Να υποθέσω πήγαινες για νονός ; ή για νινί ;Κύπρο εήταν να έρθω ,όχι για κυνήγι, για μωρό...ευτυχώς που τσάκισε ...πριν τα ξεπούλησω όλα....
Να υποθέσω πήγαινες για νονός ; ή για νινί ;Κύπρο εήταν να έρθω ,όχι για κυνήγι, για μωρό...ευτυχώς που τσάκισε ...πριν τα ξεπούλησω όλα....
Με φυτοφάρμακο τις πήρες?Που είναι τα σκάγια?
Μπράβο Κώστα σε σένα και στην παρέα σου ! Περάσατε ωραία βλέπω με ιδανικό τελείωμα της περιόδου της φάσσας....και του χρόνου με υγεία !Τελευταίο κυνηγι για φέτος και αποχαιρετησαμε τα γαλάζια με ένα όμορφο κυνηγι. Και του χρόνου με υγεία πρώτα ο Θεός View attachment 42517View attachment 42518View attachment 42522
Fassa on anabolView attachment 42543 διπλα στο 391 για συγκριση αχαχαχαχ
Μπράβο σας μάγκες, πολύ ωραίες εικόνες και κάρπωση! Αναχωρώ και εγώ αύριο για το αγαπημένο μου μέρος, με την ελπίδα να έχει κρατήσει πουλιά! Και του χρόνου με υγεία!
Τρώνε καλά οι Δραμινές, Τόλη!View attachment 42543 διπλα στο 391 για συγκριση αχαχαχαχ
απο αγρινιο εισαι?Εδώ πρεπει να κάτσω ένα μήνα για να χορτάσω.Ωραία ξεκίνησε η μέρα, και επειδή γκρινιάζω καμιά φορά με τα φυσίγγια ας εκθειασω ένα σήμερα..percorso caccia και τα κοριτσια λένε αντίο ζωή..
Οχι φίλε Αθήνα και τώρα είμαι Σέρρες..απο αγρινιο εισαι?
Μπράβο ρε φιλε θηρίο πραγματικό. Και τα ταίρια της. Όμως Tolis SBE1 και beretta 391 δεν κολλάνεView attachment 42543 διπλα στο 391 για συγκριση αχαχαχαχ
Σε ευχαριστώ Κώστα το ιδιογομωσης και καλύτερο τελείωμα εύχομαι και σε σέναΜπράβο Κώστα σε σένα και στην παρέα σου ! Περάσατε ωραία βλέπω με ιδανικό τελείωμα της περιόδου της φάσσας....και του χρόνου με υγεία !
Καλα να περάσεις φιλε Λεωνίδα να σου κλείσει η σεζόν όσο πιο διασκεδαστικα γίνεται..Μπράβο σας μάγκες, πολύ ωραίες εικόνες και κάρπωση! Αναχωρώ και εγώ αύριο για το αγαπημένο μου μέρος, με την ελπίδα να έχει κρατήσει πουλιά! Και του χρόνου με υγεία!
Ρε δε σκωτονει το μπενελλι μου αχαχαχαχαχαΜπράβο ρε φιλε θηρίο πραγματικό. Και τα ταίρια της. Όμως Tolis SBE1 και beretta 391 δεν κολλάνε![]()
Τι είναι αυτο ραφαλ;;;View attachment 42543 διπλα στο 391 για συγκριση αχαχαχαχ
Ναι το προσγειωσα να το δω απο κοντα αχαχαχαψΤι είναι αυτο ραφαλ;;;