Μανθο και εγω μια απο τα ιδια φιλε 26 νοεμ εφυγα αρον αρον απο το καρτερι για κατι πολυ σοβαρο που μου ετυχε και απο τοτε δεν ξαναπηγα για φασσες.Πόσο μου έχει λείψει το κυνήγι της φασσας φέτος,εκτός από ένα διήμερο στο Τσοτύλι αρχές Νοεμβρίου δεν ξαναπήγα,λόγω προβλήματος του κολλητού,τώρα τελευταία Κυριακή που έρχεται και μπορώ να πάω δεν έχω εικόνα καθόλου για το που θα μπορούσα να βρω λίγα πουλιά.
Ποσο βαρος εχει γτ το εκρυψες???
...για να μαντέψουμε!!!Ποσο βαρος εχει γτ το εκρυψες???
Ελπιζω να μην ειναι σημερινα, ο μηνας εχει 25!!!!Σημερινα? Ωραιος!!
Δεν είναι σημερινά.Ελπιζω να μην ειναι σημερινα, ο μηνας εχει 25!!!!
Γιατί όταν έβγαλα τη φωτο ή ζυγαριά δεν ήταν ρυθμισμενη σε γραμμάρια κι έτσι έγραφε 0.828Ποσο βαρος εχει γτ το εκρυψες???
Να ειμαστε καλα να παμε με την νεα σεζον ολοι μας να τις ευχαριστηθουμεΜανθο και εγω μια απο τα ιδια φιλε 26 νοεμ εφυγα αρον αρον απο το καρτερι για κατι πολυ σοβαρο που μου ετυχε και απο τοτε δεν ξαναπηγα για φασσες.
μπραβωωω ρε αρηηη ωπος πανμτα υπερωχοςςςςςΑρκετά χιλιόμετρα φέτος για πάρτη τους, πολλές απογοητεύσεις στην αρχή, καινούργια μέρη κ μερικά πολύ όμορφα κυνήγια σε πιασμένα πουλιά στο τέλος... Πολύ λίγες γραμμένες στην κάμερα αλλά έστω κ έτσι μάζεψα λίγες από τα πιασμένα πουλιά του Φλεβάρη... Κ του χρόνου με υγεία...
Μπράβο Άρη και του χρόνου.Αρκετά χιλιόμετρα φέτος για πάρτη τους, πολλές απογοητεύσεις στην αρχή, καινούργια μέρη κ μερικά πολύ όμορφα κυνήγια σε πιασμένα πουλιά στο τέλος... Πολύ λίγες γραμμένες στην κάμερα αλλά έστω κ έτσι μάζεψα λίγες από τα πιασμένα πουλιά του Φλεβάρη... Κ του χρόνου με υγεία...
Oμορφες εικονες...και του χρονου φιλε....Αρκετά χιλιόμετρα φέτος για πάρτη τους, πολλές απογοητεύσεις στην αρχή, καινούργια μέρη κ μερικά πολύ όμορφα κυνήγια σε πιασμένα πουλιά στο τέλος... Πολύ λίγες γραμμένες στην κάμερα αλλά έστω κ έτσι μάζεψα λίγες από τα πιασμένα πουλιά του Φλεβάρη... Κ του χρόνου με υγεία...
Πραγματικά υπέροχη δουλειά. Ντρέπομαι που βλέπω δωρεάν τέτοιο βίντεο. Και του χρόνου με υγείαΑρκετά χιλιόμετρα φέτος για πάρτη τους, πολλές απογοητεύσεις στην αρχή, καινούργια μέρη κ μερικά πολύ όμορφα κυνήγια σε πιασμένα πουλιά στο τέλος... Πολύ λίγες γραμμένες στην κάμερα αλλά έστω κ έτσι μάζεψα λίγες από τα πιασμένα πουλιά του Φλεβάρη... Κ του χρόνου με υγεία...
Στειλτου κάνα φράγκο στο λογαριασμόΠραγματικά υπέροχη δουλειά. Ντρέπομαι που βλέπω δωρεάν τέτοιο βίντεο. Και του χρόνου με υγεία
Μπράβο φιλαράκι ωραίες στιγμέςλίγες τουφεκιες που έγραψα φέτος στις γαλάζιες υγεία να έχουμε και του χρόνου να κυνηγήσουμε παλι!!
Ευτυχώς που είσαι και εσύ και βλέπουμε κάνα πουλί.Αρκετά χιλιόμετρα φέτος για πάρτη τους, πολλές απογοητεύσεις στην αρχή, καινούργια μέρη κ μερικά πολύ όμορφα κυνήγια σε πιασμένα πουλιά στο τέλος... Πολύ λίγες γραμμένες στην κάμερα αλλά έστω κ έτσι μάζεψα λίγες από τα πιασμένα πουλιά του Φλεβάρη... Κ του χρόνου με υγεία...