Για παρα πολυ καιρο και πριν την αποκτηση του καινουριου μου αυτοκινητου.
Σκεφτομουν και εγω τι θα εκανα ,με την μεταφορα των αγαπημενων μου σκυλων (τα δυο λαμπραντωρ)
Καινουριο κοσκινακι και ξερετε τωρα .... οχι μυρωδιες ,οχι τριχα να το ενα να το αλλο . . . . .
Αλλα λογο διαμονης σε πυκνοκατοικημενη περιοχη,η λυση για εξωτερικο σκυλοκουτο ναυαγησε
Ουτε ομως υπηρχε και κατι, στην διαστασεις που ηθελα σε εμπορικο για μεσα. . . . . (καποιο πλαστικο)
Ετσι μια η καθημερινη μετακινηση μαζι τους, να να μεινει και λιγο χωρος για καμια μποτα τροφη νερο.
Να μην ζοριζονται κι'ολας γιατι ειναι δυο
Ολα ηταν μονοδρομος για ειδικη κατασκευη......
Επιλογη υλικου η αγαπημενη μου σημυδα(κοντρα πλακε)
Επειδη η μεταφορα τους θα ηταν επι καθημερινης βασης ,και ολο τον χρονο....
Επρεπε να κανω στο πανω μερος του κουτιο οβαλ τρυπες με ρουτερ,
και πανω απο το υψος των καθισματων για τον καταλληλο αερισμο τους (ειδικα το καλοκαιρι)
Για την ομορφια του περιμετρικα χρησιμοποιηθηκε βεργα αλουμινιου για airbox 20mm με τις αναλογες πλαστικες γωνιες.
Αφου μονταριστηκε
και δοκιμαστηκε στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινητου (dacia duster)
Ηρθε και η ωρα για το βαψιμο. . . . . .
Σκεφτομουν και εγω τι θα εκανα ,με την μεταφορα των αγαπημενων μου σκυλων (τα δυο λαμπραντωρ)
Καινουριο κοσκινακι και ξερετε τωρα .... οχι μυρωδιες ,οχι τριχα να το ενα να το αλλο . . . . .
Αλλα λογο διαμονης σε πυκνοκατοικημενη περιοχη,η λυση για εξωτερικο σκυλοκουτο ναυαγησε
Ουτε ομως υπηρχε και κατι, στην διαστασεις που ηθελα σε εμπορικο για μεσα. . . . . (καποιο πλαστικο)
Ετσι μια η καθημερινη μετακινηση μαζι τους, να να μεινει και λιγο χωρος για καμια μποτα τροφη νερο.
Να μην ζοριζονται κι'ολας γιατι ειναι δυο
Ολα ηταν μονοδρομος για ειδικη κατασκευη......
Επιλογη υλικου η αγαπημενη μου σημυδα(κοντρα πλακε)
Επειδη η μεταφορα τους θα ηταν επι καθημερινης βασης ,και ολο τον χρονο....
Επρεπε να κανω στο πανω μερος του κουτιο οβαλ τρυπες με ρουτερ,
και πανω απο το υψος των καθισματων για τον καταλληλο αερισμο τους (ειδικα το καλοκαιρι)
Για την ομορφια του περιμετρικα χρησιμοποιηθηκε βεργα αλουμινιου για airbox 20mm με τις αναλογες πλαστικες γωνιες.
Αφου μονταριστηκε
και δοκιμαστηκε στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινητου (dacia duster)
Ηρθε και η ωρα για το βαψιμο. . . . . .