Ήταν κραυγή ευχαρίστησης που έφτασε μέχρι τη κάλτσα.Ρε μάγκες η κραυγή που πάτησε ήταν για να τρομάξει το γουρούνι ή από το χέσιμο ?γιατί όπως και να το κάνεις, τα ποδάρια κόβονται
Ήταν κραυγή ευχαρίστησης που έφτασε μέχρι τη κάλτσα.Ρε μάγκες η κραυγή που πάτησε ήταν για να τρομάξει το γουρούνι ή από το χέσιμο ?γιατί όπως και να το κάνεις, τα ποδάρια κόβονται
Με τόσες επαφές με τα κλαριά πιθανο είναι να άρπαξε κάποιο το μοχλό του κλείστρου και να μην είχε κουμπώσει καλά πλέον. Το έχω πάθει σε μπεκατσα...Με τόσες επαφές σε κλαριά το είχε σίγουρο ότι θα ρίξει ; Θα μπορούσε να πάρει και ένα φυλλαράκι η κάννη.
αφου δεν τον εκανε σουβλακι παλι καλαααα θα εχη χρονιααααα να την λεη αυτην την ιστοριαααΜε τόσες επαφές με τα κλαριά πιθανο είναι να άρπαξε κάποιο το μοχλό του κλείστρου και να μην είχε κουμπώσει καλά πλέον. Το έχω πάθει σε μπεκατσα...
Θα μπορούσε άνετα να τον σηκώσει στον αέρα. Πριν μερικα χρόνια είχαμε περιστατικό με ένα παιδί από διπλανό χωριό. Τον ξυραφιασε στο μπούτι και χρειάστηκε πολλά ράμματα και είχε και τύχη βουνό γιατί θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα.αφου δεν τον εκανε σουβλακι παλι καλαααα θα εχη χρονιααααα να την λεη αυτην την ιστοριααα
Αυτά πρέπει να είναι μαθήματα για όλους...... ειδικά για αυτούς που ασχολούνται με το κυνήγι του αγριογούρουνου...... αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο που βλέπουν πλέον τα γουρούνια να βόσκουν δίπλα στα σπίτια τους και τις σκροφες με μικρά και λένε..... "δεν πειράζουν αυτά είναι ήρεμα, είναι μάνα με μικρά και δεν έχει χαυλιόδοντες"...... και άλλες τέτοιες εξυπνάδες.....Πέρυσι τέτοιον καιρό έτσι έπαθε ο αδερφός του πατερα μου μπήκε μέσα τον πέταξε κάτω τον σκίζει και στα δύο πόδια πισω χωρίς να το καταλάβει και ξαναγυρναει να τον αποτελειώσει στο κεφάλι και για καλή του τύχη εκείνη την στιγμή ορμάει το σκυλί και το δαγκώνει και γύρισε το αποτέλεσμα ήταν να κάνει και στα δύο πόδια χειρουργείο για χιλιοστά είπε ο γιατρό θα του έκοβε κεντρική αρτηρία...Και το καλό είναι ότι μπαίνει άλλο ένα παιδί μετά μέσα να το αποτελειώσει και του κάνει επίθεση και σε εκείνον αλλα ευτυχώς την γλύτωσε και το αποτελειωσε το ζώο έβγαλε 117 κιλα κρέας καθαρό
Τα καημενα πεινανε.......που βλέπουν πλέον τα γουρούνια να βόσκουν δίπλα στα σπίτια τους και τις σκροφες με μικρά και λένε.....
Οταν ολη μερα στα κινητα τους πετάει βιντεακια με αγρια ζωα που ποαστηκαν σε παγιδες και τα ελευθερωσαν και μετα ηρθαν και μπηκαν στα σπιτια και εξημερωθηκαν αυτα θα εχουμε αφου ολοι αυτοι καμια επαφη με την φυση και τον αληθινο κοσμο δεν εχουν….Αυτά πρέπει να είναι μαθήματα για όλους...... ειδικά για αυτούς που ασχολούνται με το κυνήγι του αγριογούρουνου...... αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο που βλέπουν πλέον τα γουρούνια να βόσκουν δίπλα στα σπίτια τους και τις σκροφες με μικρά και λένε..... "δεν πειράζουν αυτά είναι ήρεμα, είναι μάνα με μικρά και δεν έχει χαυλιόδοντες"...... και άλλες τέτοιες εξυπνάδες.....
Ολοσωστο!Πουλάει τρέλα ο άνθρωπος.Νομιζει ότι ακούς σκυλιά που κατεβάζουν γουρούνι που κάνει χρουχρου και μαλακίες στο τετράγωνο!
