Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πόσο ευκολάκι δείχνει στα video... η δευτερη τουφέκια..... καμιά φορά κ η τρίτη έτσι δείχνει.... ... Όποιος την κυνηγά συστηματικά κ έχει κάποιες χιλιάδες πουλια στα καρτερια του ετησίως.. ξέρει πολυ καλα ότι "όταν ανοίξει την βεντάλια κ μπουν στο φουλ οι κινητήρες " τα πραγματα μπαίνουν στην θέση τους.... Βεντάλια=ουρά
Κινητήρες =φτερουγες.

Ετσι ακριβως ειναι....αν δεν την παρεις στην πρωτη τουφεκια(πριν δηλαδη σε αντιληφθει και αναπτυξει τα παραπανω που αναφερατε)δευτερη και τριτη συνηθως πηγαινουν στον βροντο και μενει η αναμνηση στην shotkam.

Σφιχτή τουφεκια λέει???
Όταν σου κάτσουν σε κανα ορεινό αγριολεύκαδο πάνω απ'το κεφαλι σου καταλαβαίνεις..... ποσο "κέντρα" χρειάζονται. Λίγο πιο ανοιχτή τουφεκια κ οι περισοτερες μαδημενες παιρνουν τον κατήφορο...

View attachment 43959 οπως λεει και ο αρης θελουνε σφιχτα τσοκαρισματα αλιως δε παιρνουν σκαγια αυτα απο μια δυσκολη καιρικα μερα σε καθολου κοντινες αποστασεις οι περισοτερες λες και ειναι ασκαγιωτες αχαχαχα
Ασε τις μαλακιες φιλαρακι, οι μισες πηγαν απο εμφραγμα... .sarcastic. .yel. .yel. .yel.

Ασε τις μαλακιες φιλαρακι, οι μισες πηγαν απο εμφραγμα... .sarcastic. .yel. .yel. .yel.
Εγω να σε πω μια καλυτερη μαγκια φιλε μου καθαρισε και συ καμια φορα μεζεμενες ολες ομως αχαχαχαχαχα τα μπενελλι σκωτωνουν και χωρις σκαγια μεσα δεν εχουν αναγκη υπερδιατρυση και πολλα σκαγια αν δεις η μια εχει ενα στη μασχαλη φαντασου τι κινιτικη ενεργεια ειχε το μεμομομενο σκαγι απο ιταλικια κανη αχαχχαχα

Last edited:
Εγω να σε πω μια καλυτερη μαγκια φιλε μου καθαρισε και συ καμια φορα μεζεμενες ολες ομως αχαχαχαχαχα τα μπενελλι σκωτωνουν και χωρις σκαγια μεσα δεν εχουν αναγκη υπερδιατρυση και πολλα σκαγια αν δεις η μια εχει ενα στη μασχαλη φαντασου τι κινιτικη ενεργεια ειχε το μεμομομενο σκαγι απο ιταλικια κανη αχαχχαχα
Γι αυτο θα παρω κι εγω μια μπενελα να με δει ο θεος

Να μη σε μαλωσει αμα σε δει γτ μεχρι εκει που φτανουνε τα σκαγια σου σηγουρα καμια λαμαρινα θα εχεις τρυπισει αχαχχαχααχ
Αντε τωρα υπομονη μεχρι τον επομενο χειμωνα που θα ερθουν ξανα οι καριολες...να ειμαστε καλα, να εχει πουλια και τα οπλα ειναι το τελευταιο!

Να εχουμε και χρημα να αγοραζουμε κανα φυσιγγι και να βαζουμε καυσιμα, γιατι οπως πανε τα πραγματα ουτε γι αυτα δεν θα εχουμε.

Αντε τωρα υπομονη μεχρι τον επομενο χειμωνα που θα ερθουν ξανα οι καριολες...να ειμαστε καλα, να εχει πουλια και τα οπλα ειναι το τελευταιο!

Να εχουμε και χρημα να αγοραζουμε κανα φυσιγγι και να βαζουμε καυσιμα, γιατι οπως πανε τα πραγματα ουτε γι αυτα δεν θα εχουμε.
Ασε φιλε 30% επανω ολα παω για μπαικαλακι με τα ρεστα να βαλω στην ακρη κανα φυσεκι να χω υγεια πρωτα απο ολα σε ολους και τα πουλια πεφτουνε και με 10αρακια χαρισμενα αχαχαχαχα

Last edited:
Δεν είναι μόνο αυτό, τη βλέπεις να έρχεται σαν κότα αλλά είναι όλο φτερό κ πούπουλο... Αν βγάλεις την μεγάλη ουρά κ τις πλατιές φτερούγες, σαν μεγάλη μπουνια είναι το σώμα της, θέλει σφιχτή τουφεκιά...
Η φασσα πρέπει να χτυπηθεί από τη μέση και μπροστά στο <<καράβι>> όπως το λένε στο χωριό μου μια περιοχή 10*10 θέλει πολύ ψαγμένη κατανομή για να είσαι πάνω σε αυτή την περιοχή!!

Όλα τα πουλιά θέλουν τουφεκιά από τη μέση και μπροστά στο κωλο θα σε κλάσει και θα το ψάχνεις αρκετά μακριά και αν το βρεις το μόνο που μπορείς να κρατήσεις άμεσα ντουφεκωντας άθελα πίσω είναι ο λαγός εφόσον του σπάσεις τα πίσω πόδια έχει τυχει

Η φασσα πρέπει να χτυπηθεί από τη μέση και μπροστά στο <<καράβι>> όπως το λένε στο χωριό μου μια περιοχή 10*10 θέλει πολύ ψαγμένη κατανομή για να είσαι πάνω σε αυτή την περιοχή!!
Εγω πως τις κατεβαζω ρε αθικτες αχαχαχ ουτε προπελα πηραν σκαγι

Status
Not open for further replies.
Back