Όποιος μπορεί να κυνηγάει νόμιμα την περδικα, φασιανό, μπεκατσα κλπ χωρίς σκυλο πολυ καλα κάνει κ μαγκιά του....απλα στο θεμα καποιων θηραματων πχ λαγου-περδικας -φασιανος
το γρν δεν το βαζω στην ιδια κατηγορια
γιατι κοντευει να φτασει στον Πειραια για τσαρκες
η λογικη μου πεταχτηκε το τουφεκισα
η πηγα για τσιχλες και βαρεσα και εναν λαγο
"Λαθροθηρία -κρεατοσυλλογη" αυτό είναι το πραγματικο προβλημα, κάτσε κ μέτρα ποσοι λαγοί αραδιαζονται πάνω στα καπό των λαθροθηρων σε όλη την χωρα...Πριν πενηντα χρονια μπορει τα παραπανω θηραματα να ηταν σε μεγαλους αριθμους
οποτε δεν υπηρχε προβλημα
σημερα με την πιεση που δεχονται ειτε απο αρπακτικα ειτε απο λαθροθηρια -φαρμακα
δεν θα αργησουν να γινουν ειδος προς εξαφανιση
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Λαθροθηρία-Κρεατοσυλλογή.3093/post-676107
Τασο προσωπικα δεν το εχω κανει ποτε γιατι εχω φιλους μπεκατσαδες και εχουμε ιδρωσει μαζι τις φανελεςΌποιος μπορεί να κυνηγάει νόμιμα την περδικα, φασιανό, μπεκατσα κλπ χωρίς σκυλο πολυ καλα κάνει κ μαγκιά του....
Και καλά κάνει κ ο τσιχλάς που θα βαρεσει μια στις τοοσες τον λαγο που θα σηκωθεί μπροστά του.....
Εσυ φίλε Κώστα διαθετεις λαγοσκυλα,όταν πας για περπατητο τσίχλας κ σηκώσεις μπεκάτσα θα την αφήσεις να φυγει γιατί θα σκεφτείς οτι ανήκει στα σκυλιά του φερματζη??
"Λαθροθηρία -κρεατοσυλλογη" αυτό είναι το πραγματικο προβλημα, κάτσε κ μέτρα ποσοι λαγοί αραδιαζονται πάνω στα καπό των λαθροθηρων σε όλη την χωρα...
Και ποσοι ακόμα που δεν βγαίνουν στο "φως" γιατί οι λαθροθηρες τους παραμένουν ασυλλυπτοι......
Και μετά κάτσε κ υπολογισε τους τυχαιους λαγους του καθε τσίχλα....
Αυτους μην τους υπολογιζεις εχουν να ταισουν συκωτια και του χωροφυλακες που κανουν τα στραβα ματιαΚαι βεβαίως υπάρχει κ ο λαγάς(φαινομενικά "νόμιμος") που δεν σταματαει στο ένα ζώο........
Μπραβο σου τότε....Τασο προσωπικα δεν το εχω κανει ποτε γιατι εχω φιλους μπεκατσαδες και εχουμε ιδρωσει μαζι τις φανελες
για την αναζητηση εστω και μια φερμας απο τα σκυλια τους
Τους λαγους υπολογίζω...............Αυτους μην τους υπολογιζεις εχουν να ταισουν συκωτια και του χωροφυλακες που κανουν τα στραβα ματια
Καταρχην δεν ειναι γκεκικα αλλα Ελ.ΙχνηλατεςΜπραβο σου τότε....
Πιστευω κ οι μπεκατσαδες του τοπου σου να στο αναγνωρισουν κ να σου αφήσουν ατουφεκιστους τους φερμαριστους λαγους για τα γκεκικα σου......
Νομίζω ότι κοροϊδευόμαστε κ αναμεταξυ μας......
Ελληνικός ιχνηλατης η Γκεκας εγώ έτσι τα ξερω..Καταρχην δεν ειναι γκεκικα αλλα Ελ.Ιχνηλατες
Αυτό λέω και εγώ...... ..και κατα δευτερον οπως νοιωθει ο καθε ενας
Δεν παρεξηγω Αδερφε ολα καλα !!!!Ελληνικός ιχνηλατης η Γκεκας εγώ έτσι τα ξερω..
Αν νομίζεις οτι στα έθιξα, τότε Ελληνικός Ιχνηλατης...
Υποψιαζομαι οτι εκει στα δασαρχεία πρέπει να τρώνε πολύ καρότοΒγήκε απαγόρευση σήμερα και από το Δασαρχείο Πεντέλης για την περιοχή ευθύνης του μέχρι και 31/1.Η Μακακια πάει συνεφο
Δεν σας είπα ότι τα παρταλια θα βγάλουν απαγορεύσεις με το χιονι σχεδόν λιωμένο????? Τα δασαρχεία θέλουν ΌΛΑ ξηλωμα. Κηφήνες με την επιστημονική κατάρτιση ξεχασμένη στα έδρανα που κάποτε φοιτουσαν. Κάρβουνο καίνε τα παιδια, μην τα παρεξηγείτε.Βγήκε απαγόρευση σήμερα και από το Δασαρχείο Πεντέλης για την περιοχή ευθύνης του μέχρι και 31/1.Η Μακακια πάει συνεφο
Είδατε που είναι εμετικά άσχετοι και αντιεπιστημονικοι??? Να μου πει ο Δασάρχης πως σήμερα με 10 βαθμους στις 5 το απόγευμα και το έδαφος χιονοσκεπες , διαφοροποιείται η ικανότητα διαφυγής του καρτερατου κοτσυφα σε σύγκριση με μια μέρα με ίδια θερμοκρασία αλλά χωρίς χιονι. Γιδια....Απόφαση Απαγορευσης του Δασαρχείου Πεντελης
Κάνει αντίθεση στο χιόνι και τον θηρευεις πιο εύκολα θα σου πει χαααχαχαχαΕίδατε που είναι εμετικά άσχετοι και αντιεπιστημονικοι??? Να μου πει ο Δασάρχης πως σήμερα με 10 βαθμους στις 5 το απόγευμα και το έδαφος χιονοσκεπες , διαφοροποιείται η ικανότητα διαφυγής του καρτερατου κοτσυφα σε σύγκριση με μια μέρα με ίδια θερμοκρασία αλλά χωρίς χιονι. Γιδια....