Που να δεις μετα που χει χεσει την ζαντα και καθως προχωρα βγαζει εξω την κεφαλα του να παρει αερα ποσο μπροστα ειναιΠολύ μπροστά η Άραβες..
Που να δεις μετα που χει χεσει την ζαντα και καθως προχωρα βγαζει εξω την κεφαλα του να παρει αερα ποσο μπροστα ειναιΠολύ μπροστά η Άραβες..
ότι περίσσεψε από ένα δικάνο που δε χώραγε στη θήκη
Για κοίτα που γνώριζα κι εγώ γαλλικά και δεν το ήξερα.Τουλάχιστον κάτι θα μείνει από τις δίκες
Τελικά και εγώ ήξερα, σκοτεινά συμφέροντα με έκοψαν δευτέρα γυμνασίου και με έστειλαν να γράψω τον Σεπτέμβριο για να περάσωΓια κοίτα που γνώριζα κι εγώ γαλλικά και δεν το ήξερα.
Εχουν γελιο και τα σχολια απο κατω...Τουλάχιστον κάτι θα μείνει από τις δίκες
Δευτέρα Γυμνασίου ήταν η μόνη τάξη που πέρασα τον Ιούνιο . Πέντε χρονιές ξένη γλώσσα για τον Σεπτέμβριο.2γαλλικα και 3αγγλικα.Τελικά και εγώ ήξερα, σκοτεινά συμφέροντα με έκοψαν δευτέρα γυμνασίου και με έστειλαν να γράψω τον Σεπτέμβριο για να περάσω
Είναι ορολογία νομικού δικαίου.Δεν είναι για πολίτες....Εχουν γελιο και τα σχολια απο κατω...
Cursed Kleenex
πριν από 2 ώρες (τροποποιήθηκε)
Θα πω το εξής έχοντας πλήρη συναίσθηση των λεγομένων μου. Εχω μείνει στη Γαλλία για αρκετό καιρό. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει Γάλλος, Βέλγος, Καναδός που κατάλαβε Χριστό από αυτά που είπε ο Δημητρακόπουλος. ΧΡΙΣΤΟ
Νομίζω ότι έχω τα προσόντα και για τα δύο.
Κάτι θα σου μείνε (σημαδι).Σα σι φι, αβέκ λε κονερί.
Ξέρετε τι ξϋλο έχω φάει για να μάθω γαλλικά ;
Τουλάχιστον χόρτασα ξύλο