gvp9000
Banned
ΑυτόΑυτή λες ? Η μοναδική που τράβηξα είναι ...
Το Ford με τα 126.000€ ποιός την έχει ?
View attachment 69796
Δεν έχει ψησταριά αλλιώς θα το έπαιρναΑυτό
Βασιλη όχι πε είχε κάτσει και τα μελετούσε τα κλουβιά ο Αλεξ ναι η όχιΑυτή λες ? Η μοναδική που τράβηξα είναι ...
View attachment 69796
Ιδέες έπαιρνε ο άνθρωπος.... ή έφτιαχνε την επόμενη φαντασίωση.....Βασιλη όχι πε είχε κάτσει και τα μελετούσε τα κλουβιά ο Αλεξ ναι η όχι
Δίπλα από τα κλουβιά ήταν το 45!Βασιλη όχι πε είχε κάτσει και τα μελετούσε τα κλουβιά ο Αλεξ ναι η όχι
Ναι ωραίο το επανιελΔίπλα από τα κλουβιά ήταν το 45!
Είπαμε θα πάρουμε 3 τέτοια ο καθένας...Αυτή λες ? Η μοναδική που τράβηξα είναι ...
View attachment 69796
Τον batman ???
Σαλαμοποίηση θα ταίριαζε καλύτερα, έχεις δίκιοΑυτό με την ρεζερβοποιηση ακούγεται χρόνια...δε νομίζω όμως ότι η Ελλάδα θα επένδυε στον κυνηγετικό τουρισμό,άλλωστε κάτι τέτοιο θα μείωνε δραματικά τα έσοδα από τις κυνηγετικες άδειες που δε νομίζω ότι θα συνέφερε το κράτος.
Από ότι φαίνεται είναι μονόδρομος Άλεξ.Σαλαμοποίηση θα ταίριαζε καλύτερα, έχεις δίκιο
Πάντως η κυνηγετική οικογένεια είναι σαν την Ελλάδα
Γερνάει και μειώνεται
Που θα βγάλει αυτό δεν ξέρω, αλλά δεν με αφήνει να δώ το μέλλον με αισιοδοξία
Ο συνήθης ύποπτος...Πάλι εγώ?
Εχει ένα τέτοιο παρομοιο φορντ ο εργοδότης μου. Πριν 1 χρόνο το πήρε και έρχεται με αυτό στο εργοστάσιο... φτώχεια καταραμένη...Είπαμε θα πάρουμε 3 τέτοια ο καθένας... View attachment 69801
Αυτό δεν είναι ραπτορ….Εχει ένα τέτοιο παρομοιο φορντ ο εργοδότης μου. Πριν 1 χρόνο το πήρε και έρχεται με αυτό στο εργοστάσιο... φτώχεια καταραμένη...
ότι και να είναι το πήρε και παει για γουρούνια αλλά το λυπάται μου λέει... άμα το γρατσουνισεις πάρε άλλο του λέω και αυτό καντο δώρο σε εμένα.....Αυτό δεν είναι ραπτορ….
Αυτό ειναι ραπτορ
https://www.harrisonfordwellington....r-r-specs-features-model-review-wellington-oh
Με αμερικανικό βενζινοκινητήρα 700 ίππων θα πρέπει να είναι και πολύ οικονομικό.Αυτό δεν είναι ραπτορ….
Αυτό ειναι ραπτορ
https://www.harrisonfordwellington....r-r-specs-features-model-review-wellington-oh