Καλησπέρα στην παρέα!!!εχει κανένας εντυοωσεις από τα μικρά αλυσοπρίονα χειρός;;πχ Stihl gta 26 κλπ
Αλεξ καλημεραΚαλησπέρα στην παρέα!!!εχει κανένας εντυοωσεις από τα μικρά αλυσοπρίονα χειρός;;πχ Stihl gta 26 κλπ
Τα efco τα εχω ακουστα ως αρκετα καλαΣε τρικιλο... echo, efco η shindaiwa ?
Μια χαρασε βρισκωΕγώ παιδιά δεν είμαι και πολύ σχετικός με τα πριόνια. Αλλά πάντα πριν ξεκινήσω, θα φυσήξω με το πιστόλι του αέρα, το φίλτρο καλά, θα βγάλω το καπάκι και θα το καθαρίσω, θα φυσήξω καμπάνα και το σύστημα που ρίχνει το λάδι στην αλυσίδα, το κανάλι που κινείται η αλυσίδα στη λαμα, το γρανάζι στη μύτη της αλυσίδας μέχρι να κινείται ελεύθερα με τον αέρα και τέλος τα καπάκια βενζίνης και λαδιού να μην πέσει πριονίδι μέσα στα τεποζιτα όταν πάω να γεμίσω. Το πριόνι είναι στιλ και λάδι μίξης αλλά και λάδι αλυσίδας βάζω πάντα στιλ. Το αφήνω και λίγο δύο τρία λεπτά να δουλέψει να ζεσταθεί πριν ξεκινήσω δουλειά και κάθε φορά που θα μείνω από βενζίνη, το αφήνω δέκα λεπτά με ένα τέταρτο να κρυώσει. Και βέβαια στην εκκίνηση κάνω τη διαδικασία όπως ακριβώς την περιγράφουν οι οδηγίες χρήσης του συγκεκριμένου πριονιου. Τώρα σωστά λάθος αυτά κάνω. Το πριόνι πάντως λειτουργεί πάντα. Τραβάω μια " σκάει" αλλάζω θέση στο διακόπτη, τραβάω μια και παίρνει. Δυστυχώς δεν ξέρω να ακονίζω.
Έχουν και πέντε χρόνια εγγύηση και εγώ τέτοιο θέλω να πάρωΜάλλον echo!
Καλησπέρα καλά μην φανταστείς !!για καμία φυλαχτρα στα γρήγορα και κανένα κλαδί που είναι στα μονοπάτια που καθαρίζουμε το καλοκαίρι για τον χειμωναΑλεξ καλημερα
Εξαρταται για τι ογκο δουλεια το θελεις και τι δουλεια το θελεις
Η αποψη μου ειναι οτι αυτου του ειδους τα μηχανηματα ειναι παραπανω γκατζετακια παρα εργαλεια
Η γνωμη μου ειναι οτι Θα σου χαλασει η μπαταρια λογο μη χρησης φιλε μουΚαλησπέρα καλά μην φανταστείς !!για καμία φυλαχτρα στα γρήγορα και κανένα κλαδί που είναι στα μονοπάτια που καθαρίζουμε το καλοκαίρι για τον χειμωνα
Σε ευχαριστώ για την απάντηση!!καλο το πριονακι σπαστό πάντα υπάρχει όπως και μια τσελοκοπα όπως λέμε στο χωριό για ΛιανοκλαδεματΑ απλά είπα να εκσυγχρονιστώ καοωςΗ γνωμη μου ειναι οτι Θα σου χαλασει η μπαταρια λογο μη χρησης φιλε μου
Και οταν το θες θα σε αφηνει και δεν θα σε εξυπηρετει
Οι μπαταριες πρεπει να δουλευονται για να δωσουν τα μεγιστα των δυνατοτητων τους
Για το σκοπο που το θες σου κανει
Αν το παρεις να ξερεις οτι σε μεγαλη περιοδο ακινησιας η μπαταρια θα πρεπει να αποθηκευεται σε κατασταση ουτε πληρως φορτισμενη ουτε εντελως αποφορτισμενη
Εγω θα σου προτεινα στο σακιδιο σου ενα πριονι χειρος
Ειτε το λεγομενο prawning saw οπως το σαμουραι-κυριως ειναι για χλωρα κλαδια -το μεγεθος μην σε απασχολει- ειναι τρομερο
Ειτε ενα πτυσομενο τοξόΠριονο για να μην σου πιανει χωρο στο σακιδιο
Φοβερα εργαλεια και αυτονομα
Μακρυά από μπαταρίες εκτός αν είναι κοινές και τυποποιημένες.Σε ευχαριστώ για την απάντηση!!καλο το πριονακι σπαστό πάντα υπάρχει όπως και μια τσελοκοπα όπως λέμε στο χωριό για ΛιανοκλαδεματΑ απλά είπα να εκσυγχρονιστώ καοως
Καλορίζικο Σάκη, άσε τα πουρνάρια ρε αθεόφοβε!!
να αρεωσουνεεε λιγο για να βλεπω της μπεκατσες που θα πεταγωντεεεεΚαλορίζικο Σάκη, άσε τα πουρνάρια ρε αθεόφοβε!!
Μια χαρα ειναι Σακη αμα το συντηρειςγιασας παιδες,αγωρασαμε χθες και ενα STEEL Μς 170 με 170 ευρω,,εχθες και σημερα πατησε δουλιτσα με μπαλετες για πρωσαναμε στην τζακοσομπα,,θα ελεγα οτι ειναι ενα καλο μηχανακι μιας και το εχουνε παρη κιαλη φιλημου,, για κλαδεμα της ελιες και κανα πουρναρι στο βουνο restaurants in hampstead nc