Η θέση που δείχνει είναι για παραγγελία πιάτα σε μπουζουξιδικο.Αν ακούγαμε τα σκυλιά θα ξέραμε να πάρουμε και θέση.Ελα όμως που τα σκυλιά μπορεί να είναι 500 μέτρα μακριά μέσα σε λάκα, να μην ακούγονται και το καπρι να είναι ήδη στο δρόμο!Όταν το ακούσω να βγαίνει έχω επωμισει ήδη με την κάννη ελαφρός χαμηλωμένη για να βλέπω.Δεν θα κάτσω να συζητήσω τίποτα,έχω 2 δευτερόλεπτα να του τη χώσω πριν γίνει καπνός.Αυτος νομίζει ότι το κυνήγι του αγριόχοιρου είναι καρτέρια μπετό σαν αυτά που έχει συνηθίσει στο σκοπευτήριο και λες και καμία μαλακία με τον διπλανό σου.99% οι φτέρνες βαρανε στο σβέρκο σου,η γλώσσα γραβάτα όπως είπε πολύ σωστά ο Δημήτρης για να κλείσεις το νοητό σημείο της πορείας των σκύλων βάση gps.Ας μη τον ρωτήσω καλύτερα τη θέση πρέπει να έχει το όπλο και πόσα μάτια να έχω κλειστά όταν είναι ο καπρος λαβωμένος, χτυπάει δόντια μέσα στο σφιχτό έτοιμος να ξεκοιλιασει σκυλιά και εγώ πηδάω σάρες πανικόβλητος να τον τελειώσω γιατί θα γελάει το πανελλήνιο!!!Αν φόραγε κυνηγετικά παντελόνια θα έλεγε ότι το γουρούνι πέφτει με τη ψυχραιμία όχι περάστε από την σχολή μου να σας μάθω με καφεδάκι πως να μη κλείνετε μάτι σε 800 κιλά μύες με οπλές μπροστά σας που ξεκαρφωνουν κέδρα!
Άι σιχτιρι με τον κάθε παπάρα πια!
ωραια μπριτσολακια θα βγαλεταιιι καλοφαγωταααααΑυτά τα καπρακια καρπωθηκαμε σήμερα. Ένα καπρι τέρας μας χόρεψε κανονικά και μας νύχτωσε. Σηκώθηκε στους πρόποδες , ανέβηκε στα αλπικα και ξανα έπεσε χαμηλά στα ρεματα όπου και παραιτηθηκαν τα σκυλιά σχεδόν νύχτα. View attachment 94964
Μέχρι να φάνε μια καλή επίθεση και τότε να δούμε τι ήρεμα είναι θα τους κόψουν οι γουρούνεςΑυτά πρέπει να είναι μαθήματα για όλους...... ειδικά για αυτούς που ασχολούνται με το κυνήγι του αγριογούρουνου...... αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο που βλέπουν πλέον τα γουρούνια να βόσκουν δίπλα στα σπίτια τους και τις σκροφες με μικρά και λένε..... "δεν πειράζουν αυτά είναι ήρεμα, είναι μάνα με μικρά και δεν έχει χαυλιόδοντες"...... και άλλες τέτοιες εξυπνάδες.....
Πόσο γρήγορο είναι το γουρούνι!!τρομακτικό
Οnly in the USA...Κι ένα περίστροφο στη ζώνη, για back-up !!! (... από .44 magnum και πάνω, φυσικά ! ... )
Άρα δεν θα ζύγιζε 160 kg μεικτό βάρος;Πέρυσι τέτοιον καιρό έτσι έπαθε ο αδερφός του πατερα μου μπήκε μέσα τον πέταξε κάτω τον σκίζει και στα δύο πόδια πισω χωρίς να το καταλάβει και ξαναγυρναει να τον αποτελειώσει στο κεφάλι και για καλή του τύχη εκείνη την στιγμή ορμάει το σκυλί και το δαγκώνει και γύρισε το αποτέλεσμα ήταν να κάνει και στα δύο πόδια χειρουργείο για χιλιοστά είπε ο γιατρό θα του έκοβε κεντρική αρτηρία...Και το καλό είναι ότι μπαίνει άλλο ένα παιδί μετά μέσα να το αποτελειώσει και του κάνει επίθεση και σε εκείνον αλλα ευτυχώς την γλύτωσε και το αποτελειωσε το ζώο έβγαλε 117 κιλα κρέας καθαρό
Βγήκαν πάλι οι μπριζόλες!Αυτά τα καπρακια καρπωθηκαμε σήμερα. Ένα καπρι τέρας μας χόρεψε κανονικά και μας νύχτωσε. Σηκώθηκε στους πρόποδες , ανέβηκε στα αλπικα και ξανα έπεσε χαμηλά στα ρεματα όπου και παραιτηθηκαν τα σκυλιά σχεδόν νύχτα. View attachment 94964