Ανέκδοτα & Χιούμορ

- λέει ο Γάλλος , εγώ έκανα έρωτα στη γυναίκα μου χθες βράδυ 3 φορές. Τρελλάθηκε και το πρωί μου είπε " είσαι ο καλλίτερος που υπάρχει."
- λέει ο Αμερικανός , εγώ τις έκανα 5 φορές , και το πρωί μου είπε ...... " είσαι ο Θεός του έρωτα ".
- λέει ο Έλληνας , εγώ τις έκανα 1 φορά.
..... οι άλλοι βάζουν τα γέλια και του λένε ....... καλά και το πρωί τι σου είπε.

..... μη σταματάς.............

- λέει ο Γάλλος , εγώ έκανα έρωτα στη γυναίκα μου χθες βράδυ 3 φορές. Τρελλάθηκε και το πρωί μου είπε " είσαι ο καλλίτερος που υπάρχει."
- λέει ο Αμερικανός , εγώ τις έκανα 5 φορές , και το πρωί μου είπε ...... " είσαι ο Θεός του έρωτα ".
- λέει ο Έλληνας , εγώ τις έκανα 1 φορά.
..... οι άλλοι βάζουν τα γέλια και του λένε ....... καλά και το πρωί τι σου είπε.

..... μη σταματάς.............
Ηλικιωμενος κι εμπειρος θα ηταν ο Ελληνας ;)

Από την στήλη του "καψοφυσεκη"στο οπισθόφυλλο των κυνηγετικών νεων..
Χτες με την δικιά μου αργά το βράδυ:
-Σου άρεσε μωρό μου;
-Ναι πολυ
-θες να το επαναλάβουμε?
-Ναι πολυ
-Σε έχει κάνει άλλος να νιώσεις έτσι;
-Ναι πολλοί!
.very happy..very happy.

Γίνεται ένα προξενιό... Ενας νεαρός και μία κοπέλα... Πρώτη συνάντηση και ο νεαρός ψιθυρίζει στην προξενήτρα...
- Μου είπες ψέματα!!! Μου είπες ότι είναι όμορφη!!! Νέα και με σώμα μανεκέν!!! Αυτή εδώ είναι δέκα χρόνια πιο μεγάλη από μένα άσκημη και χοντρή!!!
Και η προξενήτρα...
- Μπορείς να μιλάς δυνατά!!! Είναι κουφή!!!.very funny.

Λέει το ένα @ρχίδι στο άλλο:
- Να σου πω ρε, τι λες να κάνουμε απόψε ;;
- Λες να πάμε σε κανένα μπαράκι ;;
- Όχι ρε ! Ποιός κάθεται στριμωγμένος στο σκαμπό, θα ιδρώσουμε κιόλας, δε λέει !
- Να δούμε καμιά τσόντα, ψήνεσαι ;;
- Ναι ρε για τσόντα ψήνομαι, αλλά πρέπει να το πούμε και στον μεγάλο !
- Ψιτ, μεγάλε... Ψήνεσαι να δούμε καμιά τσόντα ρε ;;;
- Τι λέτε ρε μαλάκες ;;;;; Ποιός κάθετε όρθιος 2 ώρες ;;.very funny..very funny.

κατακαλόκαιρο ένας μεθυσμένος πίτα μπροστά σ ένα αυτόματο πωλητή αναψυκτικών
ρίχνει κέρμα πέφτει αναψυκτικό 2ο κέρμα άλλο 3ο κέρμα άλλο και συνεχίζει να ρίχνει και τ αναψυκτικά να πέφτουν
έχουν μαζευτεί 6-7 πίσω του και περιμένουν
- Τι θα γίνει κύριε θα τελειώσετε κάποια στιγμή;;;;; του φωνάζει ένας απ την ουρά
- Νοχλάω κύριος νοχλάω;;;;; όσο κερδίζω θα παίζω .drunk.

Back