απο αριστερα ορθιοι προς τα δεξια """"alex37 , xaris p ,giannis , giorgos 82 ,giorgos 68 ,sam ,doukas ,θοδωρης ευβοια ,outlander.
απο αριστερα ορθιοι προς τα δεξια """"alex37 , xaris p ,giannis , giorgos 82 ,giorgos 68 ,sam ,doukas ,θοδωρης ευβοια ,outlander.
Εσυ είσαι ρε αυτό το καημένο με τα γυαλιά αι αιαπο αριστερα ορθιοι προς τα δεξια """"alex37 , xaris p ,giannis , giorgos 82 ,giorgos 68 ,sam ,doukas ,θοδωρης ευβοια ,outlander.
o alex ακομα ιδιος ειναι!Εσυ είσαι ρε αυτό το καημένο με τα γυαλιά αι αι
Κάτι μου λέει ότι έχεις πρόβλημα με την διαφορετικότητα....... Είσαι οπισθοδρομικός. Λυπάμαι τα παιδιά που θα βγάλεις στην κοινωνίαΗ Διεθνής Ημέρα κατά της ομοφοβίας,
τρανσοφοβιας και αμφιφοβιας μας
υπευθυμιζει πως παρά τα βήματα που
έχουν γίνει μπροστά μερικοί εξακολουθούν
και γράφουν χιλιόμετρα από πίσω.Πρεπει
κάποια στιγμή να εξηγήσει κάποιος με αρχιδια ότι υπάρχουν 2 φύλα στον κόσμο και όλα τα άλλα είναι μπαρμπουτσαλα φαντασίας στην σφαίρα της ανωμαλίας.
θα το παρεις για λαγο?
Αυτό παρατήρησες...για ξανακοίτα "τον" δεύτερο από αριστερά.Μηπως διακρίνεις βυζάκια?Εσυ είσαι ρε αυτό το καημένο με τα γυαλιά αι αι
Τώρα μη γαμας τη συζήτησηΑυτό παρατήρησες...για ξανακοίτα "τον" δεύτερο από αριστερά.Μηπως διακρίνεις βυζάκια?
Η Διεθνής Ημέρα κατά της ομοφοβίας,
τρανσοφοβιας και αμφιφοβιας μας
υπευθυμιζει πως παρά τα βήματα που
έχουν γίνει μπροστά μερικοί εξακολουθούν
και γράφουν χιλιόμετρα από πίσω.Πρεπει
κάποια στιγμή να εξηγήσει κάποιος με αρχιδια ότι υπάρχουν 2 φύλα στον κόσμο και όλα τα άλλα είναι μπαρμπουτσαλα φαντασίας στην σφαίρα της ανωμαλίας.
Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι φύλλο θα επιλέξει ρε ταγάριΑυτό παρατήρησες...για ξανακοίτα "τον" δεύτερο από αριστερά.Μηπως διακρίνεις βυζάκια?
Ετσι, εμαθα του πηρανε οι ευτυχεις γονεις σπαθι, γιατι θελει να μοιαζει με τη Ζηνα!!!!Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι φύλλο θα επιλέξει ρε ταγάρι
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Συγνώμη επλανηθην...Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι φύλλο θα επιλέξει ρε ταγάρι
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Μουστακαλής...ρε συαπο αριστερα ορθιοι προς τα δεξια """"alex37 , xaris p ,giannis , giorgos 82 ,giorgos 68 ,sam ,doukas ,θοδωρης ευβοια ,outlander.
Με πέθανες.. βγήκε η μπύρα από την μύτηΑυτό παρατήρησες...για ξανακοίτα "τον" δεύτερο από αριστερά.Μηπως διακρίνεις βυζάκια?
Το Νίκο απο την Σάμο έπρεπε να βάλεις...Μουστακαλής...ρε συ
Έτσι εισουν μικρός ρε! Τώρα δεν είσαι έτσι, μην στεναχωριέσαι!Το Νίκο απο την Σάμο έπρεπε να βάλεις...
Πάνε έναν παππού σε οίκο ανοχής.Ένας λαγός αποφάσισε να επισκεφθεί έναν οίκο ανοχής για ζώα. Πάει λοιπόν στην τσατσά-αλεπού και ζητάει κάτι καλό και φθηνό.
"Κοίτα να δεις λαγέ μου, μόλις μας ήρθε μια καινούργια κόμπρα κι επειδή είναι άπειρη θα την πη**ξεις μ ένα πεντοχίλιαρο μόνο, γουστάρεις; "Του λέει η αλεπού".
"Κόμπρα, ε;" Σκέφτεται ο λαγός ... "Εντάξει! Δεν έχω ξαναπ**ξει κόμπρα και καίγομαι από περιέργεια".
Ανεβαίνει λοιπόν στο δωμάτιο της κόμπρας. γδύνεται και αρχίζει το.... έργο....
Κάποια στιγμή, η κόμπρα εκεί που είχε από πάνω της το λαγό, της άνοιξε η όρεξη. Ανοίγει το στόμα και τον τρώει!
Αφού τον κατάπιε, σκέφτηκε: "Τι κάνω η χαζή; Έφαγα τον πελάτη μου; Θα με απολύσουν, γαμώτο!" Και κάνει μια και τον ξερνάει.
Μόλις βγαίνει απ το στόμα της ο λαγός, την κοιτάει της χαμογελάει και της λέει: "Τσ*μπουκλού μου, εσύ!"
μ ένα πεντοχίλιαρο
Τι έγινε ρε παιδιά; Βγήκε ο Βαρουφάκης;;;;Σκάει ένα πεντοχίλιαρο
Παντως τον ΑΣΕΠ το πασοκ τον καθιερωσε (νομος Πεπονή) ετσι για την ιστορια...μεχρι να τον καθιερωσει παντως τα πραγματα ηταν περιπου οπως τα λεει η φωτο...