Αλαγιάννης κυνηγετικά είδη

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ιμπεριαλ και καρδαρας.μια ιστορια γεματη απατη.το εριχνα για 15-17 χρονια συνεχεια.κουτες 3-3 απο παρδαλακη.καποια στιγμη πριν 7-8 χρονια ,αρχες φεβρουαριου πεφτω σε δεκαδες επιστροφια τσιχλας στη ΚΥΜΗ.τα φυσιγγια λες κ ειχαν μεσα αερα.μετα απο πολυ ψαξιμο ηρθε η αληθεια.αυτος ο απατεωνας που ηταν εισαγωγεας τα κατασκευαζε εδω με κουτια κ καλυκες ιδιους φαινομενικα.μετα τα εφερε επισημα ο καλκατζακος κ πριν 2 χρονια το σταματησε.ενας ανθρωπος μια φορα απατεωνας παντα απατεωνας.
Ωπα,μισο λεπτο κυριε Γιαννη...
Δεν ειπε ποτε αυτος,ουτε κανενας οτι ειναι τα αυθεντικα ισπανικα Imperial...
Δικης του κατασκευης ειναι,το ξερουμε εξ αρχης αυτο..
Προσωπικα,ειναι οτι καλυτερο εχω ριξει...
Ειδικα τις 2-3 τελευταιες σεζον...
Πολυ καλα ποσοστα ευστοχιας με καθαρα σκοτωματα...

Ωπα,μισο λεπτο κυριε Γιαννη...
Δεν ειπε ποτε αυτος,ουτε κανενας οτι ειναι τα αυθεντικα ισπανικα Imperial...
Δικης του κατασκευης ειναι,το ξερουμε εξ αρχης αυτο..
Προσωπικα,ειναι οτι καλυτερο εχω ριξει...
Ειδικα τις 2-3 τελευταιες σεζον...
Πολυ καλα ποσοστα ευστοχιας με καθαρα σκοτωματα...
φιλε μου τοτε εκεινα τα παλια χρονια που το εκανε δεν ειχε παρει μυρωδια κανενας.τα μαγαζια τα πουλαγανε για κανονικα .μετα αλλαξε κ κουτι κ καλυκα.ως για τα τελευταια 2-3 χρονια μπορει να ειναι καλα.κ κατι ακομη να με λες Γιαννη.

Last edited:
Υπήρχε περίπτωση τα μαγαζιά που τα πουλάγανε τα imperial να μην ξέρανε από πού είναι τα φυσίγγια??? Εγώ τότε που λες έτυχε και μου το είπε κάποιος ότι είναι Πυργιώτικα ...και ρωτηρα τον Παρδαλακη....Άλεξ ισπανικά είναι τα φυσίγγια αυτά??? Ψευτογελασε και μου λέει τι ψάχνεις και εσύ τώρα?! Οπότε καλό είναι να αποφεύγουμε τέτοιους χαρακτηριζμους

φιλε μου τοτε εκεινα τα παλια χρονια που το εκανε δεν ειχε παρει μυρωδια κανενας.τα μαγαζια τα πουλαγανε για κανονικα .μετα αλλαξε κ κουτι κ καλυκα.ως για τα τελευταια 2-3 χρονια μπορει να ειναι καλα.κ κατι ακομη να με λες Γιαννη.
Εγω παντως,τα εριξα πρωτη φορα το 2012...
Τα ειχα αγορασμενα απο τον Παρδαλακη,μια κουτα ειχα παρει τοτε για δοκιμη...
Μου ειχε πει ο Αλεξης οτι ειναι του Καρδαρα...
Μου ειχαν αφησει μετριες προς καλες εντυπωσεις εκεινη την εποχη...
Τα 2-3 τελευταια ομως χρονια,εχω την αριστη των εντυπωσεων...

Μηλησα με αλλαγιανη Δορκας και λαμπρό θα φέρει προς τα τέλη μαϊου περίπου έτσι του είπαν
Το θέμα είναι σε τι τιμές....λέγαμε για δορκα ότι ήταν ακριβός, τώρα βλέπω και τα labro τσίμπησαν πολύ...δεν μιλάω για αλαγιανη, τους άλλους που βλεπω

Έχω κάνει πάνω από 10 παραγγελίες τα τελευταία χρόνια και δεν είχα το παραμικρό παράπονο. Από την μέρα που έκλεισε ο Μητσακος (alectoris club) η οικογένεια μου και η παρέα μου ψωνίζουμε από εκεί, μιλάμε για χιλιάδες φυσίγγια. Φέρνει όλα τα φυσίγγια της Nobel sport και της lambro και λόγω μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου είναι φθηνότερος. Ούτε κλέβει, ούτε παράγει ο ίδιος.

Έχω κάνει πάνω από 10 παραγγελίες τα τελευταία χρόνια και δεν είχα το παραμικρό παράπονο. Από την μέρα που έκλεισε ο Μητσακος (alectoris club) η οικογένεια μου και η παρέα μου ψωνίζουμε από εκεί, μιλάμε για χιλιάδες φυσίγγια. Φέρνει όλα τα φυσίγγια της Nobel sport και της lambro και λόγω μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου είναι φθηνότερος. Ούτε κλέβει, ούτε παράγει ο ίδιος.
Έτσι είναι..

Μηλησα με αλλαγιανη Δορκας και λαμπρό θα φέρει προς τα τέλη μαϊου περίπου έτσι του είπαν
Ηλία ξέρεις αν θα φέρει όλα τα lambro? Εννοώ όλα όσα είχε μη διαθέσιμα ή μόνο ότι του ζητάνε από παραγγελίες.

Ηλία ξέρεις αν θα φέρει όλα τα lambro? Εννοώ όλα όσα είχε μη διαθέσιμα ή μόνο ότι του ζητάνε από παραγγελίες.
Όχι φίλε δεν ξέρω... να δούμε τι θα του στήλη και αυτός γιατί δεν υπάρχουν μπαρουτες που έφτιαχνε τα τσιχλοφυσηγγα...εκτός και έρθουν

Back