Μάριε, θα ήθελα να κάνω κάποιες παρατηρήσεις σε αυτά που, με πολύ καλή πρόθεση, είπες:στεναχωρήθηκα ειλικρινά
εντάξει, οι συζητήσεις περί την βλητική "ανάβουν" τα αίματα, οι παρεκτροπές όμως είναι αχρείαστες.....
ειδικά όταν οι διιστάμενες απόψεις αφορούν σε λεπτομέρειες των λεπτομερειών..
στο κάτω κάτω μπορούμε να έχουμε διαφορετικές απόψεις και να είμαστε φίλοι
άντε τώρα να αρχίσω να τσακώνομαι με τον Νίκο @ΝίκοςΠ για την επίδραση - ή μη- της υγρασίας στην βλητική που έχουμε διαφορετικές απόψεις... ή για τις δοκιμές που δεν τις κάνει στα 36,5 μ με 6αρια σκάγια όπως θέλω εγώ........μόνο που το σκέφτομαι γελάω.....
επί της ουσίας, συντασσόμουν με την άποψη του Λευτέρη περί διαστολής της γόμωσης, διαβάζοντας όμως την άποψη του Χρίστου προβληματίστηκα, βρε μήπως στον απειροελάχιστο χρόνο που μεσολαβεί από την εναυση της πυρίτιδας μέχρι την είσοδο της γόμωσης στον κώνο, δεν "προλαβαίνει" η γόμωση να διογκωθεί;
και ποια από τις 2 εκδοχές συνηγορεί στο αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η χρήση απλών φυσιγγίων σε μάγκνουμ θαλάμες μπορεί να οδηγήσει σε ανοιχτότερες κατανομές; (όπως παραδέχεται και η Browning)
- Δεν καλείται "εκδοχή" άποψη που εναντιώνεται στα πραγματικά γεγονότα καθώς ο όρος εμπεριέχει το στοιχείο της πιθανολόγησης πως μπορεί και να ίσχύει. Το γεγονός που ανέφερα πως δεν υπάρχουν μολυβδώσεις λόγω αδρανείας κλπ κλπ καταρρίπτει τους θεωρητικούς ισχυρισμούς περί "ακτινικών πιέσεων" κλπ κλπ με τον πιό απτό και απόλυτο τρόπο.
- "....ειδικά όταν οι διιστάμενες απόψεις αφορούν σε λεπτομέρειες των λεπτομερειών.." Μα δεν είχε σημασία αν κάτι ήταν λεπτομέρεια ή σημαντικό, ο εξόφθαλμος στόχος του δήθεν διαλόγου δεν ήταν η παράθεση απόψεων αλλά η εναγώνια προσπάθεια να αναδειχθεί ως ο απόλυτος γνώστης. Δεν είχε σημασία ποιός θα μπορούσε να απειλήσει την πρωτοκαθεδρία, απλά έτυχε να είμαι εγώ. Διάβασε και βγάλε συμπέρασμα:
"Περιμένω την απάντηση σου και τις επόμενες ερωτήσεις για να σου λύσω όλες τις απορίες."
"Αν θες να σου το κάνω πιο ευληπτο μην διστάσεις να ρωτήσεις"
Πραγματική εσωτερική ανάγκη να κάνει διδασκαλία από καθέδρας! Αυτόκλητη ανάληψη του ρόλου του δασκάλου! Και όλα αυτά συνοδευόμενα από βροχή "επιστημονικών" υπολογισμών που δεν ζήτησε ποτέ κανείς και χωρίς να απαντούν σε κάποιο από τα τεθέντα ερωτήματα. Βέβαια, σου λέει, τόση επιστήμη βρε παιδί μου, δεν θα πείσω τους αναγνώστες που δεν θα καταλάβουν τι λέω, ότι δίκηο έχω αποδεδειγμένα εγώ;;;
Έλα όμως που κάποιοι καταλαβαίνουν.
- Η επίκληση ψεύτικων στοιχείων περί δημοσίευσης 4 τεστ (ακόμα περιμένω) αλλά και η πραγματικά απίστευτη άθλια αναφορά σε ύπαρξη τάχα βίντεο μου εδώ που λέω για Pmax κλπ κλπ ως προσπάθεια να αποφύγει τα δύσκολα όταν ήρθε απέναντι στις τερατολογίες που ισχυρίστηκε καθώς δεν είχε πραγματικά επιχειρήματα που να τον στηρίζουν, στοιχειοθετούν εκδοχή, είναι στοιχεία καλόπιστου διαλόγου;
Και για να το λήξω και αυτό με το βίντεο, δεν έχω ποτέ αναρτήσει κανένα βίντεο στο H/L με PMax κλπ αλλά ούτε και με οποιδήποτε άλλο βλητικό θέμα!!!! Ποτέ και κανένα (άκου... συνονόματός μου!)
Βέβαια, όταν χρειαστεί να δώσει τα στοιχεία για τα απίθανα που σκαρφίζεται τότε δηλώνει πως "δεν είναι καλός σε αυτό" και καθαρίζει αφήνοντας τις γελοιότητες να κυκλοφορούν μέσα σε θολούρα που ελπίζει να τις κρύψουν.
"Έχω στο κινητό σε ψηφιακή μορφή κάποια βιβλία και επειδή δεν είμαι καλός σε αυτό, αν κάποιος γνωρίζει καλώς"
¨Επειδή δεν είμαι καλός σε αυτό, παρακαλώ όποιον το είχε ανεβάσει ή όποιον μπορεί να βρει το βίντεο με σένα από παλιότερη ανάρτηση να το επαναφέρει".
Εγώ δεν παρακαλώ, προκαλώ όποιον θέλει να το βρεί και να το αναρτήσει. Παρακλήσεις τέλος!
Και μετά την πλήρη αποδόμηση από εμένα όλων των απίστευτων επιστημονικοφανών αερολογιών του, ο...καλόπιστος διάλογος έχει εκπέσει πλέον από το τεχνικό επίπεδο (ακτινικές πιέσεις) σε ευχάριστη ανταλλαγή αναρτήσεων περί Χριστίνας, αντιλυσσικό, τσιχουάουα και παρόμοια φαιδρά.
Αυτά
Χρίστος Σωτηρόπουλος
BRAIN Chokes