Να είσαι καλά ρε φίλε μακαρι να έχουμε υγεία κάθε χρόνο και να ζούμε τέτοιες στιγμές!!Μπράβο φιλαράκι ωραίες στιγμές
Να είσαι καλά ρε φίλε μακαρι να έχουμε υγεία κάθε χρόνο και να ζούμε τέτοιες στιγμές!!Μπράβο φιλαράκι ωραίες στιγμές
Λίγες μέρες που έκλεισε.... και μου άνοιξες την όρεξη..... Μπράβο... Δυναμη!!!λίγες τουφεκιες που έγραψα φέτος στις γαλάζιες υγεία να έχουμε και του χρόνου να κυνηγήσουμε παλι!!
Έδωσες πόνο πάλι!!!λίγες τουφεκιες που έγραψα φέτος στις γαλάζιες υγεία να έχουμε και του χρόνου να κυνηγήσουμε παλι!!
αυτα τα κυνηγια ειναι αποκλειστικα απο πελοποννησο?Αρκετά χιλιόμετρα φέτος για πάρτη τους, πολλές απογοητεύσεις στην αρχή, καινούργια μέρη κ μερικά πολύ όμορφα κυνήγια σε πιασμένα πουλιά στο τέλος... Πολύ λίγες γραμμένες στην κάμερα αλλά έστω κ έτσι μάζεψα λίγες από τα πιασμένα πουλιά του Φλεβάρη... Κ του χρόνου με υγεία...
Ναιαυτα τα κυνηγια ειναι αποκλειστικα απο πελοποννησο?
Τα τελευταία χρονια Έχω πάρει φάσεις με 8ρι στα μπασίματα στης ίδιες απόστασης και ίδια γραμμάρια όλες ξέρεςΦετος τις κυνηγησα πολυ περισσοτερο απο αλλες χρονιες γιατι μου είχε λειψει το κυνηγι τους και ειπα να τις παλεψω οσο μπορω παρολο που η χρονια ηταν κακη για την Πελοποννησο... Απο το Γεναρη και μετα που τα πουλια που υπηρχαν ηταν λιγα και δεν ανανεωνονταν οποτε επρεπε και οι τουφεκιες να ειναι περιορισμενες και προσεκτικες δουλεψα αποκλειστικα στο καρτερι τους 7αρια σαν πρωτη κ δευτερη τουφεκια, η 7αρια και 6/7 αναμικτο, ολα 33 γρ, σαν δευτερο οπου ηταν λιγο πιο ανοιχτο το μερος... Τις περισσοτερες τις βαραγα στη διαδρομη απο τη βοσκη στην κουρνια αλλα σε σημεια που οι τουφεκιες ήταν απο 20 μεχρι 40 μετρα, δεν εριξα σε πιο μακρινη φασσα, τις περισσοτερες φορες δεν εριχνα καν πανω απο 35 μετρα... Τσοκ 3 αστρα και καποιες φορες 4.... Το 7αρι λοιπον σε θερμοκρασιες απο -3 μεχρι 15 ηταν αποτελεσματικοτατο γι αυτες τις αποστασεις.... Τις κοιμιζε γλυκα αν μπορω να το περιγραψω ετσι.... Δεν εκανε τα σκασιματα που κανει το 5αρι αλλα δεν εδινε κ ζωντανα πουλια και μαλιστα καποιες φορες που ενιωσα οτι η τουφεκια δεν ηταν καλα επανω, τα αρκετα σκαγακια μου εδωσαν το θηραμα σε αυτες τις αποστασεις... Δυο πουλια μονο εχασα τραυματισμενα που σκαλωσαν στα δεντρα με ανοιχτο φτερο, και τα δυο πισωκολλα οριακα κατω απο 40 μετρα κυριως σε ντουμπλεδες στη δευτερη τουφεκια... Εκει ηθελε κατι πιο χοντρο, ηταν και τα μονα δυο πουλια που επεσαν ζωντανα με τα 7αρια, η καλυτερα δεν επεσαν ζωντανα, αλλα δεν επεσαν αμεσως, ψοφησαν οσο ειχαν ακομα δυναμεις στα ρεματα...
Μιλαω παντα βεβαια για τουφεκιες μεχρι 35 μετρα γιατι σε αλλα μερη πιο ανοιχτα η στα μπασιματα τα σκαγια που δουλευω ειναι 6 και 4/6 αναμικο κυριως...
Ε δε τις λες και λιγες αχαχαχαχαχαχχαλίγες τουφεκιες που έγραψα φέτος στις γαλάζιες υγεία να έχουμε και του χρόνου να κυνηγήσουμε παλι!!
Ναι ως 30 μέτρα το έχω δοκιμάσει κ εγώ ,34 γρ.ν 8 ...με σκασιματαΤα τελευταία χρονια Έχω πάρει φάσεις με 8ρι στα μπασίματα στης ίδιες απόστασης και ίδια γραμμάρια όλες ξέρες
Εγω και τις τελεφταιες μερες που μαλακωσε ο καιρος 8 αρια δουλεψα μια χαρα πηγανε οπψς και στην εναρξη απλα θα μενουν μερικα μεσα στο πουλιΝαι ως 30 μέτρα το έχω δοκιμάσει κ εγώ ,34 γρ.ν 8 ...με σκασιματα![]()
33for all εγωΝαι ως 30 μέτρα το έχω δοκιμάσει κ εγώ ,34 γρ.ν 8 ...με σκασιματα![]()
Μη του λετε τετοια ρε παιδια!!Πραγματικά υπέροχη δουλειά. Ντρέπομαι που βλέπω δωρεάν τέτοιο βίντεο. Και του χρόνου με υγεία
Τουφεκος...
Εριξε αρκετες φορες 2η Γιαννη αλλα ηταν αλλου φαν παρκ...Ναι φίλε του φύγανε αρκετές ντουφεκιες εκτός .Λάθος υπολογισμούς .Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι που έρχονται πουλιά και σπάνια βλέπω στο βίντεο διπλή καταβολή ένα ένα τις πιο πολλές φορές και απορώ είναι για το βίντεο ή δεν υπάρχει η σκοπευτική ικανότητα για δεύτερη εύστοχη .