Αγορα αεροβόλου

Ακόμα περιμένω τον αντιπρόσωπο να με πάρει τηλ. Για τα προβλήματα που έχει το 90αρι.Κριμα παιδιά πέταξα 680ε.
αυτο δεν ειναι τιποτα εγω να δεις που πεταξα 2000 ευρω για σκαπτικο πετρελαιου πριν μερικα χρονια , και σε ενα χρονο βγικε μαπα , με ολο πρωβληματα , τα μια εσπαγε το τιμονι , την μια ο κορμος , την αλλη τα τσαπια , και στο τελος ειχε ζημια στον κορμο , και μου ειπε ο μαστορας οτι μονο τα ανταλακτικα του θελουν 850 ευρω , και το παρατησα εκει στο μαστορα , η δε μαρκα του KAMMA δηλαδη γαματα

Πόσο καιροί περιμένεις; Πίεσε τον!
. Από τον Μάρτιο του 2024. Προσπάθησε αυτός και ο οπλουργος του να μου ρίξουν την ευθύνη για λάθος χρήση. Ότι και καλά οπλικά κρατώντας το αεροβόλο από το σκοπευτικο. Ενώ η ζημιά είναι από λάθος στην κατασκευή της χελιδονο ουρας στην κάνη, δεν εχει το απαιτουμενο βαθος. Και στο μαλακό μετάλο του σκοπευτικου.

. Από τον Μάρτιο του 2024. Προσπάθησε αυτός και ο οπλουργος του να μου ρίξουν την ευθύνη για λάθος χρήση. Ότι και καλά οπλικά κρατώντας το αεροβόλο από το σκοπευτικο. Ενώ η ζημιά είναι από λάθος στην κατασκευή της χελιδονο ουρας στην κάνη, δεν εχει το απαιτουμενο βαθος. Και στο μαλακό μετάλο του σκοπευτικου.

Καλημέρα, συγνώμη, αλλά μην περιμένεις ένα χρόνο μετά να γίνει κάτι, δηλαδή τι κάνουν τόσο καιρό; κοιτάνε για το αεροβόλο αυτό; αν δεν τους πιέσεις εσύ δεν θα καταφέρεις τίποτα, εγώ θα έστελνα τα παράπονα μου απευθείας στην εταιρεία στο εξωτερικό μέσω email αναφέροντας τα πάντα αναλυτικά καθώς και με φωτογραφίες

Το αεροβόλο έχει εγγύηση κανονικά και βάση νομοθεσίας, αν το αφήσεις να περάσει θα στην βγάλουν και off στο τέλος

Μίλησες με τον εισαγωγέα στην Ελλάδα ή ενδιάμεσο κατάστημα που το μεταπουλάει; Επίσης θα μπορούσες κάλλιστα να τον ενημερώσεις ότι θα ανέβει αναλυτικά το πρόβλημα που έχει το αεροβόλο σε forums στο Facebook αλλά και στο internet προς ενημέρωση άλλων, όχι απαραίτητα για να τον απειλήσεις αλλά ώστε να βρεις έναν τρόπο να ασχοληθεί παραπάνω με το αεροβόλο σου

Φυσικά δεν θέλουν και την αρνητική διαφήμιση

Καλησπέρα κύριοι , σκέφτομαι την αγορά ενός BAM 19-18 , ξέρει κάποιος φίλος κάτι για το συγκεκριμένο αεροβόλο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αντιγραφη gamo με αντιστοιχη σκανδαλη σε χειροτερη ποιοτητα, αν πιανουν τα χερια σου, βελτιωνεται ως ενα βαθμο.

Σε ευχαριστώ Γιώργο να είσαι καλά. Είναι τουλάχιστον καλό όσον αφορά την ευθυβολία του.
Σαν καννη καλη ειναι, τα ανοιχτα σκοπευτικα δεν ειναι και οτι καλυτερο.Απο καινουργιο μπορει να χρειαστει ανοιγμα για καθαρισμα και λιπανση.Ειναι και λιγο λαχειο τη φουρνια παραγωγης που θα πεσεις.Καλυτερα να πας σε μαγαζι που εχει διαφορα και να δεις αν σου αρεσει οπτικα τουλαχιστον.

