Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Α1 33 Ν6..θέριζαν..
Γιάννη είσαι ένα ωραίο παραδειγμα πανω σε αυτό που λέω κ πιστευω....
Ότι ένας που χρησιμοποιεί λίγοτερα γραμμαρια σκαγια δεν ειναι απαραιτήτως καλυτερος σκοπευτης απο εναν που χρησιμοποιει περισσοτερα......
Καθαρά θέμα ψυχολογιας για εμενα....

Θυμάμαι που παλιά έριχνες Πυρκαλ σουπερ 36γρ ν9 στην τσίχλα γιατί σου έδιναν νεκρά πουλια,κ μετά "κατεβηκες", κ φυσικά κ εκει το ίδιο είδες.....
Δεν ξέρω αν λόγο σκοπευτηριου έχεις σκεφτεί να την κυνηγήσεις κ με 28γρ..
Αν όχι κάνε το κ θα δεις το ίδιο...

Θυμάμαι που παλιά έριχνες Πυρκαλ σουπερ 36γρ ν9 στην τσίχλα γιατί σου έδιναν νεκρά πουλια,κ μετά "κατεβηκες", κ φυσικά κ εκει το ίδιο είδες.....
σούπερ πυρκάλ το πράσινο Νο 9 ο Γιάννης και με Franchi καραμπίνα

Γιάννη είσαι ένα ωραίο παραδειγμα πανω σε αυτό που λέω κ πιστευω....
Ότι ένας που χρησιμοποιεί λίγοτερα γραμμαρια σκαγια δεν ειναι απαραιτήτως καλυτερος σκοπευτης απο εναν που χρησιμοποιει περισσοτερα......
Καθαρά θέμα ψυχολογιας για εμενα....

Άσε βρήκα υποκατάστατο των πυρκαλ,στα Ρουμελιωτης 34 Ν8..ειδικά με δύσκολες καιρικές συνθήκες που τα έριχνα συνηθως ήταν φοβερό..
Στη φασσα τότε που είχα πάει είχε ζεστη ήταν Σεμπτεβρης! Και το συγκεκριμένο Α1 το ήξερα αρκετά καλά ,είναι καλό φυσίγγι κατά την γνώμη μου.

Ένα πολύ ωραιο μοναχικό κυνήγι ντοπιάρας φάσσας ,αρχές Σεμπτεβριου της περυσινής σεζόν.φυσίγγια Ρουμελιωτης Α1 33 Ν6..θέριζαν..όπλο Benelli Centro 76cm.View attachment 48025View attachment 48026
γεια σου γιαννη να δω ποτε θα κατεβω κατω ,να τα πουμε απο κοντα να παω και μια βολτα απο το χωριο της μανας μου

Μόνο που η κάνη δεν είναι από Centro αλά από αλο μοντέλο
Δεν το νομίζω!! Γιάννη;
Καλημέρα σε όλους! Την κάνη την είχα αγοράσει ξεχωριστά από τον Κούρκουλο,και από ότι μου είχε πει ήταν από benelli executive..
Είχε και porting από Παπατσαρουχα.ήταν σε άριστη κατάσταση και την είχα πάρει 350€..

γεια σου γιαννη να δω ποτε θα κατεβω κατω ,να τα πουμε απο κοντα να παω και μια βολτα απο το χωριο της μανας μου
Γεια σου Βαγγέλη !
όταν έρθεις εννοείται θα κανονίσουμε να βρεθούμε.σου έχω πει το χωριό της μάνας σου είναι δίπλα στο δικό μου!!

Status
Not open for further replies.
Back