Φυσίγγια για την Φάσσα

Tradition meets technology to creat a range of cartridges destined to satisfy different hunting needs, but all of them distinguished by the best achievable quality and the most recent technological features such as the “Spherical Buffer Technology” and the “Dual Shot Technology” layered lead of the Disperser Range.
Αυτο το γραφει στο Site και αφορα ολη την κατηγορια prestige.
θελω να τα δοκιμασω φετος .

Tradition meets technology to creat a range of cartridges destined to satisfy different hunting needs, but all of them distinguished by the best achievable quality and the most recent technological features such as the “Spherical Buffer Technology” and the “Dual Shot Technology” layered lead of the Disperser Range.
Μονο το διασπορας έχει 2 ειδων σκάγια Μέσα και Δεν είχαν μπαφερ ,Μήπως τα έφτιαξε έτσι, καινούργια? Δεν ξέρω!

Μονο για το διασπορας ισχύει αυτό, θα ανοίξω καινούργια να δω αν έχουν και μπαφερ. Τα 43γρ.

Ξερουμε αν αυτο εχει buffer ;
Εχει κανενας ιδεα πως ειναι απο συγκεντωση ;
View attachment 74413
Τα έριξα πριν 2 χρόνια αυτα πολύ σφιχτό και μαλακό μου άρεσε πολύ όπως και το διασποράς του τούτο μου θύμισε το speed extra φυσιγγια για όπου βλέπεις το λαγό τα συγκεκριμένα

Μονο για το διασπορας ισχύει αυτό, θα ανοίξω καινούργια να δω αν έχουν και μπαφερ. Τα 43γρ.
Τωρα που το ξαναδιαβαζω , φαινεται να αναφερεται μονο στα διασπορας για τα recent technological features.
Μηπως εννοει καποια αλλη πατεντα σφαιρικου μπαφερ στη βαση του διασπορεα ;

Τωρα που το ξαναδιαβαζω , φαινεται να αναφερεται μονο στα διασπορας για τα recent technological features.
Αν λες για τα prestige πριν 2 χρόνια που τα πρωτοεριξα εσφαξα ένα διασποράς και δεν είχε όλα αυτά που αραδιάζουν στη διαφήμιση το είχα βάλει και εδώ

Δεν το ξέρω φίλε, πολύ παράξενο μου φαίνεται, πάντως ο διασπορεας του είναι πολύ καλός, είναι σαν τον b&p ,έχει κέντρα και διασπορα κέντημα.

Θα στα πω λιγο αναλυτικα γιατι εχω λιγο χρόνο...

J&B 36gr No5 σε καλημάνες στο περασμα κ λιγα φυσιγγια το χαραμα στο παπί...το ιδιο κ το Winner 36 του Κουτουμανου Νο6, (Αlfa 34 No6 (με G3000) ΠΙΝΩ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΑ ΝΕΡΟ στο ακουσμά του, το B&P extra 35 No4 & το Winter 38gr No4 της B&P, Condor 36 No5 & 6...το Νο6 καλυτερο κατ'εμέ....βουλιαζε στην κυριολεξία τα σφυριχταρια κ τους κουταλαδες στο νερο η τουφεκια στα 35m καθηστά...
J&B Semi 40gr Νο4...turbo φυσιγγι, αλλα δεν τα βρεικα μαζι του στις προσκοπεύσεις κ το αφησα...
J&B King 34gr No5....το ποιο μακρινό σκότωμα σε κιρκίρι ως τωρα....μετρα κατα Μ.Ο δεν θα πω γιατι θα γελασουν καποιοι..

Τελικά, απο Lambro Μπλε 34 No6 και J&B Special 34 No6 σε ενα πρωινό ξεκίνησα ιδιογόμωση.....:p ολα αυτά με το ΤΟΖ (ελατηρίου) 76cm 1* κ επειτα λιγα με την SX3 ΠΑΝΤΑ με 1* στο βάλτο...
Χαζευα εδώ στο forum και έπεσα πάνω σε αυτό το post το jb king έχεις ιδέα με τι γεμίζεται;

Κυνηγια την άνοιξη με τοσα πουλιά και μονο στην Ελλάδα κοπτοντε για τα πουλιά αλλά με καράφλα κομματοσκυλο για πρόεδρο δεν πας μακρυά
Μονο που κυνηγανε φασες που Σκοτια και Αγγλια ειναι επικυρηγμενες!!! Και στην Ελλαδα δεν υπαρχει οριο καρπωσης !!!

Το Α1 36 είναι πολύ μαλακό και συγκεντρωτικό. Πλην όμως δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα ενδελεχώς στα πουλιά για να μπορέσω να εκφέρω γνώμη για τα σκοτωματα του. Οι πρώτες εντυπώσεις όμως είναι θετικές.. Επίσης για φέτος έχω πάρει να δοκιμάσω τα jordan τα μαύρα 35.5γρ για πιο ζορικες καιρικές συνθήκες. Έχει κανείς άποψη για αυτό? DSC_0375.JPGDSC_0376.JPG

Back