Κύριε Σωτηρόπουλε όντως τα μηνύματα μας δεν περιέχουν κανέναν προσωπικό στοιχείο παρά μόνο ότι από μόνα τους είναι προσωπικά μηνύματα. Σε κάθε περίπτωση τα παιδιά στην διαχείριση έχουμε συμφωνήσει ότι κανένα πμ δεν θα δημοσιεύεται οπότε τις λίγες φορές που έχει συμβεί αυτό απλά διαγράψαμε το μήνυμα.
Για τον Λευτέρη δεν μπορώ να σας πω αν όντως έστειλε αυτά τα μηνύματα γιατί δεν διαβάζω πμ μελών και δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με λογομαχίες, ειδικά για ζητήματα που δεν αφορούν κάτι που εγώ θεωρώ σοβαρό (όπως πχ θέματα υγείας).
Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει η δυνατότητα ένα μέλος να στείλει από το προσωπικό του mail ένα μήνυμα και να πάει σαν πμ στο φόρουμ.
Αν με ρωτούσατε θα σας ελεγα ότι λόγω έλλειψης τεχνολογικών γνώσεων ο Λευτέρης έστειλε αυτά τα μηνύματα αλλά εσείς ποτέ δεν τα λάβατε. Δηλαδή είναι μια απλή παρεξήγηση που τράβηξε παραπάνω απ'όσο θα έπρεπε. Πάντα κατά την προσωπική μου γνώμη.
Τέλος, θεωρώ λάθος που μπαίνετε σε αυτή την διαδικασία. Σαν επαγγελματίας πρέπει να κρατάτε διαφορετικό προφίλ και να απαντάτε αναλόγως σε ανθρώπους που σας δυσφημούν (αν σας δυσφημούν).
Αγαπητέ Βασίλη,
Πιστεύω σχετικά με αυτή την απόφαση των διαχειριστών, πως θα έπρεπε να ενημερώσετε και τους Όρους χρήσης ώστε να ξέρουμε όλοι πως "παίζεται το παιχνίδι" και να τηρείται η τάξη. Δεν πειράζει, απλό technicality.
Δεν ζήτησα ποτέ από κανένα της διαχείρισης να δει αν έχει στείλει κάποιος ένα μήνυμα ή όχι, ούτε και να γίνει κριτής σε "λογομαχίες". Τις συζητήσεις που συμμετέχω τις διαχειρίζομαι εγώ αυτόβουλα.
Κρατάω το ότι "Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει η δυνατότητα ένα μέλος να στείλει από το προσωπικό του mail ένα μήνυμα και να πάει σαν πμ στο φόρουμ."
Όταν κάποιος διατυπώνει εξόφθαλμα ανυπόστατες δικές του θεωρίες λέγοντάς σου πως κάνεις λάθος, δεν ξέρεις εσύ, προτρέποντάς σε δε να δεχτείς να σε διδάξει και μετά, παγιδευμένος στις τερατολογίες του, μετέρχεται ψεμάτων περί έγκριτων βλητικών που έγραψαν ότι λέει και αυτός χωρίς να μπορεί να αποδείξει ούτε αυτό...μιλάμε για κακή πίστη με συμπλεγμαστική βάση και επουδενί για επικοδομητικό διάλογο.
Όσο για το περί ου ο λόγος PM, ένοιωσε πόσο κατώτερος φάνηκε στα μάτια των αναγνωστών με το ότι δεν το είχε στείλει και κατέφυγε και πάλι στη συνηθισμένη του τακτική, το συνειδητό ψέμα. Όχι, δεν οφείλεται καθόλου σε "απλή παρεξήγηση". Δηλώνει εμφατικά πως όλοι οι "άλλοι" που έχει επικοινωνήσει με αυτόν τον τρόπο έχουν λάβει τα PM του, εγώ είμαι ο μόνος κακόπιστος που λέω πως δεν το έχω λάβει.
Αν και εγώ του πρότεινα 3 φορές να μην επιμείνει και να το αφήσουμε να πάει στην ευχή, να κάνω ακόμα και ότι δεν βλέπω, αυτός εκεί.
Και ξέρειςγιατί Βασίλη; Γατί ξέρει πως ό απλός, μέσος αναγνώστης του forum που δεν έχει ιδιαίτερες γνώσεις, βλέποντας τέτοιο όγκο ανερυθρίαστης χρήσης ψεμάτων και τεχνικών τερατολογιών, ε, αρχίζει να πιστεύει πως ναι, για να είμαι μόνος εγώ ενώ τόσοι άλλοι... μάλλον εγώ είμαι ο άσχετος, ο εμμονικός και ο κακόπιστος.
Να μου επιτρέψεις και ένα άλλο σχόλιο ως προς την ιδιότητά μου σαν επαγγελματίας: όχι, κατά την άποψή μου ο πελάτης δεν έχει πάντα δίκιο, ειδικά δε σε τεχνικής φύσης θέματα. Δεν είναι κακός επαγγελματίας πχ ο μηχανικός που θα πει σε πελάτη πως δεν ισχύει αυτό που λέει και πως δεν πρέπει να λιπαίνονται εν κινήσει οι δισκόπλακες, επί τεχνικών θεμάτων τέτοιες αβρότητες περί δίκιου πελάτη είναι μέχρι και επικίνδυνες.
Βλέπεις, επαγγελματίας δεν σημαίνει και λοβοτομημένος.
Μεγάλη η απάντησή μου καθώς, παράλληλα με εσένα, απάντησα και σε κάποιους άλλους.
Χρίστος Σωτηρόπουλος
BRAIN Chokes
ΥΓ. Έχει πλάκα αφού μάλλον κατηγορήθηκες και εσύ εμμέσως, βλέπεις τυγχάνω ιδιαίτερης μεταχείρισης στο H/L λόγω του ότι είμαι χορηγός του forum!
Στο είπα, απελπιστική κατάσταση.