Βάγγο σε ένα όμοιο έβαζα τον αρκούδο που ηταν 35 κιλά.Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα σας ευχαριστώ παρα πολύ για τις συμβουλές σας!!!Αυτό εδώ είναι το κουτί που έχω πάρει!!!View attachment 71489
Άνετος.
Βάγγο σε ένα όμοιο έβαζα τον αρκούδο που ηταν 35 κιλά.Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα σας ευχαριστώ παρα πολύ για τις συμβουλές σας!!!Αυτό εδώ είναι το κουτί που έχω πάρει!!!View attachment 71489
Αυτο πιστεύω και εγώ θα ειναι εντάξει με αυτό !!Βάγγο σε ένα όμοιο έβαζα τον αρκούδο που ηταν 35 κιλά.
Άνετος.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις συμβουλές σου!!θα συμφωνήσω απόλυτα στο να μην είναι μπαλάκι ο σκύλος στο κουτί του!!Ο σκύλος δεν πρέπει να κολυμπάει στο κουτί, στροφές-λακουβες γίνεται μπαλάκι.
Οπότε ξεκίνα με αυτό που πήρες και ανάλογα την ανάπτυξη του βλέπεις.
Μπορείς να φτιάξεις στα μέτρα που βολεύει εσένα και το σκύλο από κόντρα πλακέ θαλάσσης (πιο βαρύ).
Η καλύτερη βέβαια λύση είναι ο σκύλος εκτός αυτοκινήτου.
Όπως και να χει μη ξεχνάς αυτό που είπε ο Δημήτρης, αρκετές στάσεις στη διαδρομή.
Ο σκύλος μαθαίνει και κάθεται ή ξαπλώνει. Ακόμα και όρθιος κρατάει ισορροπία.... δεν γίνεται μπαλα. Άλλωστε δεν πάμε με τα χίλια στους χωματόδρομους.Το άνετο κλουβί είναι ειδικά το καλοκαίρι απαραίτητο.Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις συμβουλές σου!!θα συμφωνήσω απόλυτα στο να μην είναι μπαλάκι ο σκύλος στο κουτί του!!
Καλό είναιΚαλησπέρα σε όλους και καλό μήνα σας ευχαριστώ παρα πολύ για τις συμβουλές σας!!!Αυτό εδώ είναι το κουτί που έχω πάρει!!!View attachment 71489
Αυτο ακριβώς ειναι το κριτήριο .Ο σκύλος θα πρέπει αφού μπει μέσα στο κλουβί, να μπορεί να σηκωθεί και να γυρίσει
Μια χαρα ειναι...Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα σας ευχαριστώ παρα πολύ για τις συμβουλές σας!!!Αυτό εδώ είναι το κουτί που έχω πάρει!!!View attachment 71489
Πολύ όμορφο και πρακτικο από θέμα ορατότητας του οδηγού, και αερισμού για τον σκύλο.Αυτό πήρα εγώ από την έκθεση για το duster . διαστάσεις δεν θυμάμαι είναι ελαφρύ και θέλω να πιστεύω ότι τα δύο setter μου τα χωράει το μόνο που με χαλάει είναι ότι έχει μονοκόμματη πόρτα . τιμή 250 ευρωπαικα
η βγαζης τα πισω καθισματα φιλεμου και βαζης την κλουβα αυτην ,,η αλιως με τα καθισματα δεν χωραη η κλουβααα,,,εγω τα εβγαλα εντελως και τα βαζω τα σκυλιαμου ετσι χιμααα να καθωνται,,ουτως ι αλλως τα καθισματα μου ητανε αχρηστα διωτι δεν καθωντανε κανηςςςΕπειδή τόσα χρόνια μετέφερα τα σκυλιά στο τρέιλερ αλλά πραγματικά έχω κουραστεί, σκέφτομαι να τα μεταφέρω στο πορτ-μπαγκαζ του jimny με κάποιο έτοιμο πλαστικό κουτί. Πήρα μέτρα όμως και τα κλασσικά μεγάλα ferplast κλπ που έχουν μήκος 1 μέτρο δε βλέπω να χωράνε. Το πλατος του jimny είναι 92 περίπου.
Βρήκα λοιπόν αυτό https://oasis-aquapet.gr/product/croci-klouvi-metaforas-carrier-vagabond-double-88x581x647cm/ και θα ήθελα την άποψή σας αν 2 σεττερ βολεύονται;
Εγώ τα χρειάζομαι τα καθίσματα οπότε θα τα ρίχνω όταν είναι να χρησιμοποιήσω το κλουβάκι. Ρωτάω κυρίως για το αν χωράνε 2 σκυλιά στη διάσταση αυτή γιατί είναι η μοναδική που βλέπω να χωράει αν πάω σε αυτή την κατηγορία κλούβας.η βγαζης τα πισω καθισματα φιλεμου και βαζης την κλουβα αυτην ,,η αλιως με τα καθισματα δεν χωραη η κλουβααα,,,εγω τα εβγαλα εντελως και τα βαζω τα σκυλιαμου ετσι χιμααα να καθωνται,,ουτως ι αλλως τα καθισματα μου ητανε αχρηστα διωτι δεν καθωντανε κανηςςς
Ανδρέα τη αποστάσεις κανείς από και προς τα κυνηγοτοπια; κάνεις και 2ημερα, 3ημερα;Επειδή τόσα χρόνια μετέφερα τα σκυλιά στο τρέιλερ αλλά πραγματικά έχω κουραστεί, σκέφτομαι να τα μεταφέρω στο πορτ-μπαγκαζ του jimny με κάποιο έτοιμο πλαστικό κουτί. Πήρα μέτρα όμως και τα κλασσικά μεγάλα ferplast κλπ που έχουν μήκος 1 μέτρο δε βλέπω να χωράνε. Το πλατος του jimny είναι 92 περίπου.
Βρήκα λοιπόν αυτό https://oasis-aquapet.gr/product/croci-klouvi-metaforas-carrier-vagabond-double-88x581x647cm/ και θα ήθελα την άποψή σας αν 2 σεττερ βολεύονται;
Οι μεγάλες μου είναι της μιάμισης ώρας το πολύ 2. Οι συνηθισμένες του μισαώρου. Τόσο το πήγαινε και αλλό τόσο έλα. Σε πολυήμερα τα τακτοποιώ αλλού τα σκυλιάΑνδρέα τη αποστάσεις κανείς από και προς τα κυνηγοτοπια; κάνεις και 2ημερα, 3ημερα;
Τότε Αντρέα βολεύεται, εντάξει λίγο στριμωχτα θα είναι τα σκυλάκια αλλά είναι κοντινές οι αποστάσεις. Πάντως αν σε παίρνει για λίγο μεγαλύτερο καλύτερα θα ήταν.Οι μεγάλες μου είναι της μιάμισης ώρας το πολύ 2. Οι συνηθισμένες του μισαώρου. Τόσο το πήγαινε και αλλό τόσο έλα. Σε πολυήμερα τα τακτοποιώ αλλού τα σκυλιά
Με άνοιγμα στη μακριά πλευρά δεν έχω βρει κάτι μεγαλύτερο να χωράει στο jimny. Μετά πρέπει να παω σε κάτι τέτοιο που έχει το άνοιγμα στην στενή πλευρά.Τότε Αντρέα βολεύεται, εντάξει λίγο στριμωχτα θα είναι τα σκυλάκια αλλά είναι κοντινές οι αποστάσεις. Πάντως αν σε παίρνει για λίγο μεγαλύτερο καλύτερα θα ήταν.