Δεν βρίσκω να έχω καποιο κόλλημα προς το παρόν οπότε μέσα και εγώ.Να πούμε Κυριακή 1 Απριλίου το πρωί και μετά να πάμε σε κάποιο κοντινό ταβερνάκι να τσιμπήσουμε κάτι?
Θα ερχομουν και εγω παιδιά οπως εχω έρθει δυο φορές αλλα φετος δεν θα το καταφερω αλλά του χρόνου γεροί να είμαστε και θα σας έρθω
Στην έκθεση υπάρχει λόγος να πάει κάποιος; .xm.
Ούτε σαμποτάζ, ούτε τίποτα Βασίλη, επί της ουσίας μιλάω. Εκατοντάδες κόσμος με άδειες τσέπες και γεμάτες σακούλες με φυλάδια. Δεν ξέρω πως βοηθάει η φυσική μας παρουσία στο να υπάρχουν περισσότεροι εκθέτες. Παίρνουν οι εκθέτες μερίδιο από τα 5€ του εισιτηρίου;
ΕυχαριστώΓιώργο επειδή είσαι από τα άτομα που έχω συμπαθήσει έλα να κάτσουμε παρέα στο περίπτερο να τα πούμε και από κοντά.
Πέρυσι είχα αγοράσει καλούς τραχανάδες και χυλοπίτες.Η εκθεση ως γεγονος ειναι μια ευκαιρια σε εταιριες να δειξουν νεα προιοντα. Αυτο προυποθετει ομως την φυσικη παρουσια των μεγαλων του χωρου, και την ορεξη να στηθουν περιπτερα με σκοπο το να δελεασουν τους επισκεπτες.
Η εκθεση επισης ως γεγονος πρεπει να ειναι μια ευκαιρια να ξεστοκαρουν απο προιοντα που "καθονται" σε τιμες ομως που οντως να σε βαζουν σε σκεψεις.
Επσης η εκθεση θα επρεπε να απευθυνεται αμιγως σε οτι εχει σχεση με το κυνηγι, το ψαρεμα, και την κυνοφιλια. Ειναι προτιμοτερο να ειναι λιγοτερα τα περιπτερα αλλα αμιγως του ενδιαφεροντος μας, παρα να ειναι πολλα και γεματα με ασχετα προιοντα.
Επειδη εχω να παω τουλαχιστον 10 χρονια πανω, δεν ξερω αν καποιο απο τα παραπανω ισχυει, ειμαι ομως σιγουρος οτι αρκετα δεν ισχυουν.
Στις τελευταίες υπήρχε και ένας Εβρίτης που πούλαγε καβουρμάΠέρυσι είχα αγοράσει καλούς τραχανάδες και χυλοπίτες.
Ασχετο ,αλλά τον καβουρμά στον Εβρο τον ξεφτίλησαν.Καμιά σχεση μ αυτο που ετρωγα πριν χρόνια.Ενα ασπρο λιπαρό και άνοστο πράμα.Οσο για τον κόκκινο ; άλλη μαλακία .....Στις τελευταίες υπήρχε και ένας Εβρίτης που πούλαγε καβουρμά
Τραχανοπλαγιάς και συ, τραχανά θα έπαιρνες...
Δημήτρη μήπως μπέρδεψες τον τραχανά με τον καβουρμά; .xm.Ασχετο ,αλλά τον καβουρμά στον Εβρο τον ξεφτίλησαν.Καμιά σχεση μ αυτο που ετρωγα πριν χρόνια.Ενα ασπρο λιπαρό και άνοστο πράμα.Οσο για τον κόκκινο ; άλλη μαλακία .....
θα σ έχω υπ όψιν μου φίλε αλλά δεν νομίζω τέτοιο όπλο να υπάρχει σε περίπτεροτην καλημερα στα κοπελια..
εκανα μια παραγγελια για ενα οπλο beretta 486 paralero
το αποτελεσμα χρονος αναμονης παραδοσης 8 μηνες και η ετηολογια οτη με αγγλε κοντακη δεν υπαρχει στην ελαδα αυτη τη στηγμη.
το λαθοςμου ηταν οτη επρεπε να περιμενω την εκθεση και να παω με τα χρηματα και πηστεβω οτη θα εβρισκα το συκγεκριμενο τουφεκη και σε καλη τημη εαν ελεγα του πολητη οτη τα χρηματα ειναι ολα εδω..
θα ηθελα μια χαρη απο ενα οπου θα παει στην εκθεση..
εαν κανει μια βολτα και πεσει το ματητου πανω στο συκγεκριμενο οπλο αλλα με ακγλε κοντακη και οχι με πιστολε (διοτη υπαρχει με πιστολε αλλα δεν το θελω)
να ρωτησει εαν ειναι για πουλημα και ποσο θα του το αφησει..
ευχαριστω εκτων προτερων .....