Σαν καννη καλη ειναι, τα ανοιχτα σκοπευτικα δεν ειναι και οτι καλυτερο.Απο καινουργιο μπορει να χρειαστει ανοιγμα για καθαρισμα και λιπανση.Ειναι και λιγο λαχειο τη φουρνια παραγωγης που θα πεσεις.Καλυτερα να πας σε μαγαζι που εχει διαφορα και να δεις αν σου αρεσει οπτικα τουλαχιστον.
Γιώργο το ξέρω ότι με τα λεφτά που έχει δεν περιμένω και πολλά από ποιότητα υλικών κατασκευής , απλά το είδα σε μαγαζί και μου άρεσε , και σκέφτηκα τουλάχιστον να έχει ευθυβολία.

Καλησπέρα κύριοι , σκέφτομαι την αγορά ενός BAM 19-18 , ξέρει κάποιος φίλος κάτι για το συγκεκριμένο αεροβόλο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
το εχω φιλεμου πανω απο μια 5αετια σε 5,5χιλιοστα, το πηρα για φτηνο ετσι για καμια βολη στο κτημα, δεν μου εχη βγαλη κατι και εχω ριξη συγουρα κανα 2500 βολες βρηκα και πιες βολιδες το καθωντε,,exact jabo diabolo,,,,εχη ευθυβολια εαν το ρεγουλαρης τα στοχαστρα και το μαθης ριχνωντας καμποσες βολες, και εχη δυναμη καλη και τρυπαη καλα,,για 110 ευρω που το ειχα παρη ειναι καλο, βεβαια υπαρχουνε και καλητεραααα ,,ο καθενασμας τι εχη στην τσεπητου για να διαθεση ;) ;)

Last edited by a moderator:
το εχω φιλεμου πανω απο μια 5αετια σε 5,5χιλιοστα, το πηρα για φτηνο ετσι για καμια βολη στο κτημα, δεν μου εχη βγαλη κατι και εχω ριξη συγουρα κανα 2500 βολες βρηκα και πιες βολιδες το καθωντε,,exact jabo diabolo,,,,εχη ευθυβολια εαν το ρεγουλαρης τα στοχαστρα και το μαθης ριχνωντας καμποσες βολες, και εχη δυναμη καλη και τρυπαη καλα,,για 110 ευρω που το ειχα παρη ειναι καλο, βεβαια υπαρχουνε και καλητεραααα ,,ο καθενασμας τι εχη στην τσεπητου για να διαθεση ;) ;)
Να είσαι καλά Σάκη , σε ευχαριστώ για την ενημέρωση .

Να είσαι καλά Σάκη , σε ευχαριστώ για την ενημέρωση .
Σε ολα και αν σε βολεψει χρηματικη κατηγορια καννη για τα δικα σου θελω και σκοπευτικα αυτο πο πρεπει να δεις πριν το παρεις ειναι η σκανδαλη του
Να μην ειναι βαρια και να εχει ενα σωστο κενο πριν το πατημα

οταν πας να επίλεξεις πατα την να δεις τα μποσικα και την δυναμη που θελει στο οπλο που θα επιλεξεις

Μια βαρια σκανδαλη και χωρις σωστα μποσικα(η και καθολου) κανει το οποιοδηποτε αεροβολο αχρηστο γιατι απλα δεν θα μπορεις να γκρουπαρεις ουτε στα δεκα μετρα

Σε ολα και αν σε βολεψει χρηματικη κατηγορια καννη για τα δικα σου θελω και σκοπευτικα αυτο πο πρεπει να δεις πριν το παρεις ειναι η σκανδαλη του
Να μην ειναι βαρια και να εχει ενα σωστο κενο πριν το πατημα

οταν πας να επίλεξεις πατα την να δεις τα μποσικα και την δυναμη που θελει στο οπλο που θα επιλεξεις

Μια βαρια σκανδαλη και χωρις σωστα μποσικα(η και καθολου) κανει το οποιοδηποτε αεροβολο αχρηστο γιατι απλα δεν θα μπορεις να γκρουπαρεις ουτε στα δεκα μετρα
Μεγάλη βοήθεια τα λεγόμενά σου , σε ευχαριστώ πάρα πολύ, να είσαι καλά.

Back