5000 φυσίγγια σε μια σεζον;![]()
Ρε Νικόλα ακόμα τσίχλα θα καθαρίζεις εσυ τι πολλά έριξες είμαι εγώ καψοφσεκις αλλά και εσυ δε πας πίσω βάρα Νικόλα να λιώσουν τα γκουερινηΓια την ακρίβεια, το κοίταξα στα κυνηγητικά μου κιτάπια, 4.876 φουσέκια/ντουφεκιές!!! Είχε μπόλικη τσίχλα και κυριαρίνα τη σεζόν '21-'22, κι έβγαινα και κάθε ημέρα...!
Καλορίζικο Νικόλα! Να σου κάνει τα κέφια!CAESAR GUERINI ELLIPSE EVO LIGHT...
View attachment 68638View attachment 68639View attachment 68641View attachment 68642
View attachment 68637
Νικολα,απο ποτε ξεκινησες τα καθημερινα καρτερια σου εκεινη την περιοδο?Για την ακρίβεια, το κοίταξα στα κυνηγητικά μου κιτάπια, 4.876 φουσέκια/ντουφεκιές!!! Είχε μπόλικη τσίχλα και κυριαρίνα τη σεζόν '21-'22, κι έβγαινα και κάθε ημέρα...!
Νικολα,απο ποτε ξεκινησες τα καθημερινα καρτερια σου εκεινη την περιοδο?
Περίπου 35 φυσίγγια την ημέρα καλά ειναΑπ' το 2ο 10ήμερο τού Οκτώβρη Θόδωρε...
Που υπαρχουν τετοια καρτερια που να ριχνεις καθε μερα 35-40 φυσιγγια....???Περίπου 35 φυσίγγια την ημέρα καλά εινα
Πες το 1/3 περίπου 1500 τσιχλονια λέω εγώ τώρα Νικόλα άμα έχεις μεγαλύτερο ποσοστό είσαι Τζαμί
Θοδωρη γράφω για την πιο πάνω ανάρτηση του Νίκου άμα έριξε τόσα φυσίγγια αντιστοιχούν σε αυτά περίπου τα νούμεραΠου υπαρχουν τετοια καρτερια που να ριχνεις καθε μερα 35-40 φυσιγγια....???
Να μισθωσουμε λεωφορειο hunterslife του χρονου και να κατασκηνωσουμε στις στροφες πριν την Αμφισσα
Ναι,το καταλαβα Χαρη,απλα με παραθεση στο δικο σου μηνυμα,εκφραζω μια γενικη "απορια"...Θοδωρη γράφω για την πιο πάνω ανάρτηση του Νίκου άμα έριξε τόσα φυσίγγια αντιστοιχούν σε αυτά περίπου τα νούμερα
CAESAR GUERINI ELLIPSE EVO LIGHT...
View attachment 68638View attachment 68639View attachment 68641View attachment 68642
View attachment 68637
ειναι καθαρα θεμα υπαλληλου....εγω σε δυο οπλα εβγαλα δελτιο κατοχης αυθημερον....αφησα τα χαρτια στην αστυνομια και το επομενο πρωι ηταν ετοιμα ...αδεια αγορας και μετα δελτια ...ξεχωριστες περιπτωσεις με 10 μηνες διαφορα.......Καλησπερα παιδια για πειτε εσας στην περιοχη σας ποσο καιρο σας παιρνει να βγαλετε αδεια αγορας οπλου?
Γιατι εμας εδω στο νησι μας κοροιδευουν ψιλο γαζι!
Καλορίζικο Νικόλα! Η στρόγγυλη βάση όλα τα λ7!CAESAR GUERINI ELLIPSE EVO LIGHT...
View attachment 68637
Όταν βλέπω δίκανο με ολόκληρες φωτιές τρελαίνομαι ...Και το Guerini Essex έχω Χάρη! Παλιό μοντέλο δεν παράγεται πια... Premium κομμάτι κι αυτό με πλούσιο bullino σκάλισμα, ολόκληρες πλάκες κι ανώτατης βαθμίδος ξύλινα μέρη...!! Το κυνήγησα αποκλειστικώς κι εντατικώς επέρυσι ('21-'22) κι έκαψα με δαύτο σχεδόν 5.000 φουσέκια συνολικά...!!!
Ετούτο είναι:
View attachment 68649View attachment 68650View attachment 68651View attachment 68652
Πάρα παρα πολύ όμορφο!!CAESAR GUERINI ELLIPSE EVO LIGHT...
View attachment 68637
Είναι συνενόηση μπουζούκι .Κάνω αίτηση αγοράς 28-2 .Ρωτάω την υπάλληλο στο δίπλα γραφείο ποτέ θα είναι έτοιμη, μέχρι 20 μέρες μου λέει.παω 17-3 και την παίρνω.Απο την λήξη της που είναι εξάμηνο βγαίνει ότι ήταν έτοιμη από τις 3-3 .Ενώ έχω δώσει τηλέφωνα δεν με πήρε κανένας ότι έλα να την πάρεις , έτσι χάθηκε μίσος μήνας.ειναι καθαρα θεμα υπαλληλου....εγω σε δυο οπλα εβγαλα δελτιο κατοχης αυθημερον....αφησα τα χαρτια στην αστυνομια και το επομενο πρωι ηταν ετοιμα ...αδεια αγορας και μετα δελτια ...ξεχωριστες περιπτωσεις με 10 μηνες διαφορα.......
Είναι θέμα "οργάνου", αλλά όχι μπουζουκιού..Είναι συνενόηση μπουζούκι .Κάνω αίτηση αγοράς 28-2 .Ρωτάω την υπάλληλο στο δίπλα γραφείο ποτέ θα είναι έτοιμη, μέχρι 20 μέρες μου λέει.παω 17-3 και την παίρνω.Απο την λήξη της που είναι εξάμηνο βγαίνει ότι ήταν έτοιμη από τις 3-3 .Ενώ έχω δώσει τηλέφωνα δεν με πήρε κανένας ότι έλα να την πάρεις , έτσι χάθηκε μίσος μήνας.