Έκθεση Κυνηγεσία 2023

Περαστικά, εύχομαι να είσαι ήδη καλυτερα
Περαστικά και γρήγορα.
Περαστικά Κώστα ...
Περαστικα φιλε.
Περαστικά Εντάξει και τέτοια εποχή που να το περιμένεις.
Ευχαριστώ πολύ λεβεντοπαιδα, να είστε καλά! Ναι είμαι καλύτερα σήμερα. Αύριο πιστεύω θα έχει περάσει.

για ολα τα κυνηγια?αμα θα γινει την ξεχνα με την τσιχλιτσα οπως την ξεραμε!
Ποια τσίχλα...ακόμα και στα γουρούνια είπε.Καθολικη απαγόρευση.Εχουν προτείνει όμως 3 διαμετρήματα ραβδωτών για τον αγριόχοιρο.

Δεν μας κάνει.
Τις ανακοινώσεις τις κάνει κι ένας απλός εκπρόσωπος τύπου - δεν χρειάζεται "πρόεδρος" γι' αυτό.
Δεν ξέρω την ιεραρχία στη κοζανοστρα.Αναφερω τι ειπώθηκε στην συζήτηση με τον πρόεδρο της ΚΣΕ.

για ολα τα κυνηγια?αμα θα γινει την ξεχνα με την τσιχλιτσα οπως την ξεραμε!
Για ΟΛΑ ...
Μολύβι πουθενά ούτε αγριογούρουνα ούτε τίποτα ...
Βλητική πενία.
Θα γένει της Πόπης.

Οι εξοστρακισμοι θα πηγαίνουν σύννεφο τα γυαλιά ασφαλείας θα είναι επιβεβλημένα.
Θες να πεις στολή προσωπικού εξουδετέρωσης ναρκών 🤣

Λίγα είναι τα ψωμιά μας ... βαράτε γιατί χανόμαστε.

Σε 5/7 χρόνια δεν θα βγάζει κανενας άδεια … όσο για τα ατσάλια να τα βάλουν στον κ@@@@@@ τους οι ευρο— πεοι
Είναι και θέμα ασφάλειας, λέμε για τα δράμια και τα μονοβολα για τους εξοστρακισμους , αλλά εξοστρακισμοι θα συμβαίνουν και στα λαγοκυνηγια, και στα περπατητα τσίχλας ακόμα και στα περδικοκυνηγια και στα μπεκατσοκυνηγια και τα θύματα θα είναι είτε άνθρωποι είτε σκυλιά. Το κυνήγι στην Ελλάδα είναι ελεύθερο και στο βουνό υπάρχουν διάφοροι με όπλα που κυνηγάνε και τουφεκανε όπου νάναι και επειδή μου έχει τύχη να αρπάξω τουφεκια λίγο κάτω από το πρόσωπο ( πήγε όλη στην μια πλευρά του φλις), από κάποιον μaλ@κ@....ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω!

Και βλητικα άριστα να ήτανε τα τσιχλοφυσιγγα με ατσάλια και ασφαλή να ήτανε, μόνο που θα πάνε διπλή προφανώς τιμή απ' τη σημερινή αυτό σημαίνει αυτομάτως διακοπή του κυνηγιού της.
Ρε λες να ξεκινήσω προπόνηση στο πορτοφόλι μου με Ρεμινγκτον στην τσίχλα με 25€/κουτάκι από τώρα;
Θα συνηθίσει λέτε ή θα με κλείσουν φυλακή;
Μετά την χειραψία με τον πρόεδρο σκούπισα το χέρι μου πάνω στον γιατρό.
Μου χρωστάς φούτερ, αυτό το έβαλα στη χλωρίνη και ασπρισε

και τελικα τι μαθαμε ?το τρυγονι οπως περσι και ηλεκτρονικη αδεια μαλλον με point system .μαθαμε κατι αλλο?
Αν δεν έχεις συμπληρώσει κάθε χρόνο σε όλη σου την καριέρα το Άρτεμις δε δικαιουσαι να ενδιαφέρεσαι και να ρωτάς.:rolleyes: :cool: .bye.

Προσφέρω μαθήματα ασφαλούς και αθορύβου τοξοβολίας, με βιοδιασπώμενα βέλη διασποράς χωρίς εξοστρακισμούς.my man.
Επίσης μαθήματα πελταστού με οικολογικά, μονοβολικά ακόντια καθώς και σφενδονιστού με μαρμάρινα δράμια à la Δαυίδιου..big smile.

Προσφέρω μαθήματα ασφαλούς και αθορύβου τοξοβολίας, με βιοδιασπώμενα βέλη διασποράς χωρίς εξοστρακισμούς.my man.
Επίσης μαθήματα πελταστού με οικολογικά, μονοβολικά ακόντια καθώς και σφενδονιστού με μαρμάρινα δράμια à la Δαυίδιου..big smile.
Τα ατσάλινα πάντως για τις σφενδόνες ....μια χαρά θα είναι......

Back