Από τα στιγμιότυπα που βλέπω ξανά και ξανά.....φαντάσματα όπως το είπες φίλε.Ω ρε Μητσο ,εκεί στο τελος στο 4:30 που σκάνε απο κατω σαν τα φαντάσματα τι ωραια εικόνα .
Από τα στιγμιότυπα που βλέπω ξανά και ξανά.....φαντάσματα όπως το είπες φίλε.Ω ρε Μητσο ,εκεί στο τελος στο 4:30 που σκάνε απο κατω σαν τα φαντάσματα τι ωραια εικόνα .
Ασε τις μαλακιες φιλαρακι, οι μισες πηγαν απο εμφραγμα...View attachment 43959 οπως λεει και ο αρης θελουνε σφιχτα τσοκαρισματα αλιως δε παιρνουν σκαγια αυτα απο μια δυσκολη καιρικα μερα σε καθολου κοντινες αποστασεις οι περισοτερες λες και ειναι ασκαγιωτες αχαχαχα
Εγω να σε πω μια καλυτερη μαγκια φιλε μου καθαρισε και συ καμια φορα μεζεμενες ολες ομως αχαχαχαχαχα τα μπενελλι σκωτωνουν και χωρις σκαγια μεσα δεν εχουν αναγκη υπερδιατρυση και πολλα σκαγια αν δεις η μια εχει ενα στη μασχαλη φαντασου τι κινιτικη ενεργεια ειχε το μεμομομενο σκαγι απο ιταλικια κανη αχαχχαχαΑσε τις μαλακιες φιλαρακι, οι μισες πηγαν απο εμφραγμα...![]()
![]()
![]()
![]()
Γι αυτο θα παρω κι εγω μια μπενελα να με δει ο θεοςΕγω να σε πω μια καλυτερη μαγκια φιλε μου καθαρισε και συ καμια φορα μεζεμενες ολες ομως αχαχαχαχαχα τα μπενελλι σκωτωνουν και χωρις σκαγια μεσα δεν εχουν αναγκη υπερδιατρυση και πολλα σκαγια αν δεις η μια εχει ενα στη μασχαλη φαντασου τι κινιτικη ενεργεια ειχε το μεμομομενο σκαγι απο ιταλικια κανη αχαχχαχα
Να μη σε μαλωσει αμα σε δει γτ μεχρι εκει που φτανουνε τα σκαγια σου σηγουρα καμια λαμαρινα θα εχεις τρυπισει αχαχχαχααχΓι αυτο θα παρω κι εγω μια μπενελα να με δει ο θεος
Αντε τωρα υπομονη μεχρι τον επομενο χειμωνα που θα ερθουν ξανα οι καριολες...να ειμαστε καλα, να εχει πουλια και τα οπλα ειναι το τελευταιο!Να μη σε μαλωσει αμα σε δει γτ μεχρι εκει που φτανουνε τα σκαγια σου σηγουρα καμια λαμαρινα θα εχεις τρυπισει αχαχχαχααχ
Ασε φιλε 30% επανω ολα παω για μπαικαλακι με τα ρεστα να βαλω στην ακρη κανα φυσεκι να χω υγεια πρωτα απο ολα σε ολους και τα πουλια πεφτουνε και με 10αρακια χαρισμενα αχαχαχαχαΑντε τωρα υπομονη μεχρι τον επομενο χειμωνα που θα ερθουν ξανα οι καριολες...να ειμαστε καλα, να εχει πουλια και τα οπλα ειναι το τελευταιο!
Να εχουμε και χρημα να αγοραζουμε κανα φυσιγγι και να βαζουμε καυσιμα, γιατι οπως πανε τα πραγματα ουτε γι αυτα δεν θα εχουμε.
Μπενελα με λαμπρο,τελιος σηνδιασμοςΓι αυτο θα παρω κι εγω μια μπενελα να με δει ο θεος
Το δουλεβα παλια αλλα χαλασε η καταψυξη και σταματισα αχαχαχαχαχαΜπενελα με λαμπρο,τελιος σηνδιασμος![]()
![]()
Η φασσα πρέπει να χτυπηθεί από τη μέση και μπροστά στο <<καράβι>> όπως το λένε στο χωριό μου μια περιοχή 10*10 θέλει πολύ ψαγμένη κατανομή για να είσαι πάνω σε αυτή την περιοχή!!Δεν είναι μόνο αυτό, τη βλέπεις να έρχεται σαν κότα αλλά είναι όλο φτερό κ πούπουλο... Αν βγάλεις την μεγάλη ουρά κ τις πλατιές φτερούγες, σαν μεγάλη μπουνια είναι το σώμα της, θέλει σφιχτή τουφεκιά...
Αυτό!Η φάσσα θέλει καλά Γαλλικά πριν την επωμιση.
Εγω πως τις κατεβαζω ρε αθικτες αχαχαχ ουτε προπελα πηραν σκαγιΗ φασσα πρέπει να χτυπηθεί από τη μέση και μπροστά στο <<καράβι>> όπως το λένε στο χωριό μου μια περιοχή 10*10 θέλει πολύ ψαγμένη κατανομή για να είσαι πάνω σε αυτή την περιοχή!!