Έκθεση Κυνηγεσία 2023

Καλοφορετα όλα Μιχάλη. Ο Τζελατης εγγύηση, μόνο από αυτόν αγοράζω κάλτσες γενικά. Έχει ποιότητα ο άνθρωπος.
Ευχαριστώ. Πρώτη φορά παίρνω και τα δύο. Οι κάλτσες φαίνονται καλή ποιότητα. Όλο έλεγα να παραγγείλω από το ίντερνετ και όλο το ανέβαλα. Αφού τις είδα μπροστά μου πήρα 4 ζευγάρια. Μπορεί να έρθει πόλεμος 😝

Χθες έτρεχα να προλάβω τις δουλειές μου, για να πάω σήμερα το πρωί στην έκθεση με την ησυχία μου να το ευχαριστηθω χωρίς άγχος. Ε χθες το απόγευμα στις 7+ που τελείωνα, πήγα να φορτώσω κάτι ξύλα που είχα ξεκλαρισει από την Παρασκευή και με τσίμπησε σκορπιός. Δεν μπορώ να περιγράψω τι πόνο έχω τραβήξει και πονάω ακόμα. Να φοράτε δερμάτινα γάντια εργασίας όταν κάνετε τέτοιες δουλειές.

Δασκαλε που διδασκες.....Σαν ''αγραμματος'' την πατησες βρε Κωστή μου!!!
Περαστικε φιλε...και καλη δυναμη !!!

Ενημερωτικά η δίκη της <<συντρόφισσας>>που είχε επιτεθεί,μαζί με το φίλο της, στον ηλικιωμένο και του είχαν πάρει το όπλο,πήρε αναβολή, για τον δωδέκατο του 23.
Περιμένουν να πεθανει ο παππούς για να μην γίνει η δίκη? Ελπιζω να ζήσει αλλά 40 χρόνια και να τους κυνηγά μεχρι να τελεσιδικήσει. Νομιζω ότι τα έξοδα καλύπτονται από την ΚΣΕ όποτε πρέπει να πάει μέχρι τέλους. Ασε που πρέπει να τους κυνηγά και η αστυνομία γιατί το οπλο που απαλλοτρίωσαν δεν βρέθηκε.

Περιμένουν να πεθανει ο παππούς για να μην γίνει η δίκη? Ελπιζω να ζήσει αλλά 40 χρόνια και να τους κυνηγά μεχρι να τελεσιδικήσει. Νομιζω ότι τα έξοδα καλύπτονται από την ΚΣΕ όποτε πρέπει να πάει μέχρι τέλους. Ασε που πρέπει να τους κυνηγά και η αστυνομία γιατί το οπλο που απαλλοτρίωσαν δεν βρέθηκε.
Θα καθαρίσει η ΚΣΕ no problem ο πρόεδρος είναι εδώ

Ενα κόμμα έδωσε λάθος νόημα.
%CE%945.jpg

To No45 "πρώτος εξαίρετος" ανακηρύχθηκε στο διαγωνισμό μορφολογίας και αναφωνησαμε όλοι οι παριστάμενοι εξαίρετος εξαίρετος πράγματι
Κάτι άλλο ενδιαφέρον δεν είχε
Είπαμε και δύο κουβέντες με τον αγαπητό κύριο πρόεδρο
Σε κόσμιο και εποικοδομητικό επίπεδο και κλείσαμε πάντα φιλικά
Τα κοψιδια στο Χαϊδάρι μετά ήταν all the money πάντως

Χθες έτρεχα να προλάβω τις δουλειές μου, για να πάω σήμερα το πρωί στην έκθεση με την ησυχία μου να το ευχαριστηθω χωρίς άγχος. Ε χθες το απόγευμα στις 7+ που τελείωνα, πήγα να φορτώσω κάτι ξύλα που είχα ξεκλαρισει από την Παρασκευή και με τσίμπησε σκορπιός. Δεν μπορώ να περιγράψω τι πόνο έχω τραβήξει και πονάω ακόμα. Να φοράτε δερμάτινα γάντια εργασίας όταν κάνετε τέτοιες δουλειές.
Περαστικά, εύχομαι να είσαι ήδη καλυτερα

Περαστικά Κώστα ...

Λοιπόν ,η έκθεση ηταν απλα για τον π......!
Όπως ήταν αναμενόμενο η χειρότερη έκθεση μέχρι σήμερα όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει εδώ και πολλά χρόνια κάθε νέα έκθεση να ειναι χειρότερη από την προηγούμενη. Ο πάτος κάπου έχει τελειωμό ,ομως στην περίπτωση της έκθεσης χαίρε βάθος αμέτρητο!
Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να αναφερθώ σε λεπτομέρειες απλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ακόμη και οι τιμές τουλάχιστον σε είδη ρουχισμού που είδα ,ήταν αρκετά ακριβότερες από αυτές των καταστημάτων . Οσο για προσφορές απο κάποιους όπως γινόταν παλιότερα την τελευταία μέρα ούτε λόγος
Πέρα από το ότι είναι ευκαιρία να συναντηθείς με κάποια άτομα ,πέρα από το ότι πάμε απλά και μόνο γιατί γουστάρουμε το ολο σκηνικό οπως το θυμόμαστε απο τις παλιές καλές εκθέσεις , δεν νομίζω ότι υπήρχε άλλος λόγος που να κάνει κάποιον να πάει στην έκθεση. Ειλικρινά δεν ξέρω αν μπορεί να πέσει πιο χαμηλά και είμαι πολύ περίεργος να δω του χρόνου τι θα γίνει.
Τέλος χάρηκα που ξαναβρεθήκαμε τον Άλεξ και τον Δούκα της Εύβοιας και χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα και τον Χάρη.

Last edited:
Περαστικά Εντάξει και τέτοια εποχή που να το περιμένεις.

Back