω κατω, εκει εχετε τον παραδεισο του κυνηγιου!
Που εμαθες; προς Δομοκο;
Μουφα!!!! Ήθελα να ήξερα ποιος τα λέει αυτά.Από Μπράλο μέχρι Τιθορέα.
Ένας φίλος μου το είπε χθες.
Αλλά και αυτού του το είπανε οπότε δεν ξέρω αν είναι μούφα.
Κανένας ντόπιος ;;;
Χρυσανθε πηγες για τέτοιο κυνήγι με 24γρ νο 9 1/2 ???900 υψομετρο
3 βαθμοι στις 10 το πρωι
Κατω παγος
24 γρ ν9 1/2
Την έχεις όμως ρε κουφαλιτσαΛιγα τα πουλια αλλα μεγαλο ποσοστο ευστοχιας, μονο σε μια εριξα 2ο, θα ειχα αλλες δυο αλλα μαζευα τα εξαρτηματα της Αμερικανας που εσπασαν
View attachment 40034
Στειλε πμ και πες μου για ποια μερη λες...εμεις σε σχεση με Βορεια ειμαστε μια τριχα φιλεΠες μας τώρα ότι δεν έχεις καλά μέρη και εσύ να τρελαθώ!!! Που άλλες χρονιές κάναμε κηδείες.
Εχει φροντιδα και προδερμ φιλεΤην έχεις όμως ρε κουφαλιτσατσόχα
μπράβο
![]()
Πέριξ Λαμίας μιλάμε η δεν είσαι από εκεί;Στειλε πμ και πες μου για ποια μερη λες...εμεις σε σχεση με Βορεια ειμαστε μια τριχα φιλε
Εχει φροντιδα και προδερμ φιλε
Ναι απο εκει ειμαι, αλλα ειναι πολλα τα μερη Κωστα περιξ Λαμιας που λες, δυο χρονιες παντως ειναι μουφα το σκηνικο, ο Δομοκος δεν εχει τιποτα.Πέριξ Λαμίας μιλάμε η δεν είσαι από εκεί;
ΝαιΤο δικανο ειναι zabala;
Οχι ΣτελιοΧρυσανθε πηγες για τέτοιο κυνήγι με 24γρ νο 9 1/2 ???
Ετσι όπως είδα τη φώτο Νόμισα πηγες για φασσες μ αυταΟχι Στελιο
Για τσιχλα πηγα