Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τέλος για φέτος.
Μια χρονιά με λίγες εξόδους, καλή παρέα, πολύ γέλιο, είδαμε πουλάκια σε στιγμές που αυτά είχαν εξαφανιστεί θεωρητικά , καρπωθηκα λίγα μ' ένα τουφέκι που ήλπιζα πολλά σ' αυτό αλλά δεν τα βρήκαμε.
Όμορφη έναρξη με 40αρια στις 19 και συννεφιά βαριά, ψιλοβροχο και αέρα στις 20, ερείπια εγώ και ο συγκυνηγος, ο ένας με την μέση του σε δύσκολη κατάσταση, ο άλλος με pigtail να κατουραει και να πονάει αλλά να είμαστε αυτοί που άντεξαν να μείνουν όταν κουραστηκαν οι πρωινοί και έφυγαν. Όταν έχεις ταξιδέψει 6 ώρες με δυσκολίες δεν τα παρατάς εύκολα ( φωτο από δύο όπλα) .
Η επόμενη χρονιά ελπίζω να με βρει με δικανιά πάλι και κόντρα δόσεις.
Και του χρόνου να μπορούμε να ξαναβρεθούμε.

Attachments

• 20211010_150837.jpg
    20211010_150837.jpg
    1 MB · Προβολές: 125
Και του χρόνου φιλαρακια μου με υγεία και τυχη σε όλους μας αυριο θα παω για τελευταίο κυνήγι τσίχλασ θα μασ λείψει πολύ η φασσα αυτό είναι αλήθεια αλλά πέρνα ο καιρός και θα της Ξανανταμοσουμε ευχομαι τα καλυτερα σε όλο το παρεακι εδώ μέσα στους πιο καλους Φασσαδεσ

Πόσο μου έχει λείψει το κυνήγι της φασσας φέτος,εκτός από ένα διήμερο στο Τσοτύλι αρχές Νοεμβρίου δεν ξαναπήγα,λόγω προβλήματος του κολλητού,τώρα τελευταία Κυριακή που έρχεται και μπορώ να πάω δεν έχω εικόνα καθόλου για το που θα μπορούσα να βρω λίγα πουλιά.
Μανθο και εγω μια απο τα ιδια φιλε 26 νοεμ εφυγα αρον αρον απο το καρτερι για κατι πολυ σοβαρο που μου ετυχε και απο τοτε δεν ξαναπηγα για φασσες.

Ελπιζω να μην ειναι σημερινα, ο μηνας εχει 25!!!!
Δεν είναι σημερινά.
Σήμερα χτύπησα μόνο μια τσίχλα.
Δράμα.
Δεν θυμάμαι ποτέ Τόσο λίγες τσιχλες τέτοια εποχή.
Φασσες είδα 4-5 Από μακρυά.

Last edited:
Μανθο και εγω μια απο τα ιδια φιλε 26 νοεμ εφυγα αρον αρον απο το καρτερι για κατι πολυ σοβαρο που μου ετυχε και απο τοτε δεν ξαναπηγα για φασσες.
Να ειμαστε καλα να παμε με την νεα σεζον ολοι μας να τις ευχαριστηθουμε

Αρκετά χιλιόμετρα φέτος για πάρτη τους, πολλές απογοητεύσεις στην αρχή, καινούργια μέρη κ μερικά πολύ όμορφα κυνήγια σε πιασμένα πουλιά στο τέλος... Πολύ λίγες γραμμένες στην κάμερα αλλά έστω κ έτσι μάζεψα λίγες από τα πιασμένα πουλιά του Φλεβάρη... Κ του χρόνου με υγεία...

Αρκετά χιλιόμετρα φέτος για πάρτη τους, πολλές απογοητεύσεις στην αρχή, καινούργια μέρη κ μερικά πολύ όμορφα κυνήγια σε πιασμένα πουλιά στο τέλος... Πολύ λίγες γραμμένες στην κάμερα αλλά έστω κ έτσι μάζεψα λίγες από τα πιασμένα πουλιά του Φλεβάρη... Κ του χρόνου με υγεία...
μπραβωωω ρε αρηηη ωπος πανμτα υπερωχοςςςςς.terror.

Μπράβο Άρη και του χρόνου.
Ωραίες τουφεκιές και καπνίσματα (... και αλευρώματα χαχα)

Oμορφες εικονες...και του χρονου φιλε....

Πραγματικά υπέροχη δουλειά. Ντρέπομαι που βλέπω δωρεάν τέτοιο βίντεο. Και του χρόνου με υγεία

Ευτυχώς που είσαι και εσύ και βλέπουμε κάνα πουλί.
Θα το δω το βράδυ .RESPECT.

Status
Not open for further replies.
Back