Άρβυλα ( Αγορά )

Με το καλό σου εύχομαι να τα λιώσεις. Αν και λίγο δύσκολο. Τα έχω από το 2005 τους άλλαξα σόλες το 2017 και ακόμα αντέχουν. Και έχουν δει πολύ χρήση. Όχι αστεία.
Ευχαριστω πολυ Γιαννη..οντως φαινοντε πολυ γερα αν και εχουν δερμα suede..αυτο που μου κανε μεγαλη εντυπωση ειναι το ποσο ελαφρια και ανετα ηταν..τα αθλητικα μου δεν ειναι τοσο ανετα οσο αυτα

Με το δέρμα suede έχω ψυχολογικά λόγω aigle δύο φορές
Τουλάχιστον τα συγκεκριμένα τα έχει τεστάρει και ο Γιάννης και βγήκαν σκυλιά όπως λέει περιμένουμε και εσένα Μίλτο να δούμε εντυπώσεις γιατί ψήνομαι να πάρω ένα καλύτερο μποτακι

Τουλάχιστον τα συγκεκριμένα τα έχει τεστάρει και ο Γιάννης και βγήκαν σκυλιά όπως λέει περιμένουμε και εσένα Μίλτο να δούμε εντυπώσεις γιατί ψήνομαι να πάρω ένα καλύτερο μποτακι
Με κλειστά τα μάτια φίλε το έχουμε πολλοί εδώ πέρα κάποιοι 6-7 χρόνια και είναι σαν καινούργια ακόμα
Τα aigle τα έχει ο πατέρας μου είναι κλαφτα ούτε δώρο αν στα κάνουν μην τα πάρεις χαχα

Με κλειστά τα μάτια φίλε το έχουμε πολλοί εδώ πέρα κάποιοι 6-7 χρόνια και είναι σαν καινούργια ακόμα
Τα aigle τα έχει ο πατέρας μου είναι κλαφτα ούτε δώρο αν στα κάνουν μην τα πάρεις χαχα
Αμ δεν μου τα έκαναν Τέλη τα πλήρωσα δύο φορές μάλιστα :mad:

...
Με τα suede δεν έχεις ψυχολογικά, έχεις πρότερη εμπειρία και πλέον γνώση.
Το suede είναι χαμηλής ποιότητας δέρμα. Το δέρμα ολικού πάχους (Full Grain) το κόβουν στα δύο ( και μερικές φορές στα τρία). Το πανω μέρος (Top grain) είναι το πιο ανθεκτικό και πιο ακριβό. Αυτό χρησιμοποιείται για ποιοτικές τσάντες, πανάκριβες βαλίτσες, ποιοτικά παπούτσια και μπότες. Ακόμα και όταν το έχουν λεπτύνει πολύ για να είναι φίνο, είναι πολύ ανθεκτικό.
Το κάτω μέρος (Split leather) είναι πιο μαλακό και πολύ λιγότερο ανθεκτικό. Επειδή το διαποτίζουν με διάφορα χημικά και χρώματα όμως, τελικά και αυτό γίνεται ανθεκτικό αλλά χάνει τελείως την breathability και άλλες ιδιότητες που έχει ένα φυσικό δέρμα.

Εδώ θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοι να μην μπερδευουμε το Nubuck δέρμα και το Suede. To Nubuck με το οποίο φτιάχνονται τα τυπικά κίτρινα αρβυλάκια της Timberland για παράδειγμα που είναι για καφέ στο Κολωνάκι είναι στην πραγματικότητα Top Grain το οποίο έχει επεξεργαστεί με sanding για να έχει βελούδινη υφή, αλλά παραμένει υψηλής ποιότητας και υψηλής αντοχής Top grain.

Παιδιά το μποτάκι είναι πολύ καλό. Είναι άνετο. Ξεκούραστο και έχει πολύ αντοχή. Στα χρόνια που το έχω έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα σε κάμπο σε λάσπη σε βροχή σε πέτρα σε αγκάθια. Παντού. Και σήμερα το πρωί μετά από 15 χρόνια πέρασα από χορταρια που είχαν υγρασία και κρυωσαν τα πόδια μου. Πέρασε υγρασία. Αλλά μετά από 15 χρόνια. Πήρε τιμητική σύνταξη. Χάχα.

Λοιπόν παιδιά αφού τα aku slope μετά από 15 χρόνια χρήσης πήραν σύνταξη πάμε για άλλα. Έχω και κάποια beretta νομίζω το μοντέλο tricolor αν δεν κάνω λάθος. Τα έχω χρόνια και αυτά. Αλλά δεν με βολεύουν γιατί είναι και πολύ βαριά και πολύ σκληρές οι σόλες. Ειδικα στο περπατητο λες και φοράω τούβλα. Δεν λυγίζει το πέλμα και με κουράζει πολύ. Λέω λοιπόν να κάνω δοκιμή σε κάτι άλλο. Έχω σκεφτεί 2 αρβύλα. Το εν είναι το crispi lapponia και το άλλο το aku conero nbk. Θέλω να είναι ελαφρύ και άνετο στο περπάτημα και ξεκούραστο. Υπάρχει κάποιος που να έχει κάποιο από αυτά να μας πει την εμπειρία του;

Λοιπόν παιδιά αφού τα aku slope μετά από 15 χρόνια χρήσης πήραν σύνταξη πάμε για άλλα. Έχω και κάποια beretta νομίζω το μοντέλο tricolor αν δεν κάνω λάθος. Τα έχω χρόνια και αυτά. Αλλά δεν με βολεύουν γιατί είναι και πολύ βαριά και πολύ σκληρές οι σόλες. Ειδικα στο περπατητο λες και φοράω τούβλα. Δεν λυγίζει το πέλμα και με κουράζει πολύ. Λέω λοιπόν να κάνω δοκιμή σε κάτι άλλο. Έχω σκεφτεί 2 αρβύλα. Το εν είναι το crispi lapponia και το άλλο το aku conero nbk. Θέλω να είναι ελαφρύ και άνετο στο περπάτημα και ξεκούραστο. Υπάρχει κάποιος που να έχει κάποιο από αυτά να μας πει την εμπειρία του;
Εχει ενας φιλος το lapponia και σε γενικες γραμμες ειναι πολυ ευχαριστημενος..πολυ ελαφρυ παπουτσι και ανετο δεν το νιωθει καθολου σαν να φοραει σαγιοναρα αλλα το μειον οτι δεν ειναι για πολυ σκληρη χρηση..δηλαδη εδω σε μας με πετρες και πουρναρια η σολα του διαλυθηκε στο δευτερο χρονο

Εχει ενας φιλος το lapponia και σε γενικες γραμμες ειναι πολυ ευχαριστημενος..πολυ ελαφρυ παπουτσι και ανετο δεν το νιωθει καθολου σαν να φοραει σαγιοναρα αλλα το μειον οτι δεν ειναι για πολυ σκληρη χρηση..δηλαδη εδω σε μας με πετρες και πουρναρια η σολα του διαλυθηκε στο δευτερο χρονο
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Πάντως και τα Crispi Nevada παρόλο το βάρος τους, είναι πολύ άνετο παπούτσι. Επίσης έχεις την αίσθηση ότι το πόδι, είναι πολύ προστατευμένο και δεν σε νοιάζει που θα πατήσεις. Τα πήρα πρόσφατα, θέλοντας να πω ότι δεν έχει πάρει ακόμη την φόρμα του ποδιού μου. Πιστεύω με τον καιρό θα γίνει ακόμη καλύτερο. Για το βουνό πάντα μιλάω.

Πάντως και τα Crispi Nevada παρόλο το βάρος τους, είναι πολύ άνετο παπούτσι. Επίσης έχεις την αίσθηση ότι το πόδι, είναι πολύ προστατευμένο και δεν σε νοιάζει που θα πατήσεις. Τα πήρα πρόσφατα, θέλοντας να πω ότι δεν έχει πάρει ακόμη την φόρμα του ποδιού μου. Πιστεύω με τον καιρό θα γίνει ακόμη καλύτερο. Για το βουνό πάντα μιλάω.
Ειναι πολυ καλο παπουτσι και το nevada..γενικα crispi και alu τις θεωρω αππ τις κορυφαιες μαρκες σε τετοιου ειδους παπουτσια και ειναι ολα ανετα και πολυ ποιοτικα

Καλημέρα στην παρέα,

Για ρίξτε μια ματιά και εδώ... Πολύ καλές τιμές σε παπούτσια και ρούχα διαλογής.

Www.workprom.com

Παρήγγειλα ένα ζευγάρι meindl και μόλις παραλάβω θα βάλω σχετικές φώτο.

IMG_20201014_125642.jpg

* Εαν θεωρηθεί διαφήμιση ας το διορθώσουν οι συντονιστές ;)

Last edited:
